Şimdi Ara

Dune Hd Smart Serisi(Ag Paylaşımı ,Yadis Ve Zappiti) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
556
Cevap
12
Favori
47.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • üstadlar dune base de bir film izliyim dedim harici altyazı attım klasörün içine bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadan bu sekılde ızlıyorudum fılmlerı ancak bugun film adı ve altyazı aynı olmasına ragmen dune altyazıyı gormuyor zira eskiden gördüğünde sag ust kosede external altyazı yazardı sımdı hıcbır sekılde gormuyor. pc ye takıyorum hdd yı pc de sorun yok altyazı cıkıyor ancak dune görmüyor nedense. en son betayı indirmiştim ondan sonra boyle oldu eskı fırmware e dondum yıne degısen bısey olmadı işin komıgı düne kadar bu sekıdle 100 lerce fılm ızlemısken bırden dune nın harıcı altyazıyı görmez olmasını anlayamadım bir fikri olan var mı bu konuda? playback ayarlarında da altyazıyı varsayılan olarak aktıf et secenegı sadece external olarak seçili, varsayılan altyazı tercihi external yanı hersey dogru ama sonuc hüsran bir el atın üstadlar
  • Dostum altyazı dosyasını atsana büyük ihtimal srt. degildir dosya formatı.
  • Peki youtube benzeri başka uygulamalar da var mı? Fizy, dailymotion vs. gibi.
  • srt hocam tabiki diyorum ya düne kadar kaç kez yaptığım şey ana artık olmuyo dosya uzantısı srt olmasına ragmen 3 farklı fılmde denedım 3 unde de olmadı harıcı altyazıyı gormuyo
  • Upload etsene altyazyı bende deneyim.Birde zaman aralıgı nasıl girilmi kare degeri olarakmı yoka 00:00:00 şeklinde saat dk sn şeklinde mi?

Kare degeri olan altyazı böyle görünür

{1357}{1428}Öfkelenip, onlara aletleri|fırlatınca istifa etmişler.
    {1433}{1505}Beceriksizlerdi.|İlişkimiz açık ve net değil mi?

Zaman ise böyle.

6
    00:00:54,299 --> 00:00:57,133
    Öfkelenip, onlara aletleri
    fırlatınca istifa etmişler.

7
    00:00:57,301 --> 00:01:00,216
    Beceriksizlerdi.
    İlişkimiz açık ve net değil mi?
  • az önce ben de kontrol ettim ama ben de herhangi bir sorun yok, altyazı görünüyor. sadece sağ üstte çıkan uyarı çıkmıyor artık. ext altyazı uyarısı.. en son sunulan beta driver var makinada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £mre

Upload etsene altyazyı bende deneyim.Birde zaman aralıgı nasıl girilmi kare degeri olarakmı yoka 00:00:00 şeklinde saat dk sn şeklinde mi?

Kare degeri olan altyazı böyle görünür

{1357}{1428}Öfkelenip, onlara aletleri|fırlatınca istifa etmişler.
    {1433}{1505}Beceriksizlerdi.|İlişkimiz açık ve net değil mi?

Zaman ise böyle.

6
    00:00:54,299 --> 00:00:57,133
    Öfkelenip, onlara aletleri
    fırlatınca istifa etmişler.

7
    00:00:57,301 --> 00:01:00,216
    Beceriksizlerdi.
    İlişkimiz açık ve net değil mi?

kare degerı olarak gırılmıs hocam ama sorun su aynı altyazıyı 2 gun once gorebılıyodum dıger fılmlerdekı altyazılarda gorunmemeye basladı utf codlarla falanda oynamadım kı hanı onlardan dıyım cok ılgınc dune den pc ye gecıyorum altyazıyı goruyo dune ye takıyorum altyazı yok

