Şimdi Ara

dün sınav filmini izleyenler yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o uluç mudur nedir hani internet milletin mail adresini telefonunu buluyor o programın yada programlarını adı ne bilen war mı

• Robert mıydı neydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seferoglu

Robert mıydı neydi

hocam pronun adını soruyorum adamın degil....

• öyle program olurmuymuş yaw mit ajanı mı bu uluç
  • yaw bende bu filmin sonunda çalan şarkıyı sorcam size hani şebnem ferahla bir adam sölüyodu girişte adamın sesi geliyodu ondan sonra şebnem ferahta giriyodu şarkıya ne o şarkının ismi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: getlive

yaw bende bu filmin sonunda çalan şarkıyı sorcam size hani şebnem ferahla bir adam sölüyodu girişte adamın sesi geliyodu ondan sonra şebnem ferahta giriyodu şarkıya ne o şarkının ismi?

hocam burası yeri degil ama sölüyorum sebnem ferah degil o manga-göksel dursun zaman

evet bilen yok mu
  • tam olarak hangi bölümdeydi?şu aşağıdakimi?

edit resim çıkmıyor nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Or_By -- 28 Haziran 2007; 16:07:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: getlive

yaw bende bu filmin sonunda çalan şarkıyı sorcam size hani şebnem ferahla bir adam sölüyodu girişte adamın sesi geliyodu ondan sonra şebnem ferahta giriyodu şarkıya ne o şarkının ismi?

teoman - şebo düeti olabilir
  • filmlerde gördüğün şeylere ne inanıyosun sen öyle şey olmaz. olsada sivillerin kullanacağı çocuk şeyi olmaz. birde o sorduğunuz müzik manga - gökseş - dursun zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaK ®

filmlerde gördüğün şeylere ne inanıyosun sen öyle şey olmaz. olsada sivillerin kullanacağı çocuk şeyi olmaz. birde o sorduğunuz müzik manga - gökseş - dursun zaman

+1907
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.