Şimdi Ara

dünyanın en iyi rapperı (bence 2pac) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

dünyanın en iyi rapperı (bence 2pac)

(En Son Oy Tarihi: 1.7.2008)
Giriş
  • Genelde Sagopa kajmer dinlerim yada bi kaç tane bilinmeyen underground rapçi ama 2pac kesinlikle ayrı tutulmalıdır bence o bugünkü rapin mucididir..
  • Bu anket dünyanın en iyi futbolcusu Maradona mı Messi mi gibi birşey olmuş.Bugün rapini devam ettirenlerle ettirmeyenleri kıyaslaman yanlış.Hadi Biggie yi koydun ankete,2pac'ı ne diye koyarsın.2pac'ın en "gelmiş geçmiş en iyi rapçi" olduğu zaten tescilli birşey.Kişiselliğe göre dersen de yani rapten az buçuk anlayanlar 2Pac diyecektir.Bugünkülerden sorarsan da Eminem bana göre.
  • The Game ve G-unit severek dinliyorum lloyd Banks , Curtis...
  • eskilerden tupac şimdi eminem.ama oyumu eminem e verdim.şu an en popüler o.
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaZ0r

Bu anket dünyanın en iyi futbolcusu Maradona mı Messi mi gibi birşey olmuş.Bugün rapini devam ettirenlerle ettirmeyenleri kıyaslaman yanlış.Hadi Biggie yi koydun ankete,2pac'ı ne diye koyarsın.2pac'ın en "gelmiş geçmiş en iyi rapçi" olduğu zaten tescilli birşey.Kişiselliğe göre dersen de yani rapten az buçuk anlayanlar 2Pac diyecektir.Bugünkülerden sorarsan da Eminem bana göre.

yanlış falan yapmadım ben bu ankete rapin efsanelerini başta 2pac olmak üzere ve günümüzün en iyilerini koydum eminem de şuan en iyilerden değil o da snoop dogg gibi kendini bozdu şuan nefret ettiğim jay-z en çok dinlenenler arasında bide dmx westside danda the game çok dinleniyo futbolcu falan karıştırma olayı

• quote:

Orjinalden alıntı: disstortion-EP

hiçbiri Kral SAGO Evliya-ı RAP

+1907
    4ever Sagopa Kajmer... Evliya-ı Rap... Küheylan... Yaşlı Çocuk... Yaşayan Ceset... KAF-KEF...
  • youtube da bir pac klibinin altında bir yorum okumuştum eğer tupac yaşasaydı şimdiki rapperların hepsi mcdonalds ta çalışıyor olurdu yazmış bencede doğru bir tespit
  • quote:

Orjinalden alıntı: ...McMonsteR...

quote:

+1907
    4ever Sagopa Kajmer... Evliya-ı Rap... Küheylan... Yaşlı Çocuk... Yaşayan Ceset... KAF-KEF...

t-rapperlar gelmeyin buraya bi sürü t-rap topiği war zaten adını bile bilmediğim önemsiz kişileri sayıyosunuz
  • eazy-e ye kimse oy wermemiş yha
  • 50 cent,eminem,jay-z
  • quote:

Orjinalden alıntı: MakaveliAli

quote:

quote:

+1907

t-rapperlar gelmeyin buraya bi sürü t-rap topiği war zaten adını bile bilmediğim önemsiz kişileri sayıyosunuz

Bırak onları ya her topice girerler alakalı alakasız, sorsan Sago'dan baskasınıda bilmez ama işte.... ne yapalım.. Kaale almak bile yanlış..

• quote:

Orjinalden alıntı: K.chaLi

quote:

quote:

quote:

+1907

Bırak onları ya her topice girerler alakalı alakasız, sorsan Sago'dan baskasınıda bilmez ama işte.... ne yapalım.. Kaale almak bile yanlış..

MakaveliAli'nin onlardan farkı yok ki kanka yanlış kişiye sesleniyorsun.?!.??

• Orjinalden alıntı: Puppeto

Orjinalden alıntı: K.chaLi

+1907

MakaveliAli'nin onlardan farkı yok ki kanka yanlış kişiye sesleniyorsun.?!.??

Öyle zaten yazdıgı cümlenin başından belli ''t-rapperler gelmeyin'' deyip kenara atmış hemen ama konunun sapmaması icin yazmadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.chaLi -- 1 Temmuz 2008; 12:04:29 >

• çok çok eskiden yabancı rap şarkılar vardı ve dinlerdim, iyi şarkılar vardı 2pac de vardı ama bişeye benzemiyodu şarkıları, mesela bi lloyd banks in yanında vasattı çok, zaten 2pac in hoşuma giden 1 şarkısı vardı onuda hatırlamıyorum.
  • 50 cent
    kanye west
    ve daha sayabileceğim 3-5 diğer arkadaş nerde?
  • K.chali nedemk istedin
  • quote:

Orjinalden alıntı: AroLaTH_

quote:

• bence

Snoop dogg, İce cube, DMX, X Zibit, chingy, lil john

Chamilionaire ve Bone crusher
  • Busta Rhymes bide
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.