Şimdi Ara

DÜNYA DEVİ LENOVO'DAN 18 SAAT PİL ÖMRÜ İLE YOGA TABLET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
6.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DÜNYA DEVİ LENOVO'DAN 18 SAAT PİL ÖMRÜ İLE YOGA TABLET (başlık)

Metin:

Lenovo ve Ashton Kutcher’dan Tablet Dünyasına Yeni Buluş “Prizi Unutturan Tablet”

Yoga Tablet, sıradan bir tabletten çok farklı. 3 ayrı kullanım formuna ve daha da önemlisi 18 saat pil ömrüne sahip.

Asıl işi mühendislik ama biz onu önce “Kelebek Etkisi”yle tanıdık; sonra fırtınalar estiren diğer filmleriyle daha çok hayatımıza girdi. Son olarak “Two and a half man” dizisiyle birçok gece evimize konuk olmaya başladı. TV dünyasının ilham veren yıldızı Ashton Kutcher, artık aynı zamanda Dünyanın en büyük PC üreticisi Lenovo’nun yeni tasarım mühendisi oldu ve ilk iş olarak, Lenovo’nun yeni buluşu olan Lenovo Yoga Tablet’in tasarımında görev aldı.

PRİZİ UNUTMAYA HAZIR OLUN!
    Yoga Tablet, 18 saate varan pil ömrüne sahip. Böylece ürünü saatlerce ve rahatlıkla, şarj etme derdi olmadan kullanabilirsiniz.

TABLETİNİZİ DİK KONUMDA TUTMAK İÇİN KILIFA GEREK YOK!
    Cihazı rakiplerinden ayıran diğer belirgin özelliği ise, tek ve sıradan bir kullanım şekli olmaması. Kullanıcıların taleplerinden yola çıkılarak tasarlanan Yoga Tablet’in silindirik tutma kısmı, el ergonomisine uygun olarak tasarlanmış. Böylece daha rahat bir tutuş sağlıyor.

Ayrıca, tabletleri dik tutmak için bir yere dayamak ya da kılıf kullanmak gerekiyordu. Yoga Tablet, özel ayakçığı ile film izlerken dik şekilde, okuma sırasında ise daha iyi bir görüntüleme açısı için yatay stand modunda kullanılma imkanı sunuyor. Cihaz, kapalı modda elde tutulduğunda ise adeta çok şık bir portföy çantayı andırıyor.

KLAVYESİ DE VAR!
    Gümüş grisi rengi ile şık bir tasarımı olan Yoga Tablet’in 8 ve 10 inç olmak üzere 2 ayrı versiyonu var. 10 inç’lik modelinde klavye seçeneği de bulunuyor. Üstelik kalvyesi ürün kullanımda olmadığı zamanlarda tabletle kapanarak şık bir kılıf haline geliyor.

Detaylar için tıklayınız!!!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• teşekkürler
  • MTK 8125 nedir ya. 200 dolara tegra 4 lü tabletler var hiç olmamış bu.
    form faktör güzel yanlız elime alınca bırakasım gelmedi. ama işlemci kötü. 200 dolar istiyorsun bari en azından s600 falan koy
  • Dark Evopad R9730 9.7 inç 16gb 250 tl ye satıyorum ilgilenen arkadaşlara duyurulur kargo bedava Türkiyenin heryerine gönderilir kutusu ve diğer bütün aksesuarları mevcut herhangi bir sorunu yok
  • pili kaç mah ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcevq

pili kaç mah ?

10'' olanın 9000 mah. 8'' 6000 mah.
  • İyiymiş hoşmuş güzelmiş pekii sim desteği var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

quote:

Orijinalden alıntı: bcevq

pili kaç mah ?

10'' olanın 9000 mah. 8'' 6000 mah.

ben bu batarya ile 18 saat gidiceğini düşünmüyorum

• ya arkadaş bu yoga 8" ile b6000 ve yoga 10" ile b8000 aynı ürünler mi?

ayrıca dahili sim desteği var mı yok mu öylesine belirsiz ki ! ne lenovo müşteri destek biliyor ne de satan firma..
    önce kliksayı aradım sim dahili mi diye sordum. biz onu bilmiyoruz lenovo yu arayın doğrusunu onlar bilir dediler aradım..
    sevgili lenovo müş. dest. ise ürünler gönderildikleri yere göre farklılık gösterebilir diyerek sorumu yanıtlamadı.

yani kliksada satılan lenovo yoga ve ideapad tabletlerin özelliklerinden ne lenovonın ne de kliksanın haberi yok veya cevap vermeye çekiniyorlar. bu çok ayıp bir şey yazık diyorum.

internet satış sitelerinde genellikle cihaz elektronik cihaz özellikleri yalan yanlış yazılıyor. ve umurlarında da değil çünkü sayfanın altına sorumluluk kabul etmeyiz bu bilgiler oradan buradan alınmıştır zırvalıkları döşenmiş durumda...

bütün sahteciliklerden haberdar olan ve özellikler konusunda hassas olan donanımcı tipler yani bizler bunların farkına varıyoruz ve sık dokuyup ince eliyoruz... yanılma payı azalıyor... peki ya bu teknolojik aletlerden hiç mi hiç anlamayan insanlar var onlar ne olacak.. bodoslama gidecek mağazaya, alacak gelecek. mağazadaki sözüm ona danışman yardımcı olacak falan filan... ooofff offff

3g yok---

http://www.hepsiburada.com/liste/lenovo-yoga-tablet-8-59-387704/productDetails.aspx?productId=bd600928&categoryId=3008012

