Şimdi Ara

Dünya Müslüman olacak ... Gerçek olabilirmi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
4.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: azawarai

şu inanmayanlar mahşerde bulun dh konudışı ekibini.

ağlamaktan bulabilirseniz. umarım inanırsınız da kurtulursunuz.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: amone

arkadaşlar belki ileride müslümanlar dünyaya hakim olabilir zaten tarihte üstünlük çeşitli milletlere geçmiştir gelecekte de geçebilir

ancak eninde sonunda kıyamet kopacaktır ve kımayet müslümanların üzerine kopmayacak hatta bildiğim kadarıyla La İlahe İllallah dendiği sürece bile kopmayacak yani dünyada hiç müslüman kalmadığı zaman

ne zaman olacağını Allah bilir

yukarı da öteki dünya için gittin gördün mü diyen arkadaşlar var :) bu dünyada olmamız ve mantıklı düşünebiliyor olmamız yeterli bir sebep değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: duff

quote:

+1

• arkadaşım tm video iyi güzelde buvideo avrupayı uyarıyor yani hristiyanları gizliden müslümanlara düşman yapmaya çalışıyor

vi empati kuralım bu şey türkiye için olsun ve türkiyede hristiyanlık büyüyo varsayalım ve
    hristiyanlığın büyüyüşüyle ilgili bi video izlediniz ne yapardınız
  • Ahir zaman içinde Mehdi diye bir kişilik gelecek ve Dünyada barış ve huzuru bulduracak.Hz. İsa ile birlikte namaz kılacak.Ve bu olaylar ortadoğuda gerçekleşecek.Çok olayalar var.

Birde Konstantinye(İstanbul) fethedilmedikçe kıyamet kopmaz
  • Videoyu izledim
    açıkça islam düşmanlıgı aşılıyor azilen durdurmalıyız diyor

adamların nufus artışı 1,8 ile 1,1 arasında
    Müslüman nufusu artışı 8,1 oranında
    25 yıla kalmadan
    İngiltere, fransa, almanya gibi A.B nin dev ülkeleri birer müslüman ülke haline gelecekmiş adamlar acil önlem alınamsını istiyor ama önlem almanın imkansız oldugunuda belirtiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: if_you

Videoyu izledim

25 yıla kalmadan
    İngiltere, fransa, almanya gibi A.B nin dev ülkeleri birer müslüman ülke haline gelecekmiş adamlar acil önlem alınamsını istiyor ama önlem almanın imkansız oldugunuda belirtiyorlar

Çok romantik teoriler bunlar.
    İslam eğer birgün emperyalizmin işine yaramazsa yeryüzünden silerler islamı.
    Aynı zamanında kiliseye yapıldığı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XDwolfXD

arkadaşım tm video iyi güzelde buvideo avrupayı uyarıyor yani hristiyanları gizliden müslümanlara düşman yapmaya çalışıyor

vi empati kuralım bu şey türkiye için olsun ve türkiyede hristiyanlık büyüyo varsayalım ve

Dostum önemli olan bunu farketmeleri değil mi zaten ? çünkü şu anda filistinde afganistanda paksitanda çeçenistanda sudanda müslümanları bunlar katletmiyormu ? belkide bunun faydası olucak bizlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikoglu

quote:

arkadaşım tm video iyi güzelde buvideo avrupayı uyarıyor yani hristiyanları gizliden müslümanlara düşman yapmaya çalışıyor

Dostum önemli olan bunu farketmeleri değil mi zaten ? çünkü şu anda filistinde afganistanda paksitanda çeçenistanda sudanda müslümanları bunlar katletmiyormu ? belkide bunun faydası olucak bizlere

Aksine hiç faydası olmayacak, sayılarını azaltmak için hız verecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SSH

quote:

quote:

Aksine hiç faydası olmayacak, sayılarını azaltmak için hız verecekler.

Şehit ediyorlar ediyorlar yinede bitmiyoruz elhamdulillah. Hani şu bir ölür bin diriliriz cümlesi gerçek oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: amone

quote:

Orijinalden alıntı: sukubi1907

quote:

Orijinalden alıntı: if_you

Videoyu izledim

25 yıla kalmadan

Çok romantik teoriler bunlar.
    İslam eğer birgün emperyalizmin işine yaramazsa yeryüzünden silerler islamı.
    Aynı zamanında kiliseye yapıldığı gibi.

al işte, bir tane daha

Ne al bir tane daha ?
    Varsa bir düşüncen yaz tartışalım.
    Amerika fetoyu zevk için mi tuttuğunu sanıyorsunuz ülkesinde?
    İslam şuan emperyalizmin eline geçmiştir.
    Yanlış anlaşılmasın içinden inanan kimseye lafım yok ama bu bir gerçek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukubi1907 -- 22 Eylül 2009; 15:58:15 >

