Şimdi Ara

Dune BD Prime 3.0 Türkiye'de !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
1
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla dstm benim almanyaya gitme şansım yok. mecbur fiyat yüksek olsada bukadar güzel bi ürünü almak zorunda idim.

cuma geliyor. yorumlarımı paylaşacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWA@zaza

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

hemen yarım saat sonra zam yaptı

Ne kadardı ki hocam fiyatı?

478 dolardı düzleyivermiş 500 dolara
  • evet 478$'dan 500$'a çıkarmışlar fiyatı , demek ki talep çok.
    ancak şunu da söyliyeyim bu ürünün fiyatı hiçbir zaman 465$ +KDV'nin altına inmeyecek.
    Bunun söylememin sebebi gerek vergiler + maliyetler gerekse üretici firmanın fiyat politikası.
    Zaten Avrupadaki ortalama satış fiyat 400€ ( yaklaşık 520$ )

• Bu ne saçmalık ya ,bu fiyata acaba bu aleti alan varmı ki ? e-great m34a almayı düşünüyorum electroworld'de 226 lira o fiyata o bile kazık geliyor.
  • o kadar parayı bu cihaza vereceğime, i.... bilisim'den

40C530'u 1300 TL ye (yada 40C650'yi 1.700 TL ye) alırım. Her ikisi de usb den her türlü dosyayı sorunsuz okuyabiliyor, hatta c650 internete youtube'a da girebiliyor.

Kaldı ki cihaz kesinlikle bir israil firmasının. Her ne kadar çinde üretiliyor da olsa...
  • http://dune-hd.com/contacts

Firma merkezi hongkong gözüküyor.
    Israil firmasından çok sanki rus firmasına benziyor.
    CocaCola'dan tutun da yüzlerce amerikan markasının asıl sahipleri israilliler değil mi ?
    Dune'nin de sahibi olsa ne olur olmasa ne olur.
    Evet fiyat pahalı , ama zaten ürün pahalı bir ürün.
    USA'da 450$ , Avrupada 500$'lar ve üzerinde satılan bir ürün burada daha pahalı olması normal.
    Ülkemizde zaten herşey vergilerden dolayı daha pahalı değil mi ? ( Et , benzin vss... )

Ancak bu ürün zaten giriş seviyesindekilere hitap etmiyor.
    Üst segmentte bir ürün ona göre hitap ettiği kesimde üst segmentte olması gayet doğal.
    Ben NMT forumlarını sürekli takip eden birisi olduğumdan dolayı asıl ilgimi çeken ,
    bu ürün ülkemizde satılmadan önce ürün hakkında oldukça olumlu şeyler yazılıp çiziliyorken
    nedense satışa başladıktan hemen sonra birden israilli oluverdi
    Sanki önceden değilmiydi ? ( öyle olup olmadığını bilmiyorum )
    Vurun abalıya

• dune prime'ı ve lg570-590 modellerini 4-5 ay önce incelemeye başladım.
    Gördüğüm en başarılı alet kesinlikle dune, ona en yakını ise LG570-590 modelleri.

ama tam istediğim özelliklerde olmalarına rağmen ikisini de almadım. dune çok pahalı, LG'de ise birtakım altyazı sorunları var.
    Dune'un türkiye'deki fiyatı dediğiniz gibi yurtdışı fiyatlarına göre oldukça makul, fakat neticede neredeyse 1000 tl. Bu fiyatın biraz üzerine usb'den her türlü formatı oynatan Samsung C serisi tv ler var, televizyon almak daha mantıklı bence
  • Neden pahalı onu da anlamadım. Ben c-200 ve dune kullanan biri olarak; Bu tarz bir ürün alacak olsam kesinlikle DUNE tercih ederim. C-200 800 e 840 TL ye satılırken ses çıkmıyordu, ondan daha üstün ve Blu-Ray okuyucu barındıran bir ürün 900 olduğu zaman herkes pahalı diyor.

Aslında ürün pahalı değil de, sorun Sancak bu ürünü kendisi satmayıp, bu tür alışveriş sitelerine vermesi.... Verdiği zaman ne olur ki; ORTADA.. 850 dan 900 oldu, belki biraz dha talep olursa yarın 1000 yaparlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pharmacist

Neden pahalı onu da anlamadım. Ben c-200 ve dune kullanan biri olarak; Bu tarz bir ürün alacak olsam kesinlikle DUNE tercih ederim. C-200 800 e 840 TL ye satılırken ses çıkmıyordu, ondan daha üstün ve Blu-Ray okuyucu barındıran bir ürün 900 olduğu zaman herkes pahalı diyor.

