Şimdi Ara

DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ 2018 GİRİŞLİLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
4.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurt ve yemek hariç aylık 500-600 yeterli olur mu kütahyada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaishadaNepulada kullanıcısına yanıt
    Hocam bide hazırlığı önerirmisiniz isteğe bağlı zorunluluk yok gibi görünüyor bilgisayar mühendiskiğinde faydalı olurmu ne diyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sunset58 S kullanıcısına yanıt
    Önermiyorum zaman kaybı net

• Moralinizi bozmak istemem ama çoğunuz buraya gelince kazandığına pişman olacak
  • Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    Sebeplerinizi sayın hazırlayın bizi hocam felaket telllalı gibi söleyip gidicenşzw detaylıca kötü iyi yanlarından bahsedip geçin lütfen

sebeplerini söylemeden kaçıp gitmeyin
    kütahyada okuyan 2 tane tanıdıkla konuştum hiçbiri sizin gibi söylemedi. 2side makine okuyor hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunset58

Sebeplerinizi sayın hazırlayın bizi hocam felaket telllalı gibi söleyip gidicenşzw detaylıca kötü iyi yanlarından bahsedip geçin lütfen
    Eğitim kötü çoğu bölümde yeterli profesör yok gelincede olan profesörlerin halini görürsün zaten hocalar kendisi bile söylüyor burayı kazananlar hemen kpss çalışmaya başlasın diye çünkü özel şirketler bu üniversitenin diplomasını önemsemiyor bile sana hatta şöyle söyleyim kütahya'nın en büyük şirketi olan gürallar gelipte üniversiteden stajer öğrenci almaya bile tenezzül etmiyor

Şehir de yapılacak hiçbir aktivite yok gezilecek hiçbir yer yok atatürk bulvarı denen kafelerin olduğu bir tane cadde var bi de sevgi yolu denen bomboş bi yer var

Üniversiteden mezun olupta şehirde kalan yok desem yeridir çünkü burada işte yok staj yapma imkanı son derece kısıtlı zaten şehir devamlı göç veriyor

Halkı muhafazakardır içkili mekan yok desem yeridir

Evler pahalıdır her tarafı dökülmüş eve bile 700,800 lira çekerler nasıl olsa tutacak enayi bulurum kafasındadır

Halkı öğrenciyi gram sevmez hatta bu şehirde üniversite ilk açıldığında kapatılması için imza topladıkları bile olmuş

Daha sayacağım yüzlerce neden var birçok insan tanıdım burada daha gelipte burayı sevdim diyen görmedim çünkü sevecek bi tarafı yok

Bugün görüştüğüm kız muhafazakar şehirde sevgilisiyle eve çıkmış xD arkadaşım aracılığıyla ulaştım sosyallikte bişe bekliyerek gitmiyorum ama muhafazarkar bi şehire göre sevgiliyle eve çıkmak zor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sunset58 -- 2 Eylül 2018; 19:0:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunset58

Bugün görüştüğüm kız muhafazakar şehirde sevgilisiyle eve çıkmış xD arkadaşım aracılığıyla ulaştım sosyallikte bişe bekliyerek gitmiyorum ama muhafazarkar bi şehire göre sevgiliyle eve çıkmak zor yani
    Emin ol ev sahibinin durumdan haberi yoktur zaten sadece kütahya için demiyorum çoğu şehirde ev sahibi o şekilde duracak kişilere evini vermez

Zaten gelince göreceksin dediklerimi ben bi yerimden uydurmuyorum

-Sigara içiyor diye kıza o.spu diyen emlakçıyıda gördüm
    -Önde sevgilisiyle yürüyen kıza bastonuyla vurup kütahya'yı fuhuş yuvasına çevirdiniz diyen yaşlı adamı da gördüm
    -evi vermeden önce eve asla kız getirmeyeceksiniz diyen birçok ev sahibide gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marco Luigi -- 2 Eylül 2018; 19:7:1 >
  • okulla görüşen oldu mu tıp ve diş hekimliği fakülteleri için saglık kurulu raporunun kayıt anında teslim edilmesi şart mıdır cok önemli
  • siz nasıl yaptınız saglık kurulu heyet raporu işini
  • ekremteksen kullanıcısına yanıt
    Hocam haftasonu olduğundan öğrenci işleri aranmaz diye aramadım ben editte bi ss attım ama tıp ve diş için nası bi şart var bilmiyorum yarın sabahtan arıyın direk bence öğrenci işlerini fakültenin

• Bugün gittim kampüs gerçekten çok büyük. Mühendislik fakültesinde kayboluyor insan

• axlrose. kullanıcısına yanıt
    Hayırlısıyla haftasonu gidicem bende hocam şehir falan nası göründü sana

• Bikaç caddesi var istanbul gibi, istemediğin kadar kafe var ama gözüme avm çarpmadı, kısacası hoş şehir

• ekremteksen kullanıcısına yanıt
    İnşallah bölgenin fiyatlarıda öğrenci dostu olur

Ben bursadan geldiğim için şehir küçük gözüktü hocam. Bulvarda bol kafeler var o yönden iyi ama bulvardan başkada yer yok sanırım

• Birde yayalar yola sürekli atlıyor. Sanki trafik kuralları onlar için yok gibi

• axlrose. kullanıcısına yanıt
    Ben istanbuldan geliyorum hocam kafe fiyatları cep yakmasında nolursa olsun buralar sömürdü beni

Bi gözleme kafeye oturduk. Haşhaşlı gözleme 4, patates peynir vs 5 tl. Doyurucu oldu bir tanesi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.