Şimdi Ara

Dünyada ve Türkiye'de Cinsel Rüşt Yaşı, Şaşıracaksınız! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
13.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

quote:

Orijinalden alıntı: Drakeshark

quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Türkiye'de kanunen yasak 18 yaş altında evlenmek. İspanya'da sayısı azalıyor diyor ama kanunen yasak değil.

işte dediğime geliyor. Kanun değil kültür ağır basıyor. Kanunen yasak olmasına rağmen evlenmek başka, kanunen doğal olmasına rağmen evlenmemek başka.

Bu da İspanyanın kültüründe var, belki aralarında kilise nikahı yaporlar sonra evleniyorlar da olabilir. Yasal olarak normal olanın bu kadar kolay bırakacaklarını sanmıyorum.

Bence de çocuk yaştır bu yaşlar evlendirilmesi sakıncalıdır.

belki diyebiliyorsunuz sadece. Kesin bir şey yok. Zaten kendi paylaştığınız haberde de 14 yılda evlenenlerin sayısı belli. Evet bana göre de 18 den küçük kimsenin evlenmesi normal değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

13 yaşında evleniyorlarmış. Meh meh meh. Kanun değil orada genellikle kültür etkili. Yaş 14-15 izin veriyor diye gidip evlenmiyorlar merak etme.

Tam tersi 18 diyen Türkiye'nin doğusuna git bak bakayım kaç yaşında evleniyorlarmış. Asıl gerçekle yüzleşmeyen sensin galiba.

Evlenmiyorlar ama cinselliklerine müdahale de edilmiyor. Yani 13 yaşını doldurmuş bireylerin cinsellik yaşamasına kimse karışmıyor. Tabi şu var. Bizim ülkede öyle bir şey olursa şu şekilde tepkilendriliyor.

Kız 15 Erkek modern laik dinle alakası filan olmayan biri ise 18 20 22 fark etmez ilişkiye girdiler. Sorun yok modern gençler.. Siz yobazsınız laf ediyorsunuz buna..

Kız 15 Erkek muhafazakar dindar yaşı 18 20 22 .. ilişkiye girdiler... Çocuk tecavüzcüsü cocuk istismarı bunların peygamneride böyleydi zaten pis ensarcıar vs. vs.

Bizim ülkede işler böyle yürüyür .. Zenginsen alkoliksen dinsizsen 18 yaşıdan küçük kızlarla yatıp kalkmak sorun değil modernlik..

Dindarsan muhafazakarsan 18 yaşından küçük kızla birlikte olduysan tecavüzcü sapık sübyancı vs. oluyorsun.

Yok öyle bir şey. İşleri bilerek mağdur dindarlara çekme şimdi. 18 den küçük birisiyle birlikte olmaya kalkarsan dindar-dinsiz farketmez tepki gösterilir.

Hadi canım sen öyle sanıyorsun.

16 yaşında kızların fuhuş yapmasına evlerine erkek almalarına laf söyledim diye şeriatçı ilan edildim ben bu forumda sen daha anlat

Ben kendi yaptığım yorumdan sorumluyum. Bir kişinin yaptığını tüm aynı görüşe yıkma. Bana göre de, aklı başında herkese göre de bunun dindarı-laiği olmaz. Suç suçtur.

• Tecavüz etkilemediğinden bizimki yüksekte kalmış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • şu farkı anlayamayacak kadar aptallar var

adamlarda ilişki yaşı 15 ama 15 yaşında kız ve erkek cinsel olgunluğa erişip birlikte oluyorlar

bunu destekleyip desteklememek ayrı bir konu onu karıştırmayın

bizde ilişki yaşı 15e 16ya indirilsin diyen adamların hizmet etmek istedikleri şeyse 50 yaşında adamın 16 yaşındaki kızı rahatça istismar etmesi

bizde 15 yaşında iki genç ilişkiye girse kız o... olur erkeği de gelir kızın babası vurar silahla

ama 50 yaşında adamla 'küçüğün rızası' denilerek 16 yaşında kız evlense laf edeh olmaz çünkü 'nikahlı karısıdır'

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.