Aslında ürün pahalı değil de, sorun Sancak bu ürünü kendisi satmayıp, bu tür alışveriş sitelerine vermesi.... Verdiği zaman ne olur ki; ORTADA.. 850 dan 900 oldu, belki biraz dha talep olursa yarın 1000 yaparlar..

Benim demek istediğim ürün genel olarak pahalı ,nmt'ler fiyat performans ürünleridir nmt'lerin yaptığını 800-900 tl'ye toplayacağın masaüstü pc'ler hoplatarak yapar ,bluray rom'u var diye çekilen fiyat saçma ,içine 3.5'lik harddisk bile takılmıyor ,vesselam popcorn hour a-200'ün göreceği işleri bu fiyat verip almak bence mantıksız.Pch a-200 yurtdışı fiyatı 180 dolar=272 TL.

• quote:

Bu tarz bir ürün alacak olsam kesinlikle DUNE tercih ederim. C-200 800 e 840 TL ye satılırken ses çıkmıyordu, ondan daha üstün ve Blu-Ray okuyucu barındıran bir ürün 900 olduğu zaman herkes pahalı diyor.
    Kırmızı bölüme katılmıyorum. BD rom nedeni ile tercih edilebilir.
    Ancak C200 den üstün değil. Eşdeğer diyebiliriz.
    rccol arkadaımızın inceleme resimlerine bakarsan. dune ana kartı küçücük. her tarafı açık güç ünitesi var.
    Oysa c200 anakartı büyük ve içerisinde PSU var.
  • ilk zamanlar ve yeni gelen ürünlerin fiyatı herzaman yüksek olur.
    Zamanla bu fiyatlar aşağı gelecektir. ( Hem C-200 için hem de Dune Prime için )
    Ancak bir de ticari gerçekler vardir ve bu ürünlerin fiyatlarının da ineceği bir alt limit vardır.
    Ben yakın gelecekte %10'dan fazla aşağı doğru bir iniş beklemiyorum.
    ( devlet vergi indirimine girmez ise veya üretici firmalar fiyat düşürmez ise , bence her ikisi de imkansıza yakın )
    Hangisi hangisinden daha üstüne gelince , her iki ürününde diğerine bazı avantajları var.
    Ancak her iki üründe kendi branşlarında dünyada 1 numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sancak Bilgisayar -- 30 Temmuz 2010; 13:54:05 >
  • Bence popcorn Dune verene kadar A 200 isteyenlere cevap versin..
    Millet bekleyip duruyor 2-3 aydır

millete çok pahalı cihazları pazarlıyorlar
    yoksa ellerinde A 200 olursa DUNe cihazı kime satacaklar
  • haberınız yok sanırım a200 ler elektro vorld magazalarında satılıyor gecenlerde ki inzörtte gördün elektronun
  • Bu ürünü internet dışında bulmamız mümkün değil mi acaba? electroworld, mediamarkt gibi yerlerde satıldığını gören var mı?
  • fiyatlar avrupadaki fiyatlara ( 400€ ) neredeyse geldi.

http://www.akillifiyat.com/Product/dune-dune-bd-prime-dvd_oynatici_&_kaydediciler-en-ucuz-fiyatlari/157657

devilsemo şu an için herhangibir mağzada ürünü bulamazsın , çünkü az miktarda geldi ve sadece Arena Bilgisayar bayileri üzerinden satılıyor.
  • Bende almanya dan yaklaşık 1,5 ay önce ( 395euro ) 780 TL ye Dune BD Prime 3.0 +640GB hardiski dahil aldım.

Üründen çok memnunum ..

fakat bilgisi olan arkadaşlara özellikle rccol üstadımıza ve Ahmet ustadımıza birkaç sorum olacak mahsuru yok ise engin bilgilerinden faydalanmak istiyorum.

Birinci sorum Dune de bildiğiniz gibi Torrente bağlantı yapıyoruz, bunun için bugün internet bağlandı evime , dune deki torrente bağlanıp online olarak nasıl film indirilir.Hangi ayarları yapmalıyız.Aşağıdaki resimdeki gibi bir uygulamayı nasıl yaparız..

İkinci sorum Dune de İP tv bağlantısı var bunu nasıl aktif hale getirebiliriz.

