Şimdi Ara

Dünyanın en iyi 10 Özel Kuvvetleri Açıklandı.BORDOBERE YOK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
13
Favori
11.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakko9

quote:

Orijinalden alıntı: The Lich King

Hayret ettim. British Special Air Service (SAS) nasıl listede olmaz

Dünyanın en iyi 10 Özel Kuvvetleri Açıklandı.BORDOBERE YOK

listede 11. oydu

Hocam bence çok daha üst sıralarda olması gerek. Sadece ünleri yeter ilk 10 a girmeye

Bu arada ben biraz araştırdım böyle birşey buldum son zamanlarda yazılan edilen. Burdada 16. sıraya koymuşlar

http://www.allviralpost.com/16-of-the-worlds-most-dangerous-special-forces/

•  Dünyanın en iyi 10 Özel Kuvvetleri Açıklandı.BORDOBERE YOK

Biraz ergence bir hayal ama şöyle bir asker olmak çok isterdim.Türkiye de asker olsam bile o teçhizatları kullanmam mümkün değil.
  •  Dünyanın en iyi 10 Özel Kuvvetleri Açıklandı.BORDOBERE YOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebula-bunela-labune -- 24 Mart 2015; 19:31:50 >
  • Daha askerliğini yapmamış bebeler bordo berelilere giydiriyo güzel konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferucci -- 24 Mart 2015; 19:31:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

maskeyle kıyafetle tatmin oluyorsunuz siz alın la bebeler mutlu olun

Counter sandim

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

Bordoberelilerle ilgili anlatilan yazilan cizilen hersey sehir efsanesi.Neymis ust uste 5 defa kazanmislar nato yarismayi kaldirmis.Boyle sey mi olur.

TSK'nın sitesinde 1. Olunduğuna dair belge var. Mil.tr uzantılı sitede. Bilmeden sallamazsak iyi olur.

Ek olarak navy seals ve delta force somalide nasıl sıçtı bütün dünya gördü.

Sırp jandarması ise boy ölçüşecek bir kapasiteye sahip olmadığını 1995'te gösterdi. Bu tip sıralamalar hiçbir zaman gerçeği yansıtmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işler ekipmanla mı oluyor acaba. Ergen topluluğu gelmiş bir ton yorum yapmış. Amerikan ordusu zamanında vietmanda ne yaptı haberi olan var mı? bataklığa girdi ve çıkamadılar. Tüm askerler kafayı yemiş şekilde geri geldi. Afganistan da aynısı oldu. Irak desen karşısına bir kuvvet çıkmadı onda bile bi'ton kayıp var. Yüzün kablolarla dolu olunca bir şey olmuyor. Amerika askerinin bir ton videosu var adamın elinde son teknoloji silah var kullanmasını bilmiyor. Boş muhabbet yapmayın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebula-bunela-labune

Suleyman sah turbesini patlatma keyfi...

• quote:

Orijinalden alıntı: Keras

quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

Türk gençliği klavye başında Türkiyeyi eleştirerek yetişiyor ne güzel gençlik.Maalesef batı ve abd özentisi bu gençlik ileride sonumuz olabilir.

çok şükürcü gençlikten daha iyidir yerinde saymak yerine eleştirir ve daha iyisini yapar.

Keşke dediğiniz gibi olsa, ama pek çoğu ülkeden gitme peşindeler zaten. Dediğiniz gibi geliştirme amaçları yok. O dediğiniz için vatansever gençlik gerekir onlar da ulu orta eleştirmezler ülkelerini. Daha doğrusu eleştirirler ama alay ederek yapmazlar bunu yapıcı eleştiride bulunurlar.

• yec44 kullanıcısına yanıt
    küfür etmicem kendimi tuttum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuteRobot

Hersey gibi abartildi eskiden ayda bir haber ajanslari bordobereliler pkk ile savasacak diye haber yapardi.
    Askeri alanda sifiriz fuzelerimiz 50 60 80 kmlik ve dandik gucu var tank 60 model silahlar eski pusku disiplin vs 0
    Tsk daha topragindan kacarken bile 1 sehit verdi yani demek istedigim
    Turkiye irak suriye iran ve misir ayarinda bi ulke

Aynen kardeşim.Terör örgütü lider artık kahraman oldu,ülke bayrağını indirenler,yakanlar ülkeyi ele geçirmiş durumda.Senin ordun,özel birliğin en iyisi olsa ne olur,olmasa ne olur bu saatten sonra ?
  • Tek techizatları bere olursa tabii ki giremezler sıralamaya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

Bu işler ekipmanla mı oluyor acaba. Ergen topluluğu gelmiş bir ton yorum yapmış. Amerikan ordusu zamanında vietmanda ne yaptı haberi olan var mı? bataklığa girdi ve çıkamadılar. Tüm askerler kafayı yemiş şekilde geri geldi. Afganistan da aynısı oldu. Irak desen karşısına bir kuvvet çıkmadı onda bile bi'ton kayıp var. Yüzün kablolarla dolu olunca bir şey olmuyor. Amerika askerinin bir ton videosu var adamın elinde son teknoloji silah var kullanmasını bilmiyor. Boş muhabbet yapmayın lütfen.

Amerika , Afganistan ve Irak'tan istediklerini aldı.Binlerce teröristi öldürdü.Bin laden ve Saddam husein tahtali köye gitti.Ölen ABD askerinin sayısı 1000 Navn (1.olan) 80 dir.Teknolojiyi kullanmayi bilmiyormus bak sen.

Sen hele bi f16 uçurmayı ögren sonra teknoloji konusuruz

• NorveçSırbıstan ne polonya ne operasyon yaptı da listeye girdi anlamak güç saçma sapan bişey izmir kadar ülkeler gelmiş ahkam kesiyor saçmalık geçiniz.
  • Bordo Klavyeliler nerede? ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferruccio Lamborghini

quote:

Orijinalden alıntı: CuteRobot

Hersey gibi abartildi eskiden ayda bir haber ajanslari bordobereliler pkk ile savasacak diye haber yapardi.
    Askeri alanda sifiriz fuzelerimiz 50 60 80 kmlik ve dandik gucu var tank 60 model silahlar eski pusku disiplin vs 0
    Tsk daha topragindan kacarken bile 1 sehit verdi yani demek istedigim
    Turkiye irak suriye iran ve misir ayarinda bi ulke

Aynen kardeşim.Terör örgütü lider artık kahraman oldu,ülke bayrağını indirenler,yakanlar ülkeyi ele geçirmiş durumda.Senin ordun,özel birliğin en iyisi olsa ne olur,olmasa ne olur bu saatten sonra ?

Ne en iyisi kanka ilk 10 da bile degiliz.
    turkite somurge elde ederse guclenir sadece

• Saçma bir sıralama. Kime göre, neye göre, hangi standartlara, hangi gerçek verilere göre. Çöp.

• Bordo bereliler neden olsun ki.Hatirlayaniniz varmi son 15 20 senede pkk denen illete vurduklari bir darbe bir operasyon.Benim hatirlatigim tek bordo bereli taksimde tinercinin bicaklayarak oldurdugu

• Kaynak???

• Nejdet Özel başkan tek başına yeter tüm Özel kuvvetlere

Valla TSK bu durumlara düşecek deseler inanmazdım 12 sene önce.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.