Şimdi Ara

Dünyadan Otobüs Resimleri (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.182
Cevap
3
Favori
535.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilyushin teşekkür ederim bu citarolardan istanbulbüyükşehir belediyeside aldı. ama mersedes türk a.ş. connecto belediye otobusünü aynı citaroya benzetmiş bu yıl izmir fuarında tanıtılacak diye duydum eğer gelirse resimlerini çeker yüklerim resim için teşekkür ederim
  • izmir büyükşehir belediyesi havaalanı kent merkezi arası çalıştırmak üzere 8 adet bmc belde vip otobüs almış

Dünyadan Otobüs Resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikalp -- 9 Ağustos 2007; 21:00:30 >
  • bu izmirde vardı ne zamn almış kardeş biliyormusun?çünkü konakta var bunlardan suan
  • bunları nisan ayına aldı ama daha sefere yeni çıkartıcaklar vipler öncelikler hentbolcuları taşıyacak biliyorsun izmirde düzenlenecek müsabakalar ondan sonrada ulaştırma bakanlığından izin istemişler eğer izin çıkarsa havaalanı konak arasında çalışacaklarmış resmi sitesinden haberi okudun resimlerde ordan konakta göstermelik koymuş olabilirler
  • bunların eskileri şuan burda çalışıyo
  • resimdeki otobüs 2 kapılı dikkat edersen ve bombe numarasıda 2007 - 51 eski olanları 01 ile 50 arası bombe numaralı olanları çalışıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: isikalp

ilyushin teşekkür ederim bu citarolardan istanbulbüyükşehir belediyeside aldı. ama mersedes türk a.ş. connecto belediye otobusünü aynı citaroya benzetmiş bu yıl izmir fuarında tanıtılacak diye duydum eğer gelirse resimlerini çeker yüklerim resim için teşekkür ederim

birsey degil istikalp.....
    bugün resim cekcektim,vallahi aküler bitmisti

evet, yeni connectolar ayni 1. nesil Citaroya benziyor,daha dogrusu zaten eski Citaro.....
    Yeni Citaro modelinde bir sürü Travegodan komponentler var,hatta arka stop lambalari bile....
    Mercedes ve tüm Otobüs alemi TR yapilacak connectolarin tutcagini savunuyor, ve hatta, almanyaya
    ihraac edilse bile ( edilmiyecek ) ,bu ülkede bile tutabilecegini idda ettiler,ama sonucta Ülkemizde yapilan
    connectolar,sadece TR ve dis pazar icin ( dogu blok ülkeler basta olmak üzere )
    Almanyadan bir sürü Otobüs isletmecileri Türkiyede yapilan yeni Connctolarin Almanyaya da
    ihraac edilmesini cok istediler ,ama Mercedes sonucta yeni Citarolari satma düsüncesinde....

Ayrica Izmir bölgesinede yeni BMC ler hayirli olsun,,,,,Izmir sonunda yine hemsirisinde yana-...

saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyushin -- 9 Ağustos 2007; 21:51:22 >

• izmir bmc nin yeni geliştirdiği körüklü otobüsleride ilk deneyecek olan şehir fuardan sonra alçak tabanlı ve belde yüksek tavanlı 2 adet körüklü otobüs eshota denemek amaçlı verilecek işbirlikteliği içindeler eshot 100 adet körüklü alıcak 1 senedir almıyor bmc ninde ihaleye girmesi için bekliyor sonunda bmc körüklü otobüslerinin imalatını bitirdi deneme sürüşlerini yapıyor fabrika içinde resmini daha çekemedim ama mersedesler gibi boyu 18 metre vardır. eshot öncelikle bence BMC diyor. son 3 yıldır bmc dışında otobüs almadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isikalp -- 9 Ağustos 2007; 22:01:07 >
  • alca tavanli otobüsler, yolcularin ( yasli ve sakat ...)kolay ve cabuk
    inip binmesini saglar.Bu tabiki zaman yönünden soförler icin bir arti ...
    Ama merdivenli modeller ,alcak tavanli otobüslere göre daha saglamdir,yakit depolari büyüktür ,ayrica soför ileriyi ve
    yan tarafi daha iyi görür...
    Bence I E TT iyi etmedi, Citarolari almakla....Eski model connectolar ,özellikle Yurdumuzun bozuk
    yollari icin,iyi bir Alternatifti

saygilar
  • i.e.t.t. yanı başında üretimi yapılan bir otobüsü değilde gidip almanyadan alması zaten garip bir olay ayrıca 1000 e yakın connecto kullanıyorlar 97 yılından beri bildikleri otobüs yerine daha nazik bir otobüs almayı tercih ettiler.
  • evet,bildigim kadariyla almanyadaki eski citarolarin fiyati 250000euro civariydi...
    eski connectolarin ise 180000euro....
    dedigin gibi,citarolar nazik otobüs...Insallah hayirlisi olur,ama
    bence citarolar merdivenli modellere göre cabuk dagilir....
  • ilyushin dostum nasılsın calısmalara devam ya biz forumdaki otobüsçü arkadaslarla konusuyoruz msnde ama sen yoksun aramızda msn adresini bana özel mesajla at kaydedelim konusuyoruz iyi akşamlar
  • meli kaptan,msn adresim var ama birtürlü giremiyorum..yoksa seve seve....sizlerle sohbet etmek süper olur
    kardesim türkiyede,dönünce el atcak olaya..söz

saygilar
  • tamam dostum senide aramızda görmek isteriz kib iyi geceler calısmalara devam emeğine sağlık
  • meli kaptan allah sizdende razi olsun...birkac otobüscü daha bulup,forumu
    dahada senlendiriz...saygilar
  • tam emin degilim,muhtemelen ukraynin " LAZ "
    otobüsleri....simdiki adiyla neolaz

• scania sasesi üzerine yapilmis bir ikarus e 97

ingiltereden bir kirkayak

• Misir da Toplu tasima araclari............
    Temsa fabrikayi kursun,bu yapma kasalar tarihe karisir

• resimler

• Bugün kullandigim Otobüs

SETRA 315 NF

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.