Şimdi Ara

DUMAN SENİ KENDİME SAKLADIM (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • duman... adı yeter ya ne diim kötü bişarkı yapmalrı mümkün diil zaten ve seni kendime sakladım muhteşem bi şarkısı
  • Bu adam sarkilari TUVALET te mi soylyo allah askina 4 5 sarki haricinde DUMAN bence koca bir hic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaaari -- 28 Aralık 2005 13:46:12 >
  • bnce son albümlerı dehset gzl olmus
  • Duman bence harika bi grup ama yine de sevmeyenlere de saygı göstermek gerekir tabi ki,sonuçta aaaaaaağğğğhağağğ diye 1 bağırmayı herkes sevmez!!:))

DUMAN!!!!
  • Dumanı sevmiyorum ama Seni Kendime sakladım bi harika özellikle siyah beyaz olduktan sonraki girişi müthiş tabi Son ses te.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _vanilin_

BENDE ÇOK SEVERİM BU ŞARKIYI AMA ÖNCEKİ ALBÜMÜ BANA DAHA GÜZEL GELİYO

aynen gerçi yeni albumun tüm şarkılarınıı dinlemedm seni kendime sakladm için bişi demiorum ama özgürlüğün ülkesi mükemmel. dier şarkılarını dinlemedm tavsiyenis varmı dier şarkılarıla ilgili(yeni albumunden)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

nefret ediyoh dumandan ailecek

quote:

I dont know who you are

duman alternatif bir gruptur. nefret etmeniz doğal. birçok kişi nefret ediyo ama fanatik hayranlarıda az deil.
    ben bikere mitat körlerle tesadüfen aynı ortamda bulunömuştum. bi hotel lobisinde konuşuyorduk ve bana en sewdiğim türk şarkıcılarını saymamı istemişti. bende şebnem,özlem gripin, vega, duman... dumanı duyar duymaz köpürdü ve bana böylee bir gurubu nasıl sevebildiğimi sordu. bende bilmem hoş geliyo dedim. nesi hoş geliyo ses mi var ki dedi ve neyse dedi peki hangi müzük kanallarını izliyosun dedi. sanırım kliblerini bu tv kanallarında yayına verdiği için kendince fikir edinmeye çalışıyordu. biras konuyla alaakası olmayan şeylerde girdi ama paylaşmak istedim sadece.

• YÜREKTEN VE AMAN AMAN I DİNLE BENCE BİRDE SAYIN BAYAN
  • walla dumanı bayagı severim butun sarkılarını olmasa da bayagı severimbu da bayagı guzel ama hosuam giden her sarkıyı dinlemem ayırt etmem
    ama adamlar b usarkıyı ayrı bi hazla yazmıs bence daha bi anlamlı
  • senı kendıme zakladım

onu bunu bilmem anlamam
    kim ne derse desin lan
    arkanizdan yol almam
    onlar ister alınsın
    isterlerse darılsın

onu bunu bilmem karışmam
    kim ne derse desin lan
    ben alınıp satılmam
    onlar ister alınsın
    isterlerse satılsın

seni kendime sakladim
    hepsini ben hesapladim

onu bunu bilmem anlamam
    kim ne derse desin lan
    işte meydan işte can
    onlar ister kapışsın
    isterlerse barışsın

seni kendime sakladim
    hepsini ben hesapladim

sözlerınıdee verım dee tam oossun
  • Walla bu benim dinlediğim 4. albümleri. Ünün gözüne 2. albümde vurdular Beni yak kendini yak şarkısıyla.O albümleri güzel.İlk albümleri de iyiydi.Konser kaydı olan albüm eh işte.Ama son albümü beğendim.Güzel.Herkesin tercihi tabiki de ama ben beğenirim Dumanı.Aslında soliste kıl kapıyom
  • senı kendıme zakladım

onu bunu bilmem anlamam
    kim ne derse desin lan
    arkanizdan yol almam
    onlar ister alınsın
    isterlerse darılsın

onu bunu bilmem karışmam
    kim ne derse desin lan
    ben alınıp satılmam
    onlar ister alınsın
    isterlerse satılsın

seni kendime sakladim
    hepsini ben hesapladim

onu bunu bilmem anlamam
    kim ne derse desin lan
    işte meydan işte can
    onlar ister kapışsın
    isterlerse barışsın

seni kendime sakladim
    hepsini ben hesapladim

sözlerınıdee verım dee tam oossun

walla tam olmus dostum ellerine saglık

• kim ne derse desin lan demesi çok artiz..
  • kaanın sesi ztn pek iii degil ama bu heyyyyy falan diye bagrıyoya insanların hosuna giden o ben ce
    ayrıca gzl de sarkı yapmaları
  • yaw klibi güzel olmamış ama şarkısı güzel
  • dogru sözün üstüne laf söylenir mi arkadaslar
  • benim şarkım o =)
    süper
    çok severim
  • bitek senin degil tüm sevenlerin biribirini asık olan ciftleri sarkısı O !!!!!!!!!!!!
  • ya track 4 yazmışım yanlışlıkla track 3 dumanın son albümünde dinlemeniz önemle tavsiye edilir bu arada adamlar şarkıyı tuvalette deil ama esrarı çektikten sonra söylüyorlar olur tabi ses o kadar
  • "Rüyanda görsen inanma" +1
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.