Dünya'nın neden düz olmadığını açıkladım birkaç maddeyle zaten ay tutulması diye bir şeyin varlığı bile Dünya'nın düz olmadığını en basit şekilde açıklıyor. |
Dünya düzdür ciddiyim aksini kanıtlayana yemek ısmarlıyorum (667. sayfa)
-
-
Youtube'da uydu videoları var orada bile Dünya'nın canlı görüntüleri veriliyor ki Dünya'nın düz olmadığı canlı şekilde kanıtlanıyor ama insanımız anlamak istemiyor.
-
Dunya duzdur demiyorum ama dunyanin tam olarak cekilmis bir fotografi dahi yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olurmu, nasa ay'a gittim dediğinde, ay dan dünyanın resmini çektik, aha bunlarda resimleri, artık kimse dünya düz demesin (çünkü düya küre'dir,) diye çıkış yapmıştı, herkes o resimlerin ardından dünya'yı küre olrk kabul etmek zorunda kaldı ve okullarda elimize o küreyi tutuşturdular v.s.
Ancak bugün'de nasa'nın ay'a gitmediği aşikâr, yani nasa ay'a gitmediyse o yuvarlak resimler de direk çöpe gidiyor.
Çünkü 1 çok kişi diyor'ki; Nasa ay'a gitmemiş olsa ne olur, ne oluru varmı dünya küre'dir durumu direk gümbürtüye gidiyor, çünkü küre dünya'nın en güçlü delil'i, nasa'nın ay'a gidişi ve oradan çektim diye verdiği resimlerden ibaret, bunn dışında küre dünya'nın, elle tutulur hiç 1 kanıt yok.
Kısaca nasa bizi ay'a gittim diye keklediyse, dünya yuvarlaktır diye de kekledi.
Ben size dünyanın yuvarlak olmadığını, internette yazılan çizilenler ve yapılan videolar dışında bir ergümanla, basitçe kanıtlayabilirim.
Dünya yuvarlak ise, nasıl olurda dünyadan çekilen resimlerde ay'ın tepe noktası, herkes için aynı yer olabilir?
Doğru, yanlış gözetmeksizin, elinize verilen her hazır bilgiye kayıtsız şartsız inanmayın. Biraz'da kafanızı çalıştırın.
Edit:
Aşağıdaki resim, ne söylemek istediğimle ilgili temsili 1 şey, net'te dünyanın çeşitli yerlerinden çekilmiş ay resimlerine bakınca, hepsinde tepesi aynı nokta ve bu durum fazlasıyla saçma.
Sen tut dünya yuvarlak ve güney yarımkürede insanlar dünya üzerinde baş aşşağı yarasa gibi duruyor, yerçekimi v.s. var'da ondan öyle durabiliyorlar de, sonra o insanlar'da ay'ın tepe noktasını, kuzeyde dikilenler gibi, aynı yer olrk görsün/göstersin, yersen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 18 Mayıs 2022; 17:50:11 >
-
Ölçekli çizim yaklaşık bu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
NASA Live: Official Stream of NASA TV - YouTube
7/24 nasa canlı yayını. O aletler nasıl havada uçuyor acaba gerçekten ya? Zero-g de olamaz ki bi kaç dakika sürüyor o olay. Burada saatlerce yayın var kardeşim kafam karıştı benim şimdi bunlar stüdyo mu? Dünya düz mü? Kafamda deli sorular
-
Evet hadi bakalim
Merhaba her şey senin başının altından çıktı uzun zamandır düz dunyaciyim. Kendimde bir sürü deney yaptım. Sunum bile hazırladım. Teşekkürler kardeşim resmen ufkum açıldı. Aklıma geldi o günler tekrar teşekkürler
Hayır, piramit şeklindedir, ben gördüm. Hatta kutuplara gidip amuda kalkarsan ucu gözüne giriyor. O kadar yani!
-
30 liraya iskender yenen donemler..
sadece 8 yil olmus ama yuzyillar oncesi gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X