• quote:

Bak bende inanıyorum ama bu kadar çocuk çocuk yorumlara sinir oluyorum.
    İnanır inanmaz sanane. Ağlayacağını nerden biliyorsun? Madem hiç bişey bilmiyorsun ne diye yorum yapıyorsun.
    Bi kere mahşerde adam dh konudışı ekibini niye arasın ya
    Biraz mantıklı olun be !
  • quote:

Orijinalden alıntı: IValessi

quote:

İnanır inanmaz sanane. Ağlayacağını nerden biliyorsun? Madem hiç bişey bilmiyorsun ne diye yorum yapıyorsun.
    Biraz mantıklı olun be !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IValessi

quote:

Biraz mantıklı olun be !

Noldu çok mu komik

• Bencede olabilir.Müslümanlar müslümanlıktan cıkmıyormu zaten.Müslümanlar git gide dahada yabancılaşı o.Yabancılarda müslüman oluyo.bu durumda sonuç aynı olur ama herkese müslümanlık uğramış oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _zampara_

Bencede olabilir.Müslümanlar müslümanlıktan cıkmıyormu zaten.Müslümanlar git gide dahada yabancılaşı o.Yabancılarda müslüman oluyo.bu durumda sonuç aynı olur ama herkese müslümanlık uğramış oluyor.

Mantıklı olabilir...
  • her ne kadar Musluman nufus artsada, Batili insanlarin baskisi azalmayacaktir bence.
  • a- Al-i İmran Suresi 55
    Hani Allah, İsa'ya demişti ki: "Ey İsa, doğrusu seni Ben vefat ettireceğim ve seni Kendime yükselteceğim, seni inkar edenlerden temizleyeceğim ve sana uyanları kıyamete kadar inkara sapanların üstüne geçireceğim. Sonra dönüşünüz yalnızca Banadır, hakkında anlaşmazlığa düştüğünüz şeyde aranızda Ben hükmedeceğim. (3 Al-i İmran 55)

bakın, kuran ayetlerini en iyi şekilde yorumlamak benim haddime değil. ama biraz düşünülsün diye yazıyorum buraya. yukarıdaki ayetde Allah:

"..sana uyanları kıyamete kadar inkara sapanların üstüne geçireceğim.." diyor.

şimdi son peygamber Hz. Muhammed (s.a.v.) ve de Allah katında son din, İSLAM' dır.

bu durumda, yukarıdaki ayetde, "sana uyanları" hitabını Allah, Hz İsa (a.s.) için yapmıştır.
    Bu durumda, islam dininin değil de Hristiyanlığın tüm dünyaya hakim olacağı gibi bir inanç da ortaya çıkabilir.

ancak kıyamet alametleri; hem kuran, hem peygamberimizden hem de diğer hadislerden bize çok eski tarihlerden bise ulaştırılmış durumda. bunarın gerçek olup olmadığına kanaat getirebilmek için de öncelikle takip etmek lazım. İslam aleminde mehdi, hristiyan aleminde mesih inancı vardır. ve kuran ve incil ile iki kutsal kitap. kuran hiç değişmemiştir. ancak incil' e yanlış ilaveler olduğu gibi eksiltmelerde olmuştur. sonuç olarak, hem islam alemi hem de ehli kitaba mensup olanlar, allah inancına sahip olan kesimler olarak birbirine düşürülmüştür. Şeytanın güzel oyunlarından.. sahipleri ise bugğn Allah inancına sahip olmayanlar, dirilişe inanmayanlar, kan akıtılmasından hoşlananlar..

velhasıl benim islam inancıma göre peygamberimiz (s.a.v) son peygamber ve kuran da son kutal kitaptır. Hz İsa (a.s.) son peygamber olmadığına göre yukarıdaki ayeti başka nasıl bir şekilde açıklamak mümkün olabilir? "kıyamete kadar, sana uyanları.." bu durumda, tüm hristiyan aleminin tüm müslümanlara düşman olması gerekir. çünkü müslümanlar, Hz Muhammed (s.a.v) ve kurana tabidir. işte bu noktada tekrar belirtmek gerekirse, allah inancına sahip olanların birbirine düşürülmesi, şeytanın oyunudur. şeytanın yardımcılarında ise insanlar da vardır. cinler de.. dolayısıyla gelecekte nasıl önce türk ve sonra islam alemi birleşmeyi Allahın izni ile başaracaksa, ehli kitap sahibi olanları da bir kişi yapacacağı faaliyetlerle, insanların düşürüldüğü bu tuzaktan kurtarmaya başlayacak. herşey zamana bakıyor.. bouna kıyamet alametleri denmiyor.. birçok kitap var, hepsi eski tarihli. yani bu kadar tesadüf olamaz..

