Şimdi Ara

DÜNKÜ GENÇBAKISTA OLAY (ANKARA ÜNV ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: *MelaNKoliK*

quote:

Orjinalden alıntı: urfalı

arkadaşlar birde bazen hatayı kendinizde arayın ben batıda okul okurkendadece dogulu oldudu için hor görülen çok adama rrasladım bu hor görülen adamlar kendini dışlanmış olarak görüyo helede dışlanan adamın bir genç oldugunu düşünürseniz sonra seçecegi yolu siz düşünün.
    beni yanış anlamayın ben bölücü filan degilim ama illakide siz okulunuzda veya başka yerde sadece dogulu oldugu için hor görülen gençlere raslamadınızmı bu dogrumu

Urfalı senin bölücü olmadığını zaten biliyos Senden bölücü değil birleştirici olur

Allah razı olsun yav iyikimesajıma ilk cevabı sen yazdın yoksa nasıl başlasa öle gederdi eyvallah

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar birde bazen hatayı kendinizde arayın ben batıda okul okurkendadece dogulu oldudu için hor görülen çok adama rrasladım bu hor görülen adamlar kendini dışlanmış olarak görüyo helede dışlanan adamın bir genç oldugunu düşünürseniz sonra seçecegi yolu siz düşünün.
    beni yanış anlamayın ben bölücü filan degilim ama illakide siz okulunuzda veya başka yerde sadece dogulu oldugu için hor görülen gençlere raslamadınızmı bu dogrumu

Urfalı senin bölücü olmadığını zaten biliyos Senden bölücü değil birleştirici olur

Allah razı olsun yav iyikimesajıma ilk cevabı sen yazdın yoksa nasıl başlasa öle gederdi eyvallah

İstediği gibi başlasın İstediğin yerden keseriz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

beni duygulandırdın gardaş (konuyu dagıttıgım için kusura bakmayın )

• quote:

İşte kardeşim hatalar karşılıklı seninde dediğin gibi bazen insanlar sırf doğulu olduğu için hor görülüyor aynı şekilde bir doğulu tarafından insanlar batılı olunca hor görülüyor.....

Irk ayrımı yapan insanları kendinden üstün gören, insanları birbirine düşüren kişiler babam dahi olsa benim gözümde vatan hainidir.. (sakın yanlış anlamayın bu tip insanlarla her zaman önce konuşurum ama herşeye rağmen düşüncesi sabitse o bir bölücü vatan hainidir benim gözümde )

Atalarımız bu toprakları kanlarını dökerek almışlardır.. Bu toprağı bölmeye çalışanlar cezasını bulacaklardır

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

beni duygulandırdın gardaş (konuyu dagıttıgım için kusura bakmayın )

Bu arada topic 2 mizin konuşmasına döndü yaw Biri mesaj atsada konu değişse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *MelaNKoliK* -- 23 Şubat 2006 21:36:47 >

• quote:

Kardes doğrudur belki sen rastlamışsındır ama ben hiç rastlamadım. Benim bir çok doğulu arkadaşım vardı. Hepsi iyi arkadaşımdı. Bir kiş hariç tabii. Oda kendini belli ediyordu ne görüşten olduğunu..

Amerika en iyisini yapıyor. Adamlar İdamı kaldırmadı. Zamanında bizimde yaptığımız gibi İstiklal Mahkemeleri kurulup kalemlerin kırılma vakti yaklaşıyor. Sonumuz hayrola.