• Kare degeri oldugundan göstermeyebilir normaldir onu normal zaman dilimine çevir subtile workshop la.Ama diger normal timingler de problem varsa cihazla ilgili sorun var.İmkanın varsa fabrika ayarlarına dön .
  • emre hocam hıcbır ayarla oynamama ragmen neden gostermesın 2 gun once aynı ayarlarla ızledım fılmı ne degıstı kı gostermesın sımdı? bence baska bır sorun var fabrıka ayarlarına dondugumde ne olacak tam olarak ona gore donuyım:)?
  • bu arada fabrıka ayarlarına nasıl donuyıoduk? menude goremedım de
  • bu arada durum dahada ilginç hale geldı dune nın ıcınde dıskte fılmlerım var ıclerınde yıne m2ts formatlı olanlar var altyazısı aynı klasorde olan fılmler sımdı onları actım orda kı altyazıların helsını gosterıyor ama harıcı dıskte bulunan hıcbır m2ts fılmın altyazısını gostermıyor buyrun burdan yakın:)
  • arkadaslar sımdı fılmın ustunde dısk ısaretı olur blu raylerde onun ustune tıkladıgımda oynat ve sec secenegı var eger dırek oynat dersem altyazıyı gostermıyo ama eger sec dıyıp klasorlerın ıcıne kendım gırıp fılmın dosyasına tıkladıgımda altyazıyı gosterıyo sorun ne olabılır?
  • Tam hatırlamıyorum şimdi nerdeydi fabrika ayarlarını ama setup da bir yerde kurcala bulursun akşam makinanın başına geçince bakabilirim anca ben. Ama belli makinada sorun var gibi fabrika ayarlarına geri dön sen olmazsa başka yol düşünürüz.
  • Arkadaslar gunaydin, Cumartesi elime gecen dune HD d1 ile aranıza katıldım. Yalnız cihazla ilgili birkaç sıkıntı çekiyorum , yardımcı olursanız sevinirim , cihazda son firmware yüklü ama beta olan değil;

1- cihazı hdmi ile avr ye ordan tv ye bağladığımda audio ayarlariyla ne kadar oynasamda dtsma ses alamadım , avr dts destekli dtsma destekli değil ama aynı avr ye sesi optikle verdigimde aynı filmden dts ses alıyorum acaba hdmi danda core dts ses nasil alabilirim?
    2- bluray ıso oynattigimda ise Region hatası veriyor ne yapabilirim?
    3-arsivimdeki eski filmler (30 ile 90 yılları arasındaki filmler) 700 mb ile 2.2 Gb arasında m720p Aac5.1 mp4 seklinde olan filmlerim hiçbirini harici hdd den oynatilamiyor diye hata aldım,aynı hdd deki 4.37 Gb lik 720p filmlerde sıkıntı yok, bunun için ne yapabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

1- cihazı hdmi ile avr ye ordan tv ye bağladığımda audio ayarlariyla ne kadar oynasamda dtsma ses alamadım , avr dts destekli dtsma destekli değil ama aynı avr ye sesi optikle verdigimde aynı filmden dts ses alıyorum acaba hdmi danda core dts ses nasil alabilirim?

Ses ayarlarında Original (Bitstream) seçili mi? (PCM seçili olmasın)

HDMI ses çıkışı ON durumda mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

quote:

Orijinalden alıntı: ArGoDa

Ses ayarlarında Original (Bitstream) seçili mi? (PCM seçili olmasın)

HDMI ses çıkışı ON durumda mı?

Söyledikleriniz seçili öbür turlu hiç ses alamıyorum, benim bahsettigim avrden hdmi baglantisiyla dtsma sesli filmlerde sıkıntı bir tek...
    Yinede teşekkürler bakalım başka ne yapabiliriz diğer arkadaslardanda yardımlarını bekliyorum.

• avr dts destekli dtsma destekli değil

Demişsiniz. Bu durumda DTSMA sesi alamamanız bana normal geliyor, ama bu durumda optikten DTS sesi nasıl alabiliyorsunuz işte orası biraz garip. Acaba alet (D1) dtsma'yı DTS'ye mi çevirip optikten çıkıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnumara

Youtube uygulamasını H1'de kullanmanın bir yolu var mıdır acaba?

http://www.mediafire.com/?ombhl4q3fiab7o6
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocaklilar

avr dts destekli dtsma destekli değil

Demişsiniz. Bu durumda DTSMA sesi alamamanız bana normal geliyor, ama bu durumda optikten DTS sesi nasıl alabiliyorsunuz işte orası biraz garip. Acaba alet (D1) dtsma'yı DTS'ye mi çevirip optikten çıkıyor?

Yanlış bilmiyorsam dtsma ses icinde core olarak dts seste bulunuyor ama hdmidan alamadım nedense olmadı. Aksama evde son beta sürümü kurup öylede bir test ediyim.
  • Sayın popcornhour yardımlarınızı bekliyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.