Şimdi Ara

Dunya nın en GÜZEL stadı??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence 1.Sükrü saraçoğlu.2.side dünya kupasında türkiye güney kore maçının oynandığıstad..Kimsenin dikkatini çekmio ama orası harika bi yer!!!Gerçi gitmiş gibib konuştum ama gecende televizyonda seyrettim.____
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powers

Sizce dunyanın en guzel stadı hangisidir??? bence ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU

sizce??

SABAH SABAH İYİ GÜLDÜM YAW... NE GOMİK TARAFTAR KİTLESİSİNİZ SİZ ÖYLE YAW...

• allianz arena harik olmuş biraz kutuya benzemiş ama müthiş gerçekten azım açık kaldınou camp ve old traffordda iyi
  • quote:

sizce??

Biraz fanatikçe yapılmış bir yorum ama saygı göstermek lazım.
    En iyi stada gelince: görüntü olarak allianz arena tabiki ama ambians derseniz ingilteredeki stadların eline hiç biri su dökemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 29 Eylül 2005, 10:23:53 >
  • quote:

sizce??

sen daha stad görmemişsin dostum ya...tartışmasız Türkiye deki en güzel stad fb ye ait ancak sen dünyanın en güzel stadı diye yazmışsın....bu kadar fanatik olmayın, "at gözlüklerinizi çıkarın biraz....
    bence nou camp çok güzel bi stad...ancak son yıllarda gerçekten çok da iyi stadlar yapılıyor..hepsini görmeden bi yorum yapmak çok zor...

• Şükrü Saraçoğlu dünyanın en güzel stadı değil ama dünyanın en güzel stadlarından biri tam oalrak ta bitmedi. Hatta iddia ediyorum dünyada Barnebau dan sonra akustiği en iyi stadıdır. Adamlar stada hayran kalıyor, Uefa gözlemcileri falan. Stad hakikaten çok güzel bir stad... Avrupadaki çoğu staddan güzel... Görünüşü filan 4 4 lük... Zaten bizim için önemli olan akustiği...

Barnebau da herhangi birinin ıslığını sahada yanında öttürülmüş gibi duyabilirsin, Barnebau örnek alınmıştır ve akustik üzerinde çok uğraşılmıştır stadımızın en önemli özelliği akustiğidir, mesela yenilendikten sonra İnönü nün akustiği gitmiştir, stad büyüdü ama eski İnönü yok yani taraftar baskısı daha az artık...
  • BANA GÖRE SANTİAGO BARNEBAU(REAL MADRİD)
  • Çok ayıp burda Ali Sami Yen dururken sizin tartıştığınız mevzuya bak....
  • quote:

sizce??

bencede
  • tabiki Old Trafford
  •  Dunya nın en GÜZEL stadı???
    Şükrü Saraçoğlu diyip güldürmeyin adamı. Gecekondu

• quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Şükrü Saraçoğlu dünyanın en güzel stadı değil ama dünyanın en güzel stadlarından biri tam oalrak ta bitmedi. Hatta iddia ediyorum dünyada Barnebau dan sonra akustiği en iyi stadıdır. Adamlar stada hayran kalıyor, Uefa gözlemcileri falan. Stad hakikaten çok güzel bir stad... Avrupadaki çoğu staddan güzel... Görünüşü filan 4 4 lük... Zaten bizim için önemli olan akustiği...

Barnebau da herhangi birinin ıslığını sahada yanında öttürülmüş gibi duyabilirsin, Barnebau örnek alınmıştır ve akustik üzerinde çok uğraşılmıştır stadımızın en önemli özelliği akustiğidir, mesela yenilendikten sonra İnönü nün akustiği gitmiştir, stad büyüdü ama eski İnönü yok yani taraftar baskısı daha az artık...

+1907

• ya su resimleri link olarak vermeden nasil sayfaya acabiliyoruz.
  • Santiago Barnabeu (Real Madrid)
  • quote:

Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

quote:

sizce??

sen daha stad görmemişsin dostum ya...tartışmasız Türkiye deki en güzel stad fb ye ait ancak sen dünyanın en güzel stadı diye yazmışsın....bu kadar fanatik olmayın, "at gözlüklerinizi çıkarın biraz....
    bence nou camp çok güzel bi stad...ancak son yıllarda gerçekten çok da iyi stadlar yapılıyor..hepsini görmeden bi yorum yapmak çok zor...

Biladel sana ne yaw benim gorusum.Dunyada dıs gorunus ve kapasite olarak guzel stadlar yapılabilir ama bana gore bizim stadın hem içi hemde dışı cok guzel..(avrupa ve TÜRKİYE için) hemde atmosferini hiç bir stada deişmemSonuçta burda insanlar kendi goruslerini belirtmek için varlar

• quote:

Orjinalden alıntı: pratique03

ya su resimleri link olarak vermeden nasil sayfaya acabiliyoruz.

[img]...[/img]

... yazan yere resmin linkini koyacaksın.
  • Dünyanın en güzel stadı maçlarını izleyebildiğin takımının stadıdır gerisi boşverin..
  • 11 nisan ...
  • arsenalin yeni stadi bu
    olacak
     Dunya nın en GÜZEL stadı???

Dunya nın en GÜZEL stadı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pratique03 -- 29 Eylül 2005, 23:26:04 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.