Şimdi Ara

Dünyanın En HIZLI arabası BMW'den geliyor. (450 km/s) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
4.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: prop

diğer audi vb rekor hızlara ulaşan arbalar da hep aynı dış görünüm birbirlerine benziyorlar biraz değişik yapsınlar yaw.

audi nin R Zero Consepti zaten veyron la bağlantılı ama baglantısını cozemedım ya aynı platformdur cunku sonucta aynı grubun otomobıllerı yada ilham alınmıştır..

Dünyanın En HIZLI arabası BMW'den geliyor. (450 km/s)

Yinede Desteklerim.

Birkere bende kendim hakkımda haber yapıp kendi kendimle röportaj yapıp Yonjada ( Arkadaslık Sitesi) Haber olarak yollamsıtım. Kabul etmişlerdi Millet bu kim diyordu

ancak bu tarz hikayeler uydurmak hiç hoş değil ve çok gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 20 Kasım 2006; 17:57:51 >
  • 450 km/h sürat yapabilecek olması o aracı dünyanın en süratli aracı yapmaz.İnsanların son derece yüzeysel bakış açıları ile hep bu son sürat muabbetini ön plana çıkarılır nedense.Ancak bu otomobili bir piste çıkarttığınızda vaziyetin hiçte öyle olmadığını görürsünüz.Örneğin F1 araçları 350 li hızları bile çok çok nadir görürler.Ancak yeryüzündeki en gelişmiş ve hızlı araçlar onlardır.Mesele standart bir benzinli motorlu araçla 400 ü geçmekse bunu zaten üreticiler 1930 lu yıllarda bile başarmışlardı.Örneğin Auto Union Type C ile bunu 1937 de 406 Km/h sürat ile başarmıştı.Bu anlamda pek bi anlamı olmadığını göreceksiniz.Olay bu aracın 400 km/h yi geçmesi değil bir pistte o rakip olarak tasarlandığı araçlara karşı bir üstünlük sağlayıp sağlayamayacağı.

"Diğerleri otomobillerini satabilmek için yarışır.Biz ise yarışabilmek için otomobil satarız..."
    Enzo Ferrari

• quote:

Orjinalden alıntı: RedStar

450 km/h sürat yapabilecek olması o aracı dünyanın en süratli aracı yapmaz.İnsanların son derece yüzeysel bakış açıları ile hep bu son sürat muabbetini ön plana çıkarılır nedense.Ancak bu otomobili bir piste çıkarttığınızda vaziyetin hiçte öyle olmadığını görürsünüz.Örneğin F1 araçları 350 li hızları bile çok çok nadir görürler.Ancak yeryüzündeki en gelişmiş ve hızlı araçlar onlardır.Mesele standart bir benzinli motorlu araçla 400 ü geçmekse bunu zaten üreticiler 1930 lu yıllarda bile başarmışlardı.Örneğin Auto Union Type C ile bunu 1937 de 406 Km/h sürat ile başarmıştı.Bu anlamda pek bi anlamı olmadığını göreceksiniz.Olay bu aracın 400 km/h yi geçmesi değil bir pistte o rakip olarak tasarlandığı araçlara karşı bir üstünlük sağlayıp sağlayamayacağı.

EN HIZLIDAN KASTIMIZ '' EN HIZLI SERİ ÜRETİM OTOMOBİL''

SENİN SÖYLEDİKLERİN REKOR KIRMAK AMAÇLI YAPILAN DENEMELER VE ARAÇLARIN ÖMÜRLERİ 1 İKİ DENEMELİK !!!

2004 RENAULT MEGANE Dynamique 1.6 BVA+Pack executive+cam tavan
    2005 Kanuni Tigrina 100cc 4 vites

• uzay aracına benziyor,bir özgünlük yok tasarımda

quote:

Orjinalden alıntı: nazgUL_vB

bmw evrenozguna

Arkadaşlar 2008 yılında yollarda olması planlanan bu araç alsfaltı ağlatacağa benziyo çünkü saatteki hızı 450 km/sa olması beklenen bu araç Ferrari,Bugatti ve Mc Laren gibi araçlara alternatif olacağı şimdiden belli özellikle 6500 cc motor hacmi ve 1200 beygir gücü ile.Birde bu aracın tasarımcısı bir Türk 2003 yılında projeye başlanmış oldukça müthiş özelliklere sahip örneğin 1 kilometre karelik alan içerisindeki tüm hareketli cisimleri tespit edebiliyo ayrıca son sistem takip mesafesi sistemiylede oldukça dikkat çekiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi only-e30 -- 20 Kasım 2006; 18:57:47 >

• Çocugunda hevesını kırmamak gerek ama harbıden bmw nın çizgileri ile alakasız bir consept yakalamış. Eski bir tasarımıda olabilir belki bu işte yeniyken yapıyorsa vs...

Neyse Bende cocugu tanıyorum sankı Hala oglum

• quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Bu çizimi başka yerde gördüm sanki.. Autodesign sitelerinden birinde vardı bu..

Yok artık . Tasarımıda mı çalıp şekillendiriyoruz. Hiçmi 0 dan yaratamıyoruz yani ..

Tuhaf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf -- 20 Kasım 2006; 20:19:46 >

Orjinalden alıntı: meganehb

SENİN SÖYLEDİKLERİN REKOR KIRMAK AMAÇLI YAPILAN DENEMELER VE ARAÇLARIN ÖMÜRLERİ 1 İKİ DENEMELİK !!!

