Şimdi Ara

duman konseri izmir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ooze venueda konser nasildir kacta biter baslangic 11de . Donus nasil yapilir o saatte oradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Duman çöp.Paranıza yazık

• 2013 aralık'ta gitmiştim ooze venue'da duman konserine. Locadaydık 4 kişi. Aşağısı biraz kalabalıktı ama yine de sıkışık değildi masaları falan komple kaldırmışlardı. Mekan kalite olarak gerçekten iyi. Konser sırasında bir grup fazla içip locadan aşağıya bir şeyler atmaya başlamıştı, 1 dakika içinde yaka paça dışarı attılar grubu komple. Gece 3-4 gibi biter ooze'da konserler genelde. Locada olmayacaksanız başlangıç saatinden en az yarım saat - 1 saat erken gidin mekana. Zaten kapılar açılmayacaktır belli bir saatten önce, kapının önünde kuyruk olur, o kuyruğun en arkasında olmak istemezsiniz.

Biz izban'la gidip evka-3 durağından 5-10 dakika kadar yürümüştük mekana kadar. Dönüşte de taksiyle hatay'a dönmüştük, pek bir şey tutmamıştı. Ama gittiğim bir önceki ooze konserinden taksiyle buca'ya dönmüştük, çok sağlam kazık yemiştik :) Dikkatli olmak lazım o yüzden. Dönüş konusunda tam olarak nerde oturduğunu da yazarsan yardımcı olabilirim.

Üstteki arkadaşa bakma sen, duman fan'ı falan da değilim ama konserleri gerçekten keyifli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 10 Aralık 2014; 12:51:31 >

• Gecekondu semtlerine git akşam sobadan gelen duman konserini izle

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

2013 aralık'ta gitmiştim ooze venue'da duman konserine. Locadaydık 4 kişi. Aşağısı biraz kalabalıktı ama yine de sıkışık değildi masaları falan komple kaldırmışlardı. Mekan kalite olarak gerçekten iyi. Konser sırasında bir grup fazla içip locadan aşağıya bir şeyler atmaya başlamıştı, 1 dakika içinde yaka paça dışarı attılar grubu komple. Gece 3-4 gibi biter ooze'da konserler genelde. Locada olmayacaksanız başlangıç saatinden en az yarım saat - 1 saat erken gidin mekana. Zaten kapılar açılmayacaktır belli bir saatten önce, kapının önünde kuyruk olur, o kuyruğun en arkasında olmak istemezsiniz.

Biz izban'la gidip evka-3 durağından 5-10 dakika kadar yürümüştük mekana kadar. Dönüşte de taksiyle hatay'a dönmüştük, pek bir şey tutmamıştı. Ama gittiğim bir önceki ooze konserinden taksiyle buca'ya dönmüştük, çok sağlam kazık yemiştik :) Dikkatli olmak lazım o yüzden. Dönüş konusunda tam olarak nerde oturduğunu da yazarsan yardımcı olabilirim.

Üstteki arkadaşa bakma sen, duman fan'ı falan da değilim ama konserleri gerçekten keyifli oluyor.

Tesekkur ederim yorumlarin icin. O sogukta kuyruk beklemek bile dert benim icin. Sabahlayabilecegimiz sicak bi mekan var mi yakinda metronun ilki gelene kadar acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihyaso

quote:

Orijinalden alıntı: Ss4Gogeta

2013 aralık'ta gitmiştim ooze venue'da duman konserine. Locadaydık 4 kişi. Aşağısı biraz kalabalıktı ama yine de sıkışık değildi masaları falan komple kaldırmışlardı. Mekan kalite olarak gerçekten iyi. Konser sırasında bir grup fazla içip locadan aşağıya bir şeyler atmaya başlamıştı, 1 dakika içinde yaka paça dışarı attılar grubu komple. Gece 3-4 gibi biter ooze'da konserler genelde. Locada olmayacaksanız başlangıç saatinden en az yarım saat - 1 saat erken gidin mekana. Zaten kapılar açılmayacaktır belli bir saatten önce, kapının önünde kuyruk olur, o kuyruğun en arkasında olmak istemezsiniz.

Tesekkur ederim yorumlarin icin. O sogukta kuyruk beklemek bile dert benim icin. Sabahlayabilecegimiz sicak bi mekan var mi yakinda metronun ilki gelene kadar acaba

Ooze sokagının hemen kösesinde büfe tarzi bir yer olmasi lazim kücük. Biz oturup cay kahve icmistik orda cikista.

• Ya bi de mekan nasil sicak dimi kapali yani acik degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 konserdir bedava gidiyorum verilen paraya yazık
  • Nasil gidiyosun soyle bz de gidelim kardesim

• Benim tavsiyem konser bitti diye çıkmayın çünkü duman konserlerinde genelde konser bitip sahneden ayrıldıktan 10-30 dk sonra sahneye geri çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamyoncu Şakir

Benim tavsiyem konser bitti diye çıkmayın çünkü duman konserlerinde genelde konser bitip sahneden ayrıldıktan 10-30 dk sonra sahneye geri çıkar

sen sus lan şakir
  • Cakir keyif gitmistik guz3l geceydi

• Neden böyle birşey dediniz?
  • Up up

• İnşallah bigün ben de gidicem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.