Şimdi Ara

DUNE H1- WindowsXP -YADİS ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Masaüstü pc de Windows XP kullanıyorum ve Yadisi kurmakta zoruluk çekıyorum.Konu hakkında bılgısı olan arkadaslar yardım ederse sevınırım.Takıldıgım bazı hususlar var.Öncelikle ben Dune i Pc de film seyretmek için kullanmıyorum.Filmleri evin farklı bir odasında plazmaya baglayarak seyredıyorum.

Dune i modeme bagladım ethernetle ,wireless modemim yok.Pc kasansının arkasınada Harıcı 500 gb baglıyorum.Buraya kadar dogrumu sizce ???

Yadis son surumu 2.2 versiyonu indirdim calıstırmak ısteyınce MicrosoftNet Framework 4 guncelleme ıstedı onuda yaptım.Fakat yıne Yadısı kurmada basarılı olamayınca Zappiti indirip kurdum.
    Gelelim en önemli olaya Duneyi Ag baglantılarında goremıyorum.Ev için yeni bır Ag baglantısı kurdum yalnız Duneyı goremıyorum.Delırdım.
    Windows guvenlık duvarım acık degıl.
    Zapitti yuklendı acılıyor Browse bolumune "dune zappiti" yazısı gelmıyor.Filmleri afişleyemıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytatto -- 7 Şubat 2013; 10:19:16 >

• kimse yokmu yardım edecek........
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytatto

kimse yokmu yardım edecek........

Ağ bağlantılarını kontrol et bence. Dune nin IP alıp almadığını kontrol et. Muhtemelen ip almıyor.
  • dunenın arkasındaki kırmızı yesil ısıklar sabıt yanıyor.gercı modeme bagladıgım portun ısıgıda sabıt yanıyor.sorun bu olabılırmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.