• Olay horluktan öte beyler saptırmayın bizimke kardeşlerimiz var doğulu vatanına sahip çıkan onlara laf yok ettirmeyizde onlar harbi harbi türktür Hatta türk ve kürttür kurtlar vadisindeki gibi.
    Ama ayrımcı bölücülere birşey anlatamadıkmı iş zor kendi kafaları doğrultusunda gidiyorlar hata yapıyorlar ve beyinleri yıkanıyor.Yazık.
  • ankara uniwersitesi genel olarak sol goruslu olduğunu soyliyen Turkiye dusmanlarının yuwasıdır diyebilirim.sol gorusu kendilerine kalkan biliyolar ama sol gorsten haberleri bile yoq.ama hepsi deil tabiiki! bahsettiğimiz kişiler orada barınabiliyorlar sadece..ben gazidenim..gazili ulkucu arkadaslarda onları tokatlamayı kendilerine gorew biliyorlarki ne mutlu onlara...
  • osmanlı devleti zamanında ermeniler en güvenilen milletti ama noldu avrupa 1 dünya savaşından sonra geldi göya size sahip çıkıyoruz burası (dgo anadolu ) sizin vatanınız sizin olması lazımdır dedi sonra bu cahikl ermenilkerin işdahı kabardı kendine güvenen kıymet deger veren osmanlıyı arkadan pıçakladı
    önce ermenilere göya sahipo çıkan avrupalıların torunları bugünde kürtlere aynılarını diyo onların arasından saf olanlarda kimin ne dedigine bakmadan ne yapmaya çalıştıgını bilmiyo bilmek istemiyo bunun devamı lazlar çerkezler vb olarak geder
    önce ermeni soykırımı var dediler
    şindi güneydoguda kürt soykırımı var diyolar (dünkü pırogramda) sonra avrupa bunuda çok kere deyecektir
    aslı olmasına gerek yok (amarikanın zencilere yaptıgı, firansanın ceayirlilere yaptıgı ruskarın çeçenlere yaptıgı yugoslavyanın bosnanılara, israyilin filistine yaptıgının aslı varda noluyo)
    anlaşılan güç kimdese onun yaptıgına kabahat yok helede soykırım yaptıkları müslümansa onlar kimsenin umrunda degil
    bu avrupanın kuyruk acısı var osmanlıdan devamını siz getirin

• arkadaslar herkez saygı cercevesi içinde konussun ve tartıssın.. niye kavga ediyorsunuz burda güzel güzel sohbet ediyoruz. HEPİMİZİ KARDESİZ kimse kimseye uzaylı muamelesi yapmasın..rica ediyorum.
  • Bütün kurtleri bolucu olmakla suclamak bence yanlıs..kurtleri kişilik olarak hiç sewmem ama bu hepsinin bir olduğu anlamına gelmez..bole dusunmek ırkcılıktır...herkes insandır...kurtleri bu şekilde dıslarsanız onlarda kendini dıslanmıs hisseder..kin tutar ki bu işte ustadırlar benim anladığım ,tanıdığım kadarı ile.lutfen dikkatli yazılar yazın..

Bu topraklar uzerinde yasayan ve ben Türküm diyen herkes TÜRKTÜR!
    Mustafa Kemal Atatürk
  • 2) Forumlarımızda, aşağılayıcı, alaycı, başkalarını küçümseyen, adminlere veya
    kullanıcılara saygısızlık içeren, müstehcen, kaba, iftira niteliğinde, nefret
    dolu, tehdit edici, huzursuzluk çıkartmaya yönelik, başka kullanıcıların kimliğini
    açıklayıcı, kopya yazılım, warez, crac k, nocd, şifre kırma, hack ve hile kullanımıyla
    ilgili, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına, uluslararası kanun, tüzük veya anlaşmalara,
    ülkemiz çıkarlarına, kişilik haklarına veya genel toplum ahlak kurallarına aykırı,
    din, dil, ırk, cinsiyet ve benzeri ayrımcılıkları destekleyen konular açmak
    ve içerikler göndermek, linkler vermek ve tartışmaları amacının dışına ve diğer
    kullanıcıları rahatsız edecek boyutlara taşımak yasaktır.

Sanırım yeterince açık... Yazdıklarınıza lütfen dikkat ediniz... Benzeri kural ihlallerinin tekrarı halinde cezai işlem uygulanacağını da unutmayınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 23 Şubat 2006 22:57:53 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.