Şimdi Ara

** Dune HD Serisi - ANA KONU ** (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
741
Cevap
6
Favori
42.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aklımdan geçen soru araya Ezcooluda ekleyelim. Bende merak ediyorum.
  • arkadaşlar bence en son güncel yazılımları yükleyin yazılım ara yüzleri hepsinin aynı türkçe menü var diye biliyorum tüm modellerinde.
  • Dune'nin tüm modellerinde, güncel versiyon yazılım ile türkçe menü geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: popcornhour

Dune'nin tüm modellerinde, güncel versiyon yazılım ile türkçe menü geliyor.

popcornhour arkadaşım egreat r6a için herhangi bir güncelleme olayı veya herhangi bir yenilir var mıdı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harman/Kardon-JBL

quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

quote:

Merhaba arkadaşlar dune cihazları alanlar da görecektir kutularında real D 3d desteğinin olduğu ibareyi görecektirler.Ancak şuan yazılımsal olarak direkt bir desteğe sahip değiller.Kısa bir süre içinde de bu yazılımsan olarak destek görecektirde.HDMI 1.4 a ya takılı kalmayın bence alet donanımsal olarak alt yapısı hazır olmasa idi bu insanlar cihazı üretirken bunu göz önünde bulundurup o ibareyi kutularına geçmezlerdi.

+

Kesinlikle size katılıyorum ki zaten bildigim kadarı ile meslekde konuyla alakalı ve egitim ,uzman gözüyle

Teşekkür ederim keyman2.
    merak edenler vardır diye söylüyorum elektronik mühendisiyim ve teknolojiyi yakından takip eden biriyim.Uzmanlık alanım ise audio/video ve bilgisayar sistemleridir.

Açıklama yapman guzel olmuş zira forumda bilmeden etmeden çok ahkam kesen arkadaşlarımızda var en azından işin egitimini almış ve konusuna hakim bir dostumuzun olması umut verici

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

arkadaşlar dune hd lite mi yoksa egreat r4b mi?siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

Egreat R4B , PVR ( uydu alıcısından kayıt ) özelliği var.
    Dune HD Lite is Dune firmasının giriş seviyesindeki ürünü ancak gerek performansı gerekse yazılımı ile çok başarılı bir cihaz.
    Siz ihtiyacınıza göre seçim yapın.
  • quote:

quote:

popcornhour arkadaşım egreat r6a için herhangi bir güncelleme olayı veya herhangi bir yenilir var mıdı?

R6A için şimdilik yok , R6B için yeni bir beta yazılım çıkardılar.
    Bu arada Harman/Kardon-JBL nickli arkadaşla tanışma fırsatı buldum.
    Gerçekten audio & video konusunda çok derin bilgiye sahip.
    Açıkça söylemek gerekirse bu kadar bilgili birisi ile karşılaşacağımı zannetmiyordum
    Kendisi hiçbir karşılık beklemeden bizimle her türlü bilgiyi paylaştı ve paylaşıyor.
    Burada tekrardan kendisine teşşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 7 Nisan 2011; 12:46:27 >

• Dune kullanıcıları için kesin olmamakla birlikte süpriz bir haberim var.
    Bildiğiniz üzere Dune HD cihazları ile dünyada ve avrupada kullanıcılar DVB-T karasal yayınlarını bu cihazlar ile seyredip kaydedebiliyorlar.
    Ancak ülkemizde DVB-S ( S2 ) yayın standardı olduğu için üretici firmaya bu cihazlar ile kullanılmak üzere DVB-S tuner konusunda çalışma yapmalarını rica ettik. Bize gelen bilgilere göre bu konuda oldukça gelişme kaydedilmiş.

Yani bu tuner'ler çıktığı zaman Dune HD cihazlarınız ile uydu yayınlarını ( HD'ler dahil ) seyredebileceksiniz + kayıt edebileceksiniz.

Bu arada Dune HD'ler için yakında çıkacak yeni yazılım ile arayüz de değişiyor
    Yeni arayüzden bir kaç görüntü =>http://www.hometheater.co.il/vt138256

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 7 Nisan 2011; 15:27:07 >

• quote:

Bu arada Dune kullanıcıları için kesin olmamakla birlikte süpriz bir haberim var.
    Bildiğiniz üzere Dune HD cihazları ile dünyada ve avrupada kullanıcılar DVB-T karasal yayınlarını bu cihazlar ile seyredip kaydedebiliyorlar.
    Ancak ülkemizde DVB-S ( S2 ) yayın standardı olduğu için üretici firmaya bu cihazlar ile kullanılmak üzere DVB-S tuner konusunda çalışma yapmalarını rica ettik. Bize gelen bilgilere göre bu konuda oldukça gelişme kaydedilmiş.

Yani bu tuner'ler çıktığı zaman Dune HD cihazlarınız ile uydu yayınlarını ( HD'ler dahil ) seyredebileceksiniz + kayıt edebileceksiniz.

1,5 saat önce Sirkeci'den Dune H1 satın aldım. Satış işlemleri yapılırken tesadüfen bu haberi öğrenen ilk kişi oldum. Gerçekten güzel bir haber. Bu arada, umarım Dune'un sitesinde tanıtımı yapılan klavye de yakın zamanda Türkiye'ye gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyd -- 7 Nisan 2011; 14:39:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onnumara

quote:

Bu arada Dune kullanıcıları için kesin olmamakla birlikte süpriz bir haberim var.

