Şimdi Ara

Dünyanın En Küçük USB Belleği 22 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.158
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

Şu uymama olayını pek anlamadım bunlar standart değilmi

HER USB GİRİŞİ UYAR

ancak küçük ve ince olunca yan yana sıkışık USB lerde çokkk avantajı var , çok sorun yaşıyoruz bu kalun plastikli USB aygıtlarından
  • katılıyorum hocam laptoptaki yanyana işkence resmen fizik kurallarını alt üst ettim sıkıstıra sıkıstıra :) kaynadı nerdeyse ıstesem cıkarmtamam
  • beylr bu ürünün aynısından bende vardı ama yere düşünce mefta oldu çok hassas çok dikkatli kullanmak lazım.
  • küçülteceklerine hızı arttırsınlar
  • Hız arttırmakya gelince aceleci davranmıyorlar önce eski üretimi dayıyorlar biraz zaman sonra :) yoksa adamlar bunun ıkı kat hızını dahı hazır tutuyorlar
  •  Dünyanın En Küçük USB Belleği 22 TL

Dünyanın En Küçük USB Belleği 22 TL

• 5-6 ay önce arkadaşa 40 liraya almıştım bu ürünü

cüzdanndagezdiriyor

ve hiçbir sıkıntısıda olmadı arkadaşa şimdiye kadar
  • ben de 8 gb'lığını kullanıyorum. 5 ay falan oldu alalı. 1-2 kez kaybolma tehlikesi yaşadıysa da halen sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam ediyorum. o sarı kısmı da kasıtlı olarak bir yerlere vurup, çizmedikten sonra kolay kolay bozulmaz ürün merak etmeyiniz.
  • arkadaşlar ürünlerde ufaklık değil;

FİYAT - HIZ önemli ne olur bu ürünü övmeyelim. hiç KİNGMAX I duymadınız mı? carrefour da 18 tl idi 1 yıl önce 4 gb lık modeli

artık usb ile bağlanan ürünlerde ürün bağlantısının sırtında USB dişi giriş olmalı 1 slot kapansa bile sırtındaki kısma diğer USB bağlanmalı.

neden hiç ESATA usb bellek kampanyası yok halen 2,0 ile takılıyoruz

22 tl bu ürün için pahalı , dediğim gibi sandisk blade 4 tane aldım 15 tl den

• bana 8 gb lık SANDİSK seffaf plastik olan eski modelden ( o zamanlar en küçüktü , halende iyi bir sırada bence ) 19 tl den verin

benim için DÜNYANIN EN İYİSİ - EN İNCESİ o dur :) he he he
  • 2.5 cm lik 8gb flash bellek var arkadaşımda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.