Şimdi Ara

Dünyanın Açıklanamayan Paranormal Olayları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
4
Favori
11.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -piyanist-

3. olaya gelirsek, mantık hatası var Bir insan neden zengin olmak için böyle çetrefilli yolu tercih etsin ki? Cok istiyorsa 5 yıl öncesine gider yapar bunu, 200 yıl öncesine gitmeye ne gerek var. Sonucta 5 yıl öncesinin de borsa kayıtları vardır ve 200 yıl öncesinin kayıtlarına nazaran daha kolay bulunur.

belki çılgın bi bilim adamıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

3. olaya gelirsek, mantık hatası var Bir insan neden zengin olmak için böyle çetrefilli yolu tercih etsin ki? Cok istiyorsa 5 yıl öncesine gider yapar bunu, 200 yıl öncesine gitmeye ne gerek var. Sonucta 5 yıl öncesinin de borsa kayıtları vardır ve 200 yıl öncesinin kayıtlarına nazaran daha kolay bulunur.

belki çılgın bi bilim adamıdır

zaten 5 sene önceye gitse yine onu tanıyanlar olucak hapse falan girer belki kendi zamanında zaman makinesi kullanmak yasaktır bu gizlice kllanmıştır vs. ama bence kesinlikle zaman makinesi diye birşey çıkıcak.
  • Bunlarin yaninda benim bildigim Rus Uyku Deneyleri de var hocam belki ilginizi ceker

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Khloat Slaykhl Dağında ölen genclerin cin saldırısına ugradığını düşünuyorum . Böyle insanların uğramadığı yerleri üs yapıp bu sınırların ihlal edilmesine izin vermeyebiliyorlar. Cinlerin bircok farklı gücü var. Ben de ufak çaplı bir cin saldırısına uğradım.

Öte yandan yetkililerin aciklama yapmaması da rus istihbaratını cinleri kullandığı icin desifre etmemeye yonelik olabilir.

kafan güzelmiş güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

Bunlarin yaninda benim bildigim Rus Uyku Deneyleri de var hocam belki ilginizi ceker

hakında biraz bişeyler biliyorum ama daha derin araştırırım hatırlattığınız için teşekkürler.
  • 'Bence' mantıklı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.