Bildirim
Dünyanın En Korkunç Filmleri(10 Film-Fotoraflarla beraber)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
28 days later harbi korkunçtu yauv...
the thing de
ama exorcistten o kadar bırsmadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Really -- 21 Kasım 2007; 19:02:30 > -
bu halowen rob zombienin oynadığımı ? -
quote:
Orjinalden alıntı: FlvFx
bu halowen rob zombienin oynadığımı ?
olabilir türkiyeye yeni gelmişti hani ama 1980lerde yapıldı halbuki -
The Shining kafa sıyırtıcak bir filme benziyor. o kızlar ne öyle ya -
quote:
Orjinalden alıntı: osstation
The Shining kafa sıyırtıcak bir filme benziyor. o kızlar ne öyle ya
biliom çok garip bişi filmini izle piskolojin bozuluo -
bunlardan 1,3,5,6 ve 8. filmler korku değil gerilim filmleri (diğerlerini izlemedim) bence en korkunç film gerçek oykusuyle the excorcism of emily rose sırf gerçek olduğunu düşünmek bile kanımı dondurur... bu arada herkes excorciste kolpa film der ama onun doneminde onun zamanında daha iyi bi korku filmi yoktu yani kendi zamanının en iyisi olayı bu açıdan değerlendirmek lazım şimdi izlemek tabiki yüzümüzü güldürüyo ben o filme gittiğmde aşşağa yukarı 12 yaşındaydım abimle gitmiştik ve nedense hiç gülmemiştim:)hatta yarısında çıkmış geri kalanını evde ailemle izlemiştim:)zamanında korktuyduk o konulara ilgim olduğu için biraz çok tırsıorumda:) -
-
quote:
Orjinalden alıntı: MISTERENKO
bunlardan 1,3,5,6 ve 8. filmler korku değil gerilim filmleri (diğerlerini izlemedim) bence en korkunç film gerçek oykusuyle the excorcism of emily rose sırf gerçek olduğunu düşünmek bile kanımı dondurur... bu arada herkes excorciste kolpa film der ama onun doneminde onun zamanında daha iyi bi korku filmi yoktu yani kendi zamanının en iyisi olayı bu açıdan değerlendirmek lazım şimdi izlemek tabiki yüzümüzü güldürüyo ben o filme gittiğmde aşşağa yukarı 12 yaşındaydım abimle gitmiştik ve nedense hiç gülmemiştim:)hatta yarısında çıkmış geri kalanını evde ailemle izlemiştim:)zamanında korktuyduk o konulara ilgim olduğu için biraz çok tırsıorumda:)
BENİM değildir yazmışım oraya iyi bak
-
quote:
Orjinalden alıntı: Eddie Guerrero
quote:
Orjinalden alıntı: FlvFx
bu halowen rob zombienin oynadığımı ?
olabilir türkiyeye yeni gelmişti hani ama 1980lerde yapıldı halbuki
80'lerde yapılan orjinal halidir. Yakın zamanda gösterilen yeniden çekilmişi. -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MISTERENKO
bunlardan 1,3,5,6 ve 8. filmler korku değil gerilim filmleri (diğerlerini izlemedim) bence en korkunç film gerçek oykusuyle the excorcism of emily rose sırf gerçek olduğunu düşünmek bile kanımı dondurur... bu arada herkes excorciste kolpa film der ama onun doneminde onun zamanında daha iyi bi korku filmi yoktu yani kendi zamanının en iyisi olayı bu açıdan değerlendirmek lazım şimdi izlemek tabiki yüzümüzü güldürüyo ben o filme gittiğmde aşşağa yukarı 12 yaşındaydım abimle gitmiştik ve nedense hiç gülmemiştim:)hatta yarısında çıkmış geri kalanını evde ailemle izlemiştim:)zamanında korktuyduk o konulara ilgim olduğu için biraz çok tırsıorumda:)
BENİM değildir yazmışım oraya iyi bak
valllllaaaaammmııııııııbende sana bişe dememiştim zaten
-
Şeytan filminde çok gülmüştüm ya -
quote:
Orjinalden alıntı: macrolight
Şeytan filminde çok gülmüştüm ya
hangisiyde o -
bir numara da şeytan ölüsü olmalıydı ilk on da bile yok. gerçekten saçma -
Shining yani cinnet filminin konusu nedir ? -
quote:
Orjinalden alıntı: VIKING
bir numara da şeytan ölüsü olmalıydı ilk on da bile yok. gerçekten saçma
bu her yılın en iyi flimlerini gösterio ortalama
@FlvFx benim verdiğim vidyoyu izle biraz anlarsın -
Th thing sanırım kutupta geçiyordu. Ordaki yaratık neydi yada o esrarengiz şey, izleyeli baya oluyor hatırlayamadım.
Birde"korkunç bir film(scary movie)" var onuda atlamamak lazım -
quote:
quote:
hangisiyde o
listede ikinci sırada olansüper komediydi ya arkadaşlar yerlerdeydik
-
quote:
quote:
quote:
hangisiyde o
listede ikinci sırada olansüper komediydi ya arkadaşlar yerlerdeydik
zamanında ne korkunçtu bu.Ama şimdi biraz topluma saçma gelio..Cinsellik sahnesi fln
-
up
Benzer içerikler
- seiko seri numarası sorgulama
- multicold sıcak suda mı soğuk suda mı
- mehdinin özellikleri
- herbalife dolandırıcılığı
- 16 yaşında saç dökülmesi
- google çizim yap
- çay bardağı emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- huawei boykot mu
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X