3g var ---

http://shop.lenovo.com/tr/tr/tablets/ideatab/yoga/yoga-8/#tab-teknik_özellikler

3g yok ---

http://www.kliksa.com/urun/lenovo-yoga-8-16-gb-tablet/980001821

bu da idea pad b6000 diye yazılan

3g var

http://www.kliksa.com/urun/lenovo-idea-tab-b6000-59-387704/901987694

• Bu cihaz tedavul den kalktı mı?
    Nerden buluruz kaça aliriz

• 18 pil omrunu ne yapicam allah askina. Daga bayira mi gidiyosun 18 saat ne. Nokia nin bilincsiz musteriyi avlamak icin 36 megapiksel kamera bilmem kac mp on kamera diye cok muhimmis gibi reklam yapmasi gibi olmus resmen

• 18 saat pil ömrü gerçekten çok çok iyi... lenovo her zamanki gibi yapıyor :)
  • uzun süredir merak ediyordum bu ürünü çok güzel görünüyor gerçekten özellikleri. Özellikle pil ömrünün 18 saat olması çok iyi seyehatlar için oldukça ideal, her dakika priz arama sıkıntısından kurtarır.
  • piyasadaki çoğu tabletin sorunu pilinin hemen bitiyor olması. Lenovo'nun yeni ürününde bu konu üzerinde durması çok güzel olmuş. çünkü seyahat eden, veya tableti çok yoğun kullanan insanlar için inanılmaz kolaylık. Lenovo'yu tebrik etmek lazım bu konuda.
  • Sadece goz boyama sabah 7 de kullanmaya başla çok sık kullan saat 2 de bitior kb. Yoga 8 bizde var ve öyle wowoww bir pil sunmuyor. 8" lerde 3g yok 10" lerde simkart ve 3g destegi var modern combat5 oynaniyo ama fps yaklaşık 25 lerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

18 pil omrunu ne yapicam allah askina. Daga bayira mi gidiyosun 18 saat ne. Nokia nin bilincsiz musteriyi avlamak icin 36 megapiksel kamera bilmem kac mp on kamera diye cok muhimmis gibi reklam yapmasi gibi olmus resmen

casper'ın 2gb ekran kartı muhabbeti gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: comprehensive user guide

quote:

18 pil omrunu ne yapicam allah askina. Daga bayira mi gidiyosun 18 saat ne. Nokia nin bilincsiz musteriyi avlamak icin 36 megapiksel kamera bilmem kac mp on kamera diye cok muhimmis gibi reklam yapmasi gibi olmus resmen

casper'ın 2gb ekran kartı muhabbeti gibi

Anlamadim? Nolmus 2 gb ekran kartina ?

• ben de var gayet memnunum şarj problemim olmuyor, sabah çıkıp akşama kadar şarjım bitmeden kullanabiliyorum. Tek sıkıntı kılıf/çanta bulmak, lenovo sitesinde çantası Türkiye'de satışta değil ne yazıkki
  • Lenovo size ne kadar ücret veriyor arkadaşlar? Çok kötü reklam yapıyorsunuz çünkü. Profilleriniz de açık çok bariz belli paralı çalışan olduğunuz. Özelden bana teklif yapabilirsiniz sosyal medyada reklamın nasıl yapılacağı konusunda sizden çok daha iyi iş çıkaracağımdır :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 3 Aralık 2014; 17:05:45 >
  • quote:

Lenovo size ne kadar ücret veriyor arkadaşlar? Çok kötü reklam yapıyorsunuz çünkü. Profilleriniz de açık çok bariz belli paralı çalışan olduğunuz. Özelden bana teklif yapabilirsiniz sosyal medyada reklamın nasıl yapılacağı konusunda sizden çok daha iyi iş çıkaracağımdır :))

ARKADAŞIM BİLENDE KONUŞUYOR BİLMEYENDE. SENİN REKLAM İŞİNDEN ANLADIĞIN VE ARKADAŞLARINDA ANLAMADIĞI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULACAK OLUNURSA ŞÜPHELİ BAKILMASI GEREKEN KİŞİ SENSİN BENCE.

BEN ALETİ ALALI İKİ HAFTA OLUYOR. VATAN BİLGİSAYARDAN 395 TL YE ALDIM. EN UYGUN ORASIYDI HALA.
    SARJ OLAYINI ARKADAŞLAR AZ BİLE YAZIYORLAR BENCE. EVDE SÜREKLİ İNTERNETE BAĞLI TABLET İLE HERGÜN EN AZ ÜÇ BÖLÜM DİZİ İZLEYEREK ÜÇ GÜNÜN SONUNDA SARJI TÜKENDİ. EKRAN KALİTESİ VE KULLANIM KOLAYLIĞI DA CABASI.

BİLMİYORSAN SUS DA ADAM SANSINLAR TAM BÖYLELERİNE GÖRE BİR LAF BENCE.ARKADAŞIM BİLENDE KONUŞUYOR BİLMEYENDE. SENİN REKLAM İŞİNDEN ANLADIОIN VE ARKADAŞLARINDA ANLAMADIОI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULACAK OLUNURSA ŞÜPHELİ BAKILMASI GEREKEN KİŞİ SENSİN BENCE.

BEN ALETİ ALALI İKİ HAFTA OLUYOR. VATAN BİLGİSAYARDAN 395 TL YE ALDIM. EN UYGUN ORASIYDI HALA.
    SARJ OLAYINI ARKADAŞLAR AZ BİLE YAZIYORLAR BENCE. EVDE SÜREKLİ İNTERNETE BAОLI TABLET İLE HERGÜN EN AZ ÜÇ BÖLÜM DİZİ İZLEYEREK ÜÇ GÜNÜN SONUNDA SARJI TÜKENDİ. EKRAN KALİTESİ VE KULLANIM KOLAYLIОI DA CABASI.

BİLMİYORSAN SUS DA ADAM SANSINLAR TAM BÖYLELERİNE GÖRE BİR LAF BENCE.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.