quote:Orjinalden alıntı: BuRaK_1172 dün pokeyi bırakımıştım ama geri döndüm. pokemon bırakılmaz ya Belliydi
quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: BuRaK_1172 dün pokeyi bırakımıştım ama geri döndüm. pokemon bırakılmaz ya Belliydi +1
quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: BuRaK_1172 dün pokeyi bırakımıştım ama geri döndüm. pokemon bırakılmaz ya Belliydi 1-2 hafta önce sende birgün bırakıp geri dönmüştün
quote:Orjinalden alıntı: ChaKaL_ quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: BuRaK_1172 dün pokeyi bırakımıştım ama geri döndüm. pokemon bırakılmaz ya Belliydi 1-2 hafta önce sende birgün bırakıp geri dönmüştün Senide bilioruz.Şabanlık yaptım charımı çaldırdım.Ertesi günü Yeni charla tekrar başladım.
quote:Orjinalden alıntı: PeReNaL_GFB quote:Orjinalden alıntı: ChaKaL_ quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: BuRaK_1172 dün pokeyi bırakımıştım ama geri döndüm. pokemon bırakılmaz ya Belliydi 1-2 hafta önce sende birgün bırakıp geri dönmüştün Senide bilioruz.Şabanlık yaptım charımı çaldırdım.Ertesi günü Yeni charla tekrar başladım. Kim charını çaldırdı ve geri döndü ??
quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: PeReNaL_GFB quote:Orjinalden alıntı: ChaKaL_ quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: BuRaK_1172 dün pokeyi bırakımıştım ama geri döndüm. pokemon bırakılmaz ya Belliydi 1-2 hafta önce sende birgün bırakıp geri dönmüştün Senide bilioruz.Şabanlık yaptım charımı çaldırdım.Ertesi günü Yeni charla tekrar başladım. Kim charını çaldırdı ve geri döndü ?? çakaldan başka bende birgün şabandım dien war mı
quote:Orjinalden alıntı: PeReNaL_GFB quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: PeReNaL_GFB quote:Orjinalden alıntı: ChaKaL_ quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: BuRaK_1172 dün pokeyi bırakımıştım ama geri döndüm. pokemon bırakılmaz ya Belliydi 1-2 hafta önce sende birgün bırakıp geri dönmüştün Senide bilioruz.Şabanlık yaptım charımı çaldırdım.Ertesi günü Yeni charla tekrar başladım. Kim charını çaldırdı ve geri döndü ?? çakaldan başka bende birgün şabandım dien war mı Süper espriydi
quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: BuRaK_1172 dün pokeyi bırakımıştım ama geri döndüm. pokemon bırakılmaz ya Belliydi +1
quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: PeReNaL_GFB quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: PeReNaL_GFB quote:Orjinalden alıntı: ChaKaL_ quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: BuRaK_1172 dün pokeyi bırakımıştım ama geri döndüm. pokemon bırakılmaz ya Belliydi 1-2 hafta önce sende birgün bırakıp geri dönmüştün Senide bilioruz.Şabanlık yaptım charımı çaldırdım.Ertesi günü Yeni charla tekrar başladım. Kim charını çaldırdı ve geri döndü ?? çakaldan başka bende birgün şabandım dien war mı Süper espriydi