Birde malum altyazılarda karakter farkı var bunu düzeltebiliyormuyuz.diğer dvix oynatıcımda seyrettiğim filmin altyazı karakterleri değişmiyor ( şç gibi) bir kaç harf daha dune de farklı çıkıyor sıkıntı oluyor, bunu cihaz üzerinden düzeltebilirmiyiz.

Keske sitede dunedeki özellikleri görüntülü olarak yayınlama özelliği olsa mesela bir video çekimi yaparak sunulabilse çok süper olurdu.Malum site şu an TR de kapalı tutulan YT sitesinde görüntülü anlatım var ama bize ne faydası var ingilizce yada farklı dillerde anlatıyorlar ...

Yardımcı olursanız sevinirim..Şimdiden tşkler ...

Dune BD Prime 3.0 Türkiye'de !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: digital_man

Bende almanya dan yaklaşık 1,5 ay önce ( 395euro ) 780 TL ye Dune BD Prime 3.0 +640GB hardiski dahil aldım.

Üründen çok memnunum ..

fakat bilgisi olan arkadaşlara özellikle rccol üstadımıza ve Ahmet ustadımıza birkaç sorum olacak mahsuru yok ise engin bilgilerinden faydalanmak istiyorum.

Birinci sorum Dune de bildiğiniz gibi Torrente bağlantı yapıyoruz, bunun için bugün internet bağlandı evime , dune deki torrente bağlanıp online olarak nasıl film indirilir.Hangi ayarları yapmalıyız.Aşağıdaki resimdeki gibi bir uygulamayı nasıl yaparız..

Öncelikle torrent kullanmak için modeminde torrent portu olarak ne kullanıyorsan açman gerekiyor.
    Sonrasında torrent sitelerinden dosyismi.torrent yeni uzantısı .torrent olan dosyaları indirmelisin.
    Bu dosyaları usb ye veya dune içindeki hdd ye kopyala. Sonra dosya ismi üzerine gel ve ok tuşuna bas.
    makina dosyayı tanıyarak torrent içine atacak ve indirmeye başlayacaktır.

İkinci sorum Dune de İP tv bağlantısı var bunu nasıl aktif hale getirebiliriz.
    ip tv seyretmek içinde benzer yöntem aslında. linkleri dune hdd sine kopyala ve dosya üzerine gelip ok e bas. Denemedim kullanmadım, okuduğum kadarı ile yazdım.

Birde malum altyazılarda karakter farkı var bunu düzeltebiliyormuyuz.diğer dvix oynatıcımda seyrettiğim filmin altyazı karakterleri değişmiyor ( şç gibi) bir kaç harf daha dune de farklı çıkıyor sıkıntı oluyor, bunu cihaz üzerinden düzeltebilirmiyiz.

Şimdi dune başında olmadığından tam olarak yerini söyleyemem ancak dune setup içinde code page olarak Türkçe yi seçersen Türkçe altyazı larda ı çöüş gibi karakterlkerde sorun yaşamazsın.

Keske sitede dunedeki özellikleri görüntülü olarak yayınlama özelliği olsa mesela bir video çekimi yaparak sunulabilse çok süper olurdu.Malum site şu an TR de kapalı tutulan YT sitesinde görüntülü anlatım var ama bize ne faydası var ingilizce yada farklı dillerde anlatıyorlar ...

Yardımcı olursanız sevinirim..Şimdiden tşkler ...

Dune BD Prime 3.0 Türkiye'de !!!

• Öncelikle dvdci ve benzeri yerlerde satılan bluray disklere değinmek isterim...Normalde orijinal olan bluray diskler 50 gblık çift katmanlı bluray disklerdir...Bu yerlerde satılan diskler ise kesinlikle orijinallikten yoksundur, sözgelimi sattıkları diskler, bd 25 yani tek katmanlı 25 gblık bd'e yazılmıştır...Yani bir bd 50 orijinal diski bu insanlar bd 25'e düşürüp orijinal diye satmaktalar...Düşünün 45 gb'lık bir filmi 25 gb'a düşürüp satıyorlar, orijinal bir bd'e göre pek çok noktada kaliteden ödün verilerek oluşturuyorlar bu diskleri...

Birebir orijinal bluray disk dosyası arayanlar bana özelden mesaj atıp bilgi alabilirler pek çok sitede referanslı satış yapmaktayım yaklaşık 500'ün üzerinde 20 tb civarında bir orijinal bluray arşivim var...Özellikle DUNE BD PRIME ve POPCORN MEDIA PLAYER'ı olanlar Filmleri sorunsuzca izleyebilirler...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.