Şimdi Ara

Dün yasadigimiz bir olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar dun sinifta bi olay yasandi. lise 3 gidiyom ben. sinifts bi it var 190 boyunda kendini bisey saniyo ben derste konusurken arkama gecti yiyosa bidaha konus felan dedi ondan sonra zil caldi benim onumden diklene diklene gogsunu gererek yani havalanarak gecti iste. en son cikista bana dedi bidaha gozume gozukme. Bende nediyosun lan kendini bisey sanma seni perisan ederim dedim oda beni itti yakandan tuttu iste ayirdilar filan. Benim boyum 170 ve baya gucku ****. Ben arkadan isaret ettim bittin sen diye ben eve gittim sonra benim dayi oglunu aradim boyle boyle mevzu var iste oda sagolsun 10 kisi toplamisertesi gun gittik okukun kapısında beklerken bizim sınıftaki berat diye bi cocuk gitmis solemis seni bekliolar cikma die. Oda siniftan cikmadi o gun 10 saat dersimiz vardi 10 saat boyunca siniftan cikamadi. 10.ders cikista disarda bekliyoduk biz. Cikista bizi gormedi geldi biz ciktik onune işte hayirdir bu cocuga karismissin oda yoo felan dedi ne yoosu lan diye bi tokat vurdu ersin sonra arkadan kafasina vurdu adam ol sebi gomerim buraya felan sonra etrafini sardik tekme tokat daldik pazartesi gelemez okula ****.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutsuz1 -- 26 Aralık 2015; 18:51:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• -----DH Anti CSB V2015----- Taramasına Hoş Geldiniz..

"Dün yasadigimiz bir olay" Adlı Konu CSB Taramasından Geçiriliyor Lütfen Bekleyin.

Konu CSB Taramasından Başarıyla Geçirildi, Konu Taraması Sonuçları :

"Zebani" Taraması : Temiz !

"Zindan" Taraması : Temiz !

"Zaa xd" Taraması : Temiz !

"Dönüştü" Taraması : Temiz !

"Bedava Wi-Fi Buldum" Taraması : Temiz !

"Sihir" Taraması : Temiz !

"Mercan Dede" Taraması : Temiz !

Sonuç ;

Konu CSB Çıkmamıştır, Güvenle Okuyabilirsiniz..

-----DH Anti CSB V2015-----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 26 Aralık 2015; 18:54:46 >

• Olum 1 mevzuya 10 kişi toplamak nedir ? bakmışsın pazartesi oda 10 kişi toplayıp sana dalar belli olmaz. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.