Şimdi Ara

Duman'ın Yeni Albümü DarmaDuman -2013- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
6.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun saat 19:00'da Rock'n Coke 2013'de DUMAN sahnede Gidemeyenler Dream TV'den takip edebilirler.

http://www.dreamtv.com.tr/canli-yayin/
  • Bekliyorum, bakalım nasıl olcak. Ayrıca yukarıda dendiği gibi 10-15 lira ise gerçekten çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Aslında Yohum

quote:

Orijinalden alıntı: JC

Bekleyelim , 9 eylül kesinleşti mi ?

hayır kardeşim kesinleşmedi elime şöyle bir şey geçti en geç tarih 25 eylül diyebiliriz.
     Duman'ın Yeni Albümü DarmaDuman -2013-

Bu albüm için lansman konseri, herhangi birisi bunu CD için hazırlamış kapak olarak, yani 25 Eylül değil çıkış tarihi, bunu öylesine konser için yapmışlar diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kun*

quote:

Orijinalden alıntı: Ben Aslında Yohum

quote:

Orijinalden alıntı: JC

Bekleyelim , 9 eylül kesinleşti mi ?

hayır kardeşim kesinleşmedi elime şöyle bir şey geçti en geç tarih 25 eylül diyebiliriz.

Bu albüm için lansman konseri, herhangi birisi bunu CD için hazırlamış kapak olarak, yani 25 Eylül değil çıkış tarihi, bunu öylesine konser için yapmışlar diyeyim

ben 25 eylül demedim zaten cıkış tarihine

• Konser basladi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla ve heyecanla bekliyorum
  • Bekliyoruz

• 12 Eylül'de çıkıyor arkadaşlar, Pasaj Müzik ve Duman'ın resmi twitter ve facebook sayfaları yazdı.
  • 12 Eylül sabahı alıcam. Duman gerisi yalan
  • Albüm Alınmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaçak Yolcu -- 13 Eylül 2013; 17:16:29 >
  • Fiyat ?

Albüm nasıl beğendin mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Fiyat ?

15 TL ye aldım alışamadım sanırım daha şarkılara pek beğenmedim kolay değildiri bile kötü söylemiş konserdeki gibi söyleyememiş

zamanla güzel gelebilir belki

Yürek parçasını beğendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu

quote:

Fiyat ?

15 TL ye aldım alışamadım sanırım daha şarkılara pek beğenmedim kolay değildiri bile kötü söylemiş konserdeki gibi söyleyememiş

Yürek parçasını beğendim

Duman , Şebnem Ferah gibi özel sanatçıların albümlerini almak istiyorum ama ... Ama ama ama ... Sen böyle diyince hiç alasım gelmiyor. kalsın o zaman internetten indiririm teşekkürler .

• quote:

quote:

quote:

Fiyat ?

Yürek parçasını beğendim

Duman , Şebnem Ferah gibi özel sanatçıların albümlerini almak istiyorum ama ... Ama ama ama ... Sen böyle diyince hiç alasım gelmiyor. kalsın o zaman internetten indiririm teşekkürler .

Youtube'ye düşmüş zaten dinle beğenirsen alırsın

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyat ?

Yürek parçasını beğendim

Youtube'ye düşmüş zaten dinle beğenirsen alırsın

Öyle mi ? Tamam sağol bi' bakıyım.

• adamlar bildiğin evli çocuklu oluşlarını albümlerine yansıtmışlar la, yaşlı duman albümü olmuş bundan sonra böyle yani

işin şakası bi yana olmamış, ilk 3 albümlerindeki tüm şarkılar tek tek hit parçalardı, duman I ve duman II albümlerinde vasat parçalar vardı ama aralardaki güzeller kurtarıyordu, bu albüm komple vasat olmuş.

bu eleştiri biraz saçma olabilir ama adamlar konser vermekten beste yapamamışlar eskiden duman albüm çıkarmadan önce bi inzivaya çekilirdi, ortadan kaybolurdu, bu albümde albüm çıkana kadar deli gibi gezdiler, bu saatten sonra zaten durulmaz, lansman konerleri var cidden soruyorum, araştırmacı bi arkadaş 2009 ve günümüze kadar ve 2009 ve öncesinde dumanın kaç konser verdiğini bulabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

adamlar bildiğin evli çocuklu oluşlarını albümlerine yansıtmışlar la, yaşlı duman albümü olmuş bundan sonra böyle yani

işin şakası bi yana olmamış, ilk 3 albümlerindeki tüm şarkılar tek tek hit parçalardı, duman I ve duman II albümlerinde vasat parçalar vardı ama aralardaki güzeller kurtarıyordu, bu albüm komple vasat olmuş.

bu eleştiri biraz saçma olabilir ama adamlar konser vermekten beste yapamamışlar eskiden duman albüm çıkarmadan önce bi inzivaya çekilirdi, ortadan kaybolurdu, bu albümde albüm çıkana kadar deli gibi gezdiler, bu saatten sonra zaten durulmaz, lansman konerleri var cidden soruyorum, araştırmacı bi arkadaş 2009 ve günümüze kadar ve 2009 ve öncesinde dumanın kaç konser verdiğini bulabilir mi ?

Yeni dinlediğimiz için garip geliyor olabilir 1 hafta sonra görüşlerin değişebilir

• Duman bildiginiz tarz degistirmis bana farkli geldi. Eski sarkilariyla devam edicez gibi gorunuyor :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.