Şimdi Ara

Dünya'nın yönetilişi üzerine (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben böyle şeylere inanmıyorum çünkü ne zaman bu tür konularla ilgili yazı okusam birbirleriyle çelişiyor.
  • gece izlicem
  • bana kızacaksınız ama saçmalık gibi geliyor
    yani birazcık şüpheci olmak lazım her denilene inanırsak evin yolunu bulamayız
  • Şu inanmayanlar bir düşünse dünyada olan şeyleri ne kadar organize işler döndüğünü anlayacaklar.Yahu bir düşünün dünya savaşı çıkıyor israil kuruluyor şimdi israilin çevresinde sorunsuz tek bir ülke kalmadı.Allah aşkına açın bir harita bakın 2 dknızı almaz.Hepsi mi tesadüf bunların hepsi mi plansız işler?Bu olanları yönetenler yok mu?Bunlar komplo teorisi falan değil.Bunlar gerçek.Bu konuda verilen bilgiler yanlış olabilir ona lafım yok ama dünyayı yönetenler savaşları çıkaranlar parayı kontrol edenler mutlaka var.Ve bunları yapanlar ülkeler değil kişiler.
  • FED in sahibi olan 19 aile olmasin. Rotschild ve Rockfeller haricindekiler bilinmiyor. 7 si Ingiltere de ikamet ediyormus, bilinen bu...
  • Bazı siyasi emeller yada inançlar
    Evrim torisine inanan arkadaşların iddia ettiği gibi;
    O kadar uzun ve gizli veya hissedilmesi neredeyse imkansıza yakın
    Bir süreçte gerçekleşir ki
    Anlamaya başladığımızda
    Ya Süleyman'ın zincire vurup çalıştırdığı cinler-canlar
    Pozisyonunda görürüz kendimizi
    Ya da hayvanat bahçesinde bizleri ziyeret eden
    Üstün insanların bize vereceği muzlarla mutlu olmaya çalışırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocen

Bazı siyasi emeller yada inançlar
    Evrim torisine inanan arkadaşların iddia ettiği gibi;
    O kadar uzun ve gizli veya hissedilmesi neredeyse imkansıza yakın
    Bir süreçte gerçekleşir ki
    Anlamaya başladığımızda
    Ya Süleyman'ın zincire vurup çalıştırdığı cinler-canlar
    Pozisyonunda görürüz kendimizi
    Ya da hayvanat bahçesinde bizleri ziyeret eden
    Üstün insanların bize vereceği muzlarla mutlu olmaya çalışırız

yazılarını bold yapmak için gösterdiğin dikkati, cümle kuruluşlarında da gösterseydin keşke. acaba şiir mi yazdın diye baktım ama şiire de benzetemedim. daha açık yazabilirdin. muz yerine banana ya da çikita kullansaydın yine birşey anlaşılmaz bu yazdıklarından. yurt dışında mı yaşıyorsun acaba?

büyük bir mücadelenin yapıldığı gerçeği ortada. kişiler demek zayıf kalır. organizasyon ve her organizasyonun başında bir lider mutlaka var. tek başına mücadele yapılmaz. en az iki olmalı ne olacak ise. hani bir söz var, iki kişi konuşurken üçüncüsüne dinlemek düşer diye bu mücadelede üçüncüsüne dinlemek değil, ilk ikiden birisine uymak düşer. ama bilinçli ama bilinçsiz. her tarafta tuzaklar var. dolayısıyla ilk ikinin mücadelesi alenen, tam anlaşılabilecek şekilde ortaya çıkamamış durumdaydı diyebiliriz. ben böyle düşünüyorum. yani kıpırdanmalar var. öyle ya bu alemde herşeyde detay var, bu mücadelede de detay üstüne detay olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 22 Mart 2012; 14:53:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

yazılarını bold yapmak için gösterdiğin dikkati, cümle kuruluşlarında da gösterseydin keşke. acaba şiir mi yazdın diye baktım ama şiire de benzetemedim. daha açık yazabilirdin. muz yerine banana ya da çikita kullansaydın yine birşey anlaşılmaz bu yazdıklarından. yurt dışında mı yaşıyorsun acaba?

Penguenden kuş gribi kapmış gibi gördüm seni
  • - Rockefeller ve Rotschild hanedanlıkları, İsviçre'de Alp'lerin tepesinde malikanelerde dünyayı yönetiyorlar. Gladyo ve diğer gizli örgütler burada yönlendiriliyor.

yaw ne kadar saçma şeyler :) bide adres yazmış yuh yani bu kadarda saçmalanmaz yahu. sanki gidip gördüde böle atıp tutuyo.dünyayı elbet birileri yönetiyo ama bu sandıgınız gibi 2-3 kıytırık aile değil.şu hayal dünyasından uyanın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

- Rockefeller ve Rotschild hanedanlıkları, İsviçre'de Alp'lerin tepesinde malikanelerde dünyayı yönetiyorlar. Gladyo ve diğer gizli örgütler burada yönlendiriliyor.

yaw ne kadar saçma şeyler :) bide adres yazmış yuh yani bu kadarda saçmalanmaz yahu. sanki gidip gördüde böle atıp tutuyo.dünyayı elbet birileri yönetiyo ama bu sandıgınız gibi 2-3 kıytırık aile değil.şu hayal dünyasından uyanın artık.

Bu aileler 2 bin ustu kisiden olusuyor. Benim merak ettigim bukadar sey neden yapiliyor. Para icin desek dolarin sahibi. peki ne icin bu adamlar devletcilik milletcilik oynucak kadar aptalda degiller

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

quote:

- Rockefeller ve Rotschild hanedanlıkları, İsviçre'de Alp'lerin tepesinde malikanelerde dünyayı yönetiyorlar. Gladyo ve diğer gizli örgütler burada yönlendiriliyor.

Bu aileler 2 bin ustu kisiden olusuyor. Benim merak ettigim bukadar sey neden yapiliyor. Para icin desek dolarin sahibi. peki ne icin bu adamlar devletcilik milletcilik oynucak kadar aptalda degiller

dostum isterse 10000 kişiden oluşsun bu bişey değiştirmez.bu işler çocuk oyuncağı değil.bi arkadaş bi konuda çok iyi yorum yazmışlardı.dünyayı kendi arka bahçenizmi sanıyonuz:) yani dediğim şey kolay değil bu işler.benim görüşüm dünyayı yahudilerin yönettiği şeklinde ama böle 1-2 aile olarak değil.genel olarak ekonomi-sağlık-gıda falan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Berry1925

quote:

dostum isterse 10000 kişiden oluşsun bu bişey değiştirmez.bu işler çocuk oyuncağı değil.bi arkadaş bi konuda çok iyi yorum yazmışlardı.dünyayı kendi arka bahçenizmi sanıyonuz:) yani dediğim şey kolay değil bu işler.benim görüşüm dünyayı yahudilerin yönettiği şeklinde ama böle 1-2 aile olarak değil.genel olarak ekonomi-sağlık-gıda falan.

kardeşi zaten olayı saptırıp saçmalaştırıyorlar bazen. mesela yok bilmem ne alplerinden o tabii ki saçma. fakat bazı babaların dünyayı yönettiği kesin. devlet politikasıyla mı başka bir şeyle mi. çünkü yüzyıllardır bu kadar sistematik çalışmak bir amaç ister. paranın amaç olmadığı kesin. başka bir şeyler var. fakat öyle yok allahsızlığa itmek falan olduğunu sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.