Rekor kıran Type C sadece dümdüz giderek rekor kırmak amaçlı üretilmiş bir prottotip değildir.Standart bir Type C nin sadece aerodinamik olarak şekillendirilmiş bir kopyasıdır ve birkaç GP yarışında pistlere çıkmıştır...Sana bu aracı burda uzun uzun anlatamicam.Çok merak ettiysen kendin araştırabilirsin.Rekor kırmak amaçlı özel olarak üretilmiş araçlardan örnek vermek isteseydim BlueBird yada Thrust gibi sadece bu iş için yapılmış araçları örnek verirdim.

Bir diğer konu ve asıl anlatmak istediğim şey...DÜNYANIN EN HIZLI SERİ ÜRETİM OTOMOBİLİ demek son sürati en yüksek olan otomobil demek değildir.Örnek olarak Seri üretim standart McLaren F1 ler son sürat olarak 350 km h nin üzerine çıkarlar.Ama tur dereceleri hiçbir pistte F50 lerden daha iyi değildir.Aynı şekilde Bugatti Veyron larda 350 lerin üzerine çıkarlar ama bu araçları rakipleri karşısında piste çıkarttığınızda ağırlıkları, hantallıkları ile pekbir varlık gösteremezler.Enzo yada Carrera Gt gibi araçların ise yanına yaklaşamazlar.Son süratinin 400 yada 450 olması hiçbir anlam ifade etmiyor.Mesele pistte rakibine üstünlük sağlayıp sağlayamayacağı.

"Diğerleri otomobillerini satabilmek için yarışır.Biz ise yarışabilmek için otomobil satarız..."
    Enzo Ferrari

• quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: prop

diğer audi vb rekor hızlara ulaşan arbalar da hep aynı dış görünüm birbirlerine benziyorlar biraz değişik yapsınlar yaw.

audi nin R Zero Consepti zaten veyron la bağlantılı ama baglantısını cozemedım ya aynı platformdur cunku sonucta aynı grubun otomobıllerı yada ilham alınmıştır..

işte bunun olmaması gerek her firmanın kendi ayrı bi tasarımı olması gerek doğan görünümlü şahin gibi oluyor arabalar.
  • Yaws sizler dünyanın en iyi aracı bu şu odur budur demeyin.Ya ne olucak dünyanın en hızlı aracı olupta zengin olsanız bile vermezler bugattiye kaç kişi aldı da duydunuz söleyin bakim kaç kişi aldı.Yada bu kadar km yapıcak yolmu var durmaksızın Almanyadan Türkiyeye durmadan gelin bakalım o zaman yaparsınız...

Bugun bana bıle altımdakı alet cok fazla gelırken o canavara hakım bıle olamam bırak kullanabılmeyi. .. Para da olsa Şöförlüğün de iyiyse alırsın zaten kuşkun olmasın

Sevgiler

Orjinalden alıntı: RedStar

quote:

Orjinalden alıntı: meganehb

Rekor kıran Type C sadece dümdüz giderek rekor kırmak amaçlı üretilmiş bir prottotip değildir.Standart bir Type C nin sadece aerodinamik olarak şekillendirilmiş bir kopyasıdır ve birkaç GP yarışında pistlere çıkmıştır...Sana bu aracı burda uzun uzun anlatamicam.Çok merak ettiysen kendin araştırabilirsin.Rekor kırmak amaçlı özel olarak üretilmiş araçlardan örnek vermek isteseydim BlueBird yada Thrust gibi sadece bu iş için yapılmış araçları örnek verirdim.

Bir diğer konu ve asıl anlatmak istediğim şey...DÜNYANIN EN HIZLI SERİ ÜRETİM OTOMOBİLİ demek son sürati en yüksek olan otomobil demek değildir.Örnek olarak Seri üretim standart McLaren F1 ler son sürat olarak 350 km h nin üzerine çıkarlar.Ama tur dereceleri hiçbir pistte F50 lerden daha iyi değildir.Aynı şekilde Bugatti Veyron larda 350 lerin üzerine çıkarlar ama bu araçları rakipleri karşısında piste çıkarttığınızda ağırlıkları, hantallıkları ile pekbir varlık gösteremezler.Enzo yada Carrera Gt gibi araçların ise yanına yaklaşamazlar.Son süratinin 400 yada 450 olması hiçbir anlam ifade etmiyor.Mesele pistte rakibine üstünlük sağlayıp sağlayamayacağı.

bence 2.5 saniyede 100 görüpte 20 saniye sonra 320 330 km i gören bir araç ferrari enzodan daha hızlıdır ki frenleride enzodan daha iyi
    0-160-0 denemelerinde enzodan daha iyi bir sonuç elde etmiştir veyron

2004 RENAULT MEGANE Dynamique 1.6 BVA+Pack executive+cam tavan
    2005 Kanuni Tigrina 100cc 4 vites

• enzo ferrarin denen sahsiyetin yüzüde,ferrari modellerine benziyor
  • Enzo dan daha çabuk hızlanabilir hatta daha çabuk ta durabilir(ki daha çabuk duramıyor malesef)...Ama herşey gaza bas frene bas ile olmuyor.Bu gün dünya üzerinde seri üretim araçlar içinde en ileri yürüre sahip araç enzodur.Muhteşem Aero su ile Veyron la kıyaslanamayacak derecede bir baskı kuvveti yaratır.Veyron asla Enzo kadar virajlara hakim değildir.Veyron da olan tekşey kaba güç tür.Veyron herşeyin başında kamyon kadar olan ağırlığı ile bu kıyaslamayı kaybeder.Kaldıki Enzo 700 hp gücün altında bir araçtır, süperşarj yada turbo gibi aşırı besleme kullanılmamıştır yani atmosferik basınçlı bir motoru vardır ve bu haliyle bile pistlerde Veyron dan daha iyi dereceler çıkartabilir.

Enzo size yetmezse ozaman birde FXX e bakıverin

Enzo Ferrari

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.