2009 eylülünden itibaren bedava olmuş. Ben 2006 yılında başlamıştım paralıydı.
ben oyuna yeni başladım oyunun grafikleri güzel ama karışık görünüyo oyun oynuyan arkadaşlar varsa beraber takılalım
bide oyunun hic bişeyeni bilmiyorum oyuna girince sanki singler player oynuyom gibi geliyo ^^
arkadaşlar bilen birisi varsa bana yardım etsin türkçe anlatım sitesi filan versin ben hic bişeyini bulamadım oyunun
ilk başta zaten oyunu öğren diye single takılıyosun. diğer insanlar sonradan çıkıyor.
Temple of elemental Evil oynamıs birisi oalrak bu oyunu bir deneyeceğim bakalım :) şu msn grubuna girdime hiç mesaj alan veren yok :)
bi ara oynanıyodu da kimse oynamıyo artık sanırım.
Arkadaşlar oyunu indiremiyorum bir türlü.''No internet connectivity detected.Please reconnect and try again'' uyarısı veriyor sitesinden indirdiğim exe'yi tıklayınca.Bu arada windows 7 kullanıyorum.Virüs prosunun ve windows'un firewall'unu kapadım bi yardımı olmadı.:(
quote:
Orijinalden alıntı: Şansal Çınar
Arkadaşlar oyunu indiremiyorum bir türlü.''No internet connectivity detected.Please reconnect and try again'' uyarısı veriyor sitesinden indirdiğim exe'yi tıklayınca.Bu arada windows 7 kullanıyorum.Virüs prosunun ve windows'un firewall'unu kapadım bi yardımı olmadı.:(
Dostum bende de aynı sorun var bu oyunu indiremiycekmiyiz biz deli olucam bu oyunu oynamak istiyorum açıkçası
Oyun bir süre sonra sıktı tüm itemlar ve serverın en güçlü guildi olunca bırakma zamanı geldi, Orien - Over Raided.
VIP ve ciddi takılan arkadaşlar varsa gelebilirler. Velet olmasın aman gözünüzü seveyim Knight'a çevirmeyin güzelim oyunu. Yorumları okudum herkes saçma sapan yardım istemiş. Hele benden evel son mesajı atan arkadaş Knight kafasıyla yazmış. Ne olacak en güçlü olsan, madalyamı verecekler? Oyunun kağıt/kalem versiyonunu oynayanlar ve RP seven arkadaşlar gelecekse adam gibi muhabbet ederiz.
Mortal Voyage - Permadeath takılan guilddeyim. Kendi koyduğumuz kurallar gereği oyun içerisinde zindanlardan birisinde ölürsen karakteri silip, sil baştan başlıyoruz. 17/monk karakteri yeni sildim. Öle öle Menechtharun Desert'te öldük :)
Ben ilk free olduğu zamanlarda oynamıştım ama ortam olmayınca pek bi anlam ifade etmiyor çünkü oyunu çözme süresi uzunca bir süreç almıştı. Gerçi ben RP olayını ve PvE olayını severim pek PvP ile aram yok. Şuanda warhammer oynuyorum gerçi diceksiniz ne alaka pvp sevmeyen bi adamın wh oynaması ama deniyorum.
Dark senin söylediğin birşeye pek anlam veremedim açıkçası kusura bakma. Dungeonda ölünce ne alaka karakterin silinmesi ?
Şuanda başlasam nerde olurum ?
kendi ideolojileri gereği öyle bir kural koymuşlar. Sadece kendi istekleri doğrultusunda siliyorlar. yoksa milyon kere öl reslen takıl yine rahat ol:D.
Bende başlamayı düşünüyorum. ama kimi kişiler diyorki oyun bir seviyeden sonra para istiyormuş. O parayı nasıl öderiz. Aylık paramıdır değilmidir. Para vermeden oynayamazmıyız :d
quote:
Orijinalden alıntı: deadlords
Ben ilk free olduğu zamanlarda oynamıştım ama ortam olmayınca pek bi anlam ifade etmiyor çünkü oyunu çözme süresi uzunca bir süreç almıştı. Gerçi ben RP olayını ve PvE olayını severim pek PvP ile aram yok. Şuanda warhammer oynuyorum gerçi diceksiniz ne alaka pvp sevmeyen bi adamın wh oynaması ama deniyorum.
Dark senin söylediğin birşeye pek anlam veremedim açıkçası kusura bakma. Dungeonda ölünce ne alaka karakterin silinmesi ?
Şuanda başlasam nerde olurum ?
Cevabı bir üstümdeki arkadaş vermiş. Guilde girecek insanlar beş defa düşünüyor. Zaten bunun için 2 ay önce yan guild açtık Immortal Voyage diye . Amaç hem dostluk arkadaşlık bozulmasın hemde high-end dungeonları rahatça yapalım diye. Yalnız bu ay baya sorunlar oldu. Mortal Voyage üyeleri Horoth, Arreatrikos veya Suulomades'te ölmeyince aramızda "bu guilde niye ihtiyaç duyduk ki zaten survivalın dibine vurmuşuz" diyenler oldu. Guildi normal takılan arkadaşlara devredip biz yine eskisi gibi devam etme kararı alacağız gibi.
Arkadaşlar ben oyunu indiriyorum. Sitede VIP diye birşey vardı aldım onu 12 $ a fakat ne işe yarıyordur pek bilemiyorum. Tahmin ediyorum bi kaç şey okudum fakat tam anlamıyla çözemedim. Nedir bu olay yardımcıolurmusunuz arkadaşlar.
hocam hiç bulaşma bu tip oyunlara . hiç itibar etmemek gerek aslında bu tip oyunlar oyuncuyu beleş diye kendine bağlar sonra da belli bir seviyenin üstüne cikmaniz için sizden extra ücret talep ederler o ücreti vermezseniz de ortada keklik gibi dolanirsiniz... grafik ve oynanabilirlik olarak da adının hakkını vermiyor baska oyunlar deneyin derim ben...
quote:
Orijinalden alıntı: chaos7
hocam hiç bulaşma bu tip oyunlara . hiç itibar etmemek gerek aslında bu tip oyunlar oyuncuyu beleş diye kendine bağlar sonra da belli bir seviyenin üstüne cikmaniz için sizden extra ücret talep ederler o ücreti vermezseniz de ortada keklik gibi dolanirsiniz... grafik ve oynanabilirlik olarak da adının hakkını vermiyor baska oyunlar deneyin derim ben...
Grafik ve oynanabilirlikten emin misin?
Hiç oynayan kalmadı yani, grafikleri nasıl bilmiyorum görüntülerden sağlam duruyor