1,5 saat önce Sirkeci'den Dune H2 satın aldım. Satış işlemleri yapılırken tesadüfen bu haberi öğrenen ilk kişi oldum. Gerçekten güzel bir haber. Bu arada, umarım Dune'un sitesinde tanıtımı yapılan klavye de yakın zamanda Türkiye'ye gelir.

hayırlı olsun h1 mi aldınız?

ayrıca klavye için beklemeyin normal wireless setler de çalışıyor cihaz ile . ben kullanıyorum mesela şu an.

• Teşekkür ederim. Evet H1. Bir yandan çalışırken bir yandan foruma yazınca böyle hatalar oluyor :)
    Normal setler de çalışıyordur muhakkak ama sitedeki klavye çok hoşuma gitti, küçük pratik bir alete benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperyd -- 7 Nisan 2011; 14:30:15 >
  • quote:

Teşekkür ederim. Evet H1. Bir yandan çalışırken bir yandan foruma yazınca böyle hatalar oluyor :)
    Normal setler de çalışıyordur muhakkak ama sitedeki klavye çok hoşuma gitti, küçük pratik bir alete benziyor.

bende de h1 var herhangi bir şey merak ederseniz ve paylaşmak isterseniz emre isinmli arkadaşımızın konusunda yazabilirsiiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_47963676/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47963676
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Teşekkür ederim. Evet H1. Bir yandan çalışırken bir yandan foruma yazınca böyle hatalar oluyor :)

bende de h1 var herhangi bir şey merak ederseniz ve paylaşmak isterseniz emre isinmli arkadaşımızın konusunda yazabilirsiiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_47963676/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47963676

Almadan önce de o konuyu incelemiştim. Fırsat buldukça katılım sağlamaya çalışırım. Aslında LCD ekranından dolayı D1 almak için gitmiştim. Ama satıcı, D1'e HDD takmak için kasanın sökülmesi gerektiğini söyledi. H1'in bu yönden çok kullanışlı olması nedeniyle H1 aldım.
    Bu arada siz denediniz mi bilmiyorum. Ama ben, bu pratiklik nedeniyle, elimdeki harici HDD'lerin içini söküp onları da bu şekilde kullanmayı düşünüyorum. Böylece kablo kalabalığından da kurtulmuş olurum. Elimde 6 tane harici HDD olması nedeniyle bu yöntem bana çok cazip geldi.

• elimde toplam 4 adet 2 tb lik 3.5 inç dahili hdd olduğu ve bunları kolayca tak çıkar yapmak için ben de h1 aldım. bilgisayar da hdd dock ile bağlılar.
  • Bu özelliği gerçekten çok güzel. Peki H1'in HDD yuvasına en fazla kaç TB'lık HDD takabiliriz? Marka-model ayrımı yapıyor mu? Bu konuda bilginiz var mıdır?
  • quote:

Bu özelliği gerçekten çok güzel. Peki H1'in HDD yuvasına en fazla kaç TB'lık HDD takabiliriz? Marka-model ayrımı yapıyor mu? Bu konuda bilginiz var mıdır?

en fazla 2 tb destekliyor sanırım. ben samsung hdd kullanıyorum. diğer markalar için bişey diyemeyeceğim.
  • Tamam o zaman ben de Samsung'la başlayayım. İlginiz için teşekkür ederim.
  • quote:

Dune kullanıcıları için kesin olmamakla birlikte süpriz bir haberim var.

Bu arada Dune HD'ler için yakında çıkacak yeni yazılım ile arayüz de değişiyor
    Yeni arayüzden bir kaç görüntü =>http://www.hometheater.co.il/vt138256

Peki bu dune ve tuner kombinasyonuna CCam de ila etmek mumkunmudur ? Eğer ccam destegi olursa inanılmaz talep görür bence talep patlar , Dreambox ve muhadilleri AUT olur bir çok kullanıcı için

• ben bu kayıt olayını anlamadım cahilliğimden dolayı. yani yeni alet mi alınıyor? receiver gibi. tamam güzel bişeye benziyor ama nedir ne değildir anlamadım.
  • quote:

quote:

quote:

R6A için şimdilik yok , R6B için yeni bir beta yazılım çıkardılar.
    Bu arada Harman/Kardon-JBL nickli arkadaşla tanışma fırsatı buldum.
    Gerçekten audio & video konusunda çok derin bilgiye sahip.
    Açıkça söylemek gerekirse bu kadar bilgili birisi ile karşılaşacağımı zannetmiyordum
    Kendisi hiçbir karşılık beklemeden bizimle her türlü bilgiyi paylaştı ve paylaşıyor.
    Burada tekrardan kendisine teşşekkür ediyorum.

Rica ederim.Bende sana teşekkür ederim piyasa da bu kadar fırsatçı var iken siz hep yenilikler peşinde koşup yardıma ihtiyaç duyulduğunda getirmiş olduğunuz cihazlar için hep destek verdiniz ve vermeye de devam ediyorsunuz.sizler bu tip bir atılım yapmamış olsa idiniz bizler hiç bir zaman bu kadar güzel ve kaliteli cihazlara kolaylıkla sahip olamazdık.Bu arada bende her zaman elimden geldiğince sizlere yardımcı olacağım ve olmaya çalışacağım.başarılarınızın devamını dilerim.popcornhour çok dürüst bir ithalaçı ve satıcısınız böylelerini bulduklarında kıymetlerini bilmeli bence.getirdikleri marka veya ürünlerin arkalarında duranlar çok azdır.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.