Batan Geminin Malları!!
SATILDI

SATILIK CANON 500D + ÇANTA 550 TL

Ürün fotoğraflarda gördüğünüz gibidir. Fotoğraf makinelerinden pek anlamam. Müşterimden alacağa karşılık aldım. Cihaz gayet temiz durumda. Askı aparatı, çantası ve şarj aleti var. Lens muhabbeti varmış sanırım bunlarda birde, 3. fotoda detaylara kendiniz göz atabilirsiniz. Piyasasını az çok araştırdım. Fiyatın gayet mâkûl olduğunu düşünüyorum. 0553 024 10 95 ciddi alıcılar telefon numaramdan ulaşabilir. İstanbul içi g.o.p da ki dükkanıma gelerek elden teslim alabilirsiniz. Hayırlı forumlar.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

SATIŞTA

14 ADET PYRAMAT OYUN KOLTUĞU FİYATI 350 TL YE DÜŞÜRDÜM!!!!!!!!!!! BUGÜN İÇİN ACİL SATILIK!!!!!!!!!!

Neyse;

Elimde 14 adet ;

http://oyunlaboratuvari.blogspot.com.tr/2014/08/pyramat-oyun-koltugu.html

linkte göreceğiniz koltuklardan bulunuyor. Tanesini 140 tl den almıştım. Bodrum katı su bastığı için playstation cafe mi kapatmıştım. 8 adet orda suda kaldı, kaldırdık, kuruttuk. Ufak tefek küf lekesi var üzerlerinde. Kuru temizlemeciye verip, sıfır ayarına getirebilirsiniz. Diğer 6 adet sorunsuzdur. Adaptörleri vs. de duruyor yanda ki panelini kullanabilmeniz açısından.

554 673 60 47 iletişim numaram. Sık sık bakamıyorum foruma. Telden her zaman ulaşabilirsiniz.
İyi forumlar.

EDIT

FİYATI 14 ADET İÇİN TOPLAM 350 TL YE DÜŞÜRDÜM!!! 3 ADETİ BİLE 420 LİRA NORMALDE... ACİL NAKİT SIKIŞIKLIĞINDAN BUGÜNE ÖZEL BU FİYATA VERİYORUM. İST. G.O.P' DA DÜKKANIMDAN ELDEN ALABİLİRSİNİZ. KARGO VS. YOK. İST. DIŞI SATIŞ YOK. TEKLİ SATIŞI KALDIRDIM. TEK ÜRÜN İÇİN FİYAT İSTEMEYİN CEVAP VERMEM.

SATILDI

ADINIZA FATURALI İHTİYAÇTAN SATILIK 2 ADET ÇOK UCUZ NOTEBOOK. İLK GELEN ALIR..

Hayırlı günler. Uzatmadan ürünlerin sahibinden linkini veriyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-sifr-kutulu-adiniza-fturali-casper-i3-4-gb-1-gb-ek-500-gb-hdd-207477795/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-sifr-kutulu-adiniza-fturali-casper-i7-8-gb-2-gb-ek-750-gb-hdd-207475524/detay/

Ürün özellikleri, resimleri linklerde mevcuttur. Piