Şimdi Ara

** Dune HD Serisi - ANA KONU ** (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
741
Cevap
6
Favori
42.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malesef usta yaa, bu yuzden ki film keyfim mahvoldu, 2-3 farkli film ile denedim, externallari gormuyor, beni dusunduren iki konu var

cihazin hdd portlarina takili hdd olmadigi icin, ve de tum dosyalari media server vasitasiyla paylastigim icin mi boyle bir osrun var?
    cihazda mi bi bokluk var? :)
  • selamlar bende dune hd duo aldım sorunsuz kullanıyorum lakın bısı oğrenecem bu cıhaza skin yanı arayuz eklenemıyormu veya ıptv eklenmıyormu youtube ekledık ama hıc acılmıyor ayrıca cıhazı aldığımda sancak bılgısayarda cıhaz ham ken uzerındekı arayuzu ben cok begendım ama son fırmware yuklenınce gıttı o arayuz eskı arayuze donebılıyormuyuz veya yukleme ımkanımız olurmu tskler
  • quote:

Orijinalden alıntı: airlach

server larda bir değişiklik olabiliyor mu, yani onlarda farklı olan bir şey olur mu onu bilmiyorum. ben ağ üzerinden aynı şekilde sorunsuz kullanıyorum. içine hdd takılması gibi bir zorunluluğunuz yok. dediği gibi server larda yapmanız gerekn bir ayar olabilir belki..

quote:

Orijinalden alıntı: lovelesss

skinleri cihazın setup ayarlarından değiştirebilirsiniz.. yüklenen firmware ler arasında geçiş yapabiliyorsunuz diye biliyorum. o da sanırım firmware ayarlarında yapılıyor olabilir.. bunun dışında iptv ve youtubhe uygulamamlrı hakkında bilgi sahibi değilim.
  • ben cıhazı aldıgım gun son fırmware yuklenmeden oncekı arayuz cok hosuma gıttı ama son fırmware yuklenınce ortaya hıcde guzel olmasyan bır arayuz cıktı
  • quote:

ben cıhazı aldıgım gun son fırmware yuklenmeden oncekı arayuz cok hosuma gıttı ama son fırmware yuklenınce ortaya hıcde guzel olmasyan bır arayuz cıktı

dediğim gibi değiştirme yapabiliyorsunuz. setup kısmından sanırım yapılabiliyor.. olmadı internetten '''dune skins''' diye arama yaparsanız vardı sanırım.
  • quote:

herhese merhaba.

gecen gun dune hd duo aldim, su anda cihazi kesfetmeye calisiyorum. su anda cihaza bagli bulunan hdd bulunmamakta.

kendi bilgisayarima wild media server kurup, mkv dosyalarini bu sekilde izleyebiliyorum dune ile. Fakat eger mkv dosyasinin icine gomulu bir subtitle yok ise ayni klasorde ayni isimli subtitle dosyalarini gormuyor alet. bo konuyu bilen var mi, cozebilen var mi, yardimci olursaniz sevinirim.

not: en sonki beta surumunu yukledim firmware olarak,,

tesekkur ederim

Ben niçin media server kurduğunuzu anlamadım. Eğer başka bir amaçla kullanmıyorsanız hiç gereği yok. Zaten Dune paylaşıma açtığınız tüm klasör ve/veya sürücüleri sorunsuz görebiliyor ve istediğiniz gibi film izleyip, dosyalar üzerinde işlem yapabiliyorsunuz. Bence sorununuz media serve kaynaklı. Hardisk olmaması altyazı olayını etkilemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitex -- 5 Mart 2012; 11:25:31 >

• quote:

ben cıhazı aldıgım gun son fırmware yuklenmeden oncekı arayuz cok hosuma gıttı ama son fırmware yuklenınce ortaya hıcde guzel olmasyan bır arayuz cıktı

http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=26999

bu adreste bir sürü skin var. Beğendiğiniz yükleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitex

quote:

http://www.mpcclub.com/forum/showthread.php?t=26999

bu adreste bir sürü skin var. Beğendiğiniz yükleyebilirsiniz.

cok tskler ama bunları usb uzerınden sanırım dırekt yukluyoruz değilmi ıkon felan bısı eklemıyoruz hazır sanırım bu arayuzler

• Evet hazır arayüzler. Ancak uğraşırım derseniz, zipli dosyanın içini açıp değişiklikler yapabilirsiniz. Dune'nin kendi sitesinden indireceğiniz aai image converter ile normal resimlerinizi icon haline çevirip aynı skin dosyasının içine koyarak istediğinizi elde edebilirsiniz.
  • quote:

Evet hazır arayüzler. Ancak uğraşırım derseniz, zipli dosyanın içini açıp değişiklikler yapabilirsiniz. Dune'nin kendi sitesinden indireceğiniz aai image converter ile normal resimlerinizi icon haline çevirip aynı skin dosyasının içine koyarak istediğinizi elde edebilirsiniz.

dune hd duo da muzık dınlerken ekran sıyah duruyor ona bır resım atamazmıyız
  • quote:

quote:

herhese merhaba.

gecen gun dune hd duo aldim, su anda cihazi kesfetmeye calisiyorum. su anda cihaza bagli bulunan hdd bulunmamakta.

kendi bilgisayarima wild media server kurup, mkv dosyalarini bu sekilde izleyebiliyorum dune ile. Fakat eger mkv dosyasinin icine gomulu bir subtitle yok ise ayni klasorde ayni isimli subtitle dosyalarini gormuyor alet. bo konuyu bilen var mi, cozebilen var mi, yardimci olursaniz sevinirim.

tesekkur ederim

Ben niçin media server kurduğunuzu anlamadım. Eğer başka bir amaçla kullanmıyorsanız hiç gereği yok. Zaten Dune paylaşıma açtığınız tüm klasör ve/veya sürücüleri sorunsuz görebiliyor ve istediğiniz gibi film izleyip, dosyalar üzerinde işlem yapabiliyorsunuz. Bence sorununuz media serve kaynaklı. Hardisk olmaması altyazı olayını etkilemez.

valla ben o zaman eksik bir şeyler biliyorum. media server olmadan dosya paylaşımı nasıl yapıyorsunuz bana söyleyebilir misiniz? dune media da network sharing/upnp klasörü üzerinden ya windows media server'ın dosyalarını ya da diğer media serverların dosyalarını görebiliyorum. windows media server mkv dosyalarını göstermiyor, wild media server'da mkv dosyalarında bir sıkıntı yok fakat external subtitle'ları okutamıyorum. kesinlikle bilmediğim bir şeyler var ama çözemedim.

yardımcı olduğunuz için teşekkürler

• bu arada dune hd nin kendi web sitelerine göz attım. önceden 375 $ dolar olan duo fiyatı, 499$ fırlamış. detaylarını bilmiyorum fakat ilerde bu cihazların fiyatları fırlayabilir, dikkatinize
  • quote:

quote:

Evet hazır arayüzler. Ancak uğraşırım derseniz, zipli dosyanın içini açıp değişiklikler yapabilirsiniz. Dune'nin kendi sitesinden indireceğiniz aai image converter ile normal resimlerinizi icon haline çevirip aynı skin dosyasının içine koyarak istediğinizi elde edebilirsiniz.

dune hd duo da muzık dınlerken ekran sıyah duruyor ona bır resım atamazmıyız

Aslında müzik dinlerken görsel efektler olsa çok güzel olur ama maalesef böyle bir özelliği yok. Ancak arkada yalnızca resim olsun diyorsanız, müzik dosyalarınızın olduğu klasöre istediğiniz sayıda resim koyun. Daha sonra müzik dosyasını oynatmak istediğinizde size soruyor, yalnızca müzik dosyalarını mı oynatayım yoksa resimlerle birlikte mi istersiniz diye.

• quote:

quote:

quote:

herhese merhaba.

tesekkur ederim

valla ben o zaman eksik bir şeyler biliyorum. media server olmadan dosya paylaşımı nasıl yapıyorsunuz bana söyleyebilir misiniz? dune media da network sharing/upnp klasörü üzerinden ya windows media server'ın dosyalarını ya da diğer media serverların dosyalarını görebiliyorum. windows media server mkv dosyalarını göstermiyor, wild media server'da mkv dosyalarında bir sıkıntı yok fakat external subtitle'ları okutamıyorum. kesinlikle bilmediğim bir şeyler var ama çözemedim.

yardımcı olduğunuz için teşekkürler

Sayın airlach,

UPnP ile hiç ilgilenmedim. Ancak samba ile sorunsuz kullanıyorum. Tek yaptığım bilgisayardan sürücüleri paylaşıma açmak. Üstelik sürücüleri tam paylaşıma açınca dosya ad değiştirme, silme taşıma kopyalama vs gibi işleri de rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Dune ağa bağlı tüm cihazları (ben de 2 bilgisayar ve hatta modemi dahi) samba altında görüyor. Her cihazın içine girdiğinizde, paylaşıma açılmış sürücü ve/veya klasör varsa onlara ulaşabiliyorsunuz. Paylaşıma açılmış bir şey yoksa boş gözüküyor. Kısaca ağda paylaşıma açılmış her sürücü/klasörü kendi içine taklımış HDD gibi görebiliyorsunuz.

• valla az once wild media serverin samba uzerinden dosya paylasimi yapabildigini kesfettim, onceden cikmiyordu o kalsor icinde bir sey. senin mesajinin ustune gelmesi tesaduf oldu, ama su anda subtitle sorununu cozdum, none problemo :)) mutluyuz, mesuduz,

yardimci olmaya calisan herkese tesekkur ederim
  • Sorunu çözmenize sevindim. Keyifli izlemeler.
  • Yadis film puanlarını nereden çekiyor? IMDB ye ayarlayamaz mıyız? Puanları nereden çekiyorsa çok alakasız puanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

Yadis film puanlarını nereden çekiyor? IMDB ye ayarlayamaz mıyız? Puanları nereden çekiyorsa çok alakasız puanlar.

imdb yok maalesef, ben manuel olarak değiştiriyorum imdb puanını...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pharmacist

quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

Yadis film puanlarını nereden çekiyor? IMDB ye ayarlayamaz mıyız? Puanları nereden çekiyorsa çok alakasız puanlar.

imdb yok maalesef, ben manuel olarak değiştiriyorum imdb puanını...

Cevap için teşekkürler. Ben de birkaç defa elle girdim sonra üşendim. Direk çektirebilsek güzel olurdu.

• Aslında ayarlar sayfasında, tmdb var, kayıt zorunluluğu olan, o gerçeği yansıtıyor ama bilgiler ingilizce geliyor o durumda..
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.