Şimdi Ara

Dünyanın en çok satan premium telefonları belli oldu: İşte liste (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Hocam dikkat et telefonu bir yerde düşürme ya da kaybetme 😀

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla Android telefon üreten marka ve çok fazla model var. Bu yüzden her bir modele düşen satış oranı düşmesi normal. iPhone da şu an sıfır olarak alabileceğin model sayısı kaç? iPhone 14, 14 pro, 14 pro max, 13 ve SE. Toplam 5. Android'de ise en az 10 marka, her bir markanın en az 10 modeli var. Toplam model sayısı 100'den fazladır. iPhone'un pazar payı 50 ise her bir modele ortalama düşen telefon sayısı %10. Android in de pazar payı yüzde 50 ise her bir modele düşen telefon sayısı yüzde 0.5 olur. Samsung yine iyi satmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu liste belli bir bütçenin üstündeki cihazları kapsıyor arkadaşlar alt orta grupları kapsamıyor androiddeki başarısızlık yüzlerce model olması ile açıklanabilecek bir durum değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liste şaşırttı mı tabi ki hayır

  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

    Elinde bi servet var hocam aman dikkat:)

  • Listeyi belirleyen Avrupa ve Amerika pazarı arkadaşlar. iPhone un en önemli özelliği güvenlik algısı ve ekosistemi. Bende banka hesapları dahil tüm kişisel verilerimin bulunduğu bir cihazı alırken alım gücüm yüksekse ve yan ürünlerini de alabilyorsam iPhone alırım. Ama maddi gücüm yüksek değilse farklılık istiyorsam Samsung alırım. Avrupa ve Amerika da işlemci ekran güncelleme falan bunlara bakmıyor. Onlar için kriter hafıza boyutu ve kamerası iyi çekiyor mu buna bakıyor. Zaten maddi durumları iyi olduğu için Spotify YouTube premium gibi paralı uygulamaları aylık olarak direk satın alıyor. Bizdeki gibi APK peşinde koşmuyor. Türkiye şartlarında Samsung A Serisi ve S-FE serisi en mantıklı tercih olarak gözüküyor. Bizde gençler maddi durumu iyi olmadığı ve büyük çoğunluğu depresyonda olduğu için ne fotoğraf çekiniyor nede Spotify Netflix Disney plus YouTube premium vb 4-5 platforma aynı anda abone olabiliyor Doğal olarak da iPhone dan uzak duruyor. Emin olun gelişmekte olan ülkelerin çoğunda da bu böyledir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.