bakın bir örnek daha vereyim, aşağıdaki sitede bu durumdan bahsediyor ama sonuç kısmında, Hz İsa' nın tekrar dönüşüne inanmamak gerektiği yazılı. halbuki siteye bakıyorum dini inançları yayan bir site. demek oluyor ki tepki verenler sadece karşıt görüşe sahip olanlar değil..

http://www.tevhidnesli.de/9-_Hz-.--&%23304%3Bsa&%238217%3Bn&%23305%3Bn-tekrar-d.oe.nece&%23287%3B&%23304%3B-s.oe.yleyenler&%23304%3Bn--del&%23304%3Bl-g.oe.sterd&%23304%3Bkler&%23304%3B-ayetler.htm

peki şöyle bir soru sorabiliriz o zaman.. müslümanlar Allahın güzel kulları oluyor da hristiyanlar ve museviler.. ehli kitap sahibi olanlar olmuyor mu? veya diğer din mensubu sahipleri tabi kendi inanışlarına göre.. yani cennete inananlar, cennette sadece müslümanları mı görmeyi umuyor? hani nerede kaldı sevgi ve şefkat? hani nerede kaldı merhamet? ee o halde tüm bu insanlar nasıl birleşecek, hiç mümkün olabilecek gibi görünüyor mu? henüz görünmüyor.. işte hedef türk ve islam aleminin birleşmesi, ehli kitap sahipleri de kendilerine çeki düzen verecekler yapacakları faaliyetlerle.. yoksa mümkün değil, bölünmüşlük herkese zarar vermeye devam eder. hatta bu sefer misliyle.. ve oluyor da..

edit: site linkini vermeyi unutmuşum. site ne güzel anlatmış ama sonuçlandırmayı becerememiş. yani aksi görüşü berlitmiş. bu sitenin sahibine sormak lazım.. ehli kitap sahiplerinin tamamını cehenneme mi göndermeye niyetlisin yok değilim diyorsan o halde nasıl onlarla birlik ve berberliği sağlayacaksın?
    Allah' ın yarattığı herşeyde bir güzellik vardır. o güzelliklerden birini kötüleyen birinin cenneti nasıl arzu ettiğini ve edeceğini de şahsen ben düşünemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 22 Eylül 2009; 16:40:02 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

Dünya ateist olacak

ateistler ölünce ot olacaklarını zannediyorlar.

bu bağlamda sonrası şöyle olabilir:
    inek gelecek ot olan onları yiyecek.
    iyi işler işlemişlerse süt olacaklar, kötü işler işlemişlerse b.k olacaklar...

aslında kıyamet günü geldiğinde ve o ateşi gördüklerinde gerçektende ot olmak, toprak olmak isteyecekler, hatta hayvanlara özenecekler...
    çünkü onlar ateşe atılmayacak...
    oysa sınav çoktan bitmiş, hesap verme günü gelmiş, herkesin gideceği yer belirlenmiş olacak...

Bunlar sizin inançlarınız, ateistler bunların olmadığını düşündükleri için bundan korkuları yok. Herkesin sizin gibi düşündüğünü ve sizin inandığınızın doğru olduğunu varsayarak yazdığınız için bu noktayı kaçırıyorsunuz.

Haklısın.Herkes özgür.İstediği şeye inanır.
    O gün geldiğinde inşallah onları görürüm.O zaman çekecekleri acıyı,burada yazılanlardan dolayı rahatça izleyebileceğim.
    (Benim düşüncem.)

• quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

Dünya ateist olacak

ateistler ölünce ot olacaklarını zannediyorlar.

bu bağlamda sonrası şöyle olabilir:
    inek gelecek ot olan onları yiyecek.
    iyi işler işlemişlerse süt olacaklar, kötü işler işlemişlerse b.k olacaklar...

aslında kıyamet günü geldiğinde ve o ateşi gördüklerinde gerçektende ot olmak, toprak olmak isteyecekler, hatta hayvanlara özenecekler...
    çünkü onlar ateşe atılmayacak...
    oysa sınav çoktan bitmiş, hesap verme günü gelmiş, herkesin gideceği yer belirlenmiş olacak...

Bunlar sizin inançlarınız, ateistler bunların olmadığını düşündükleri için bundan korkuları yok. Herkesin sizin gibi düşündüğünü ve sizin inandığınızın doğru olduğunu varsayarak yazdığınız için bu noktayı kaçırıyorsunuz.

Haklısın.Herkes özgür.İstediği şeye inanır.
    O gün geldiğinde inşallah onları görürüm.O zaman çekecekleri acıyı,burada yazılanlardan dolayı rahatça izleyebileceğim.
    (Benim düşüncem.)

Sırf sizin dogmalarına inanmadığı için bir insanın acı çekmesi sizin hoşunuza mı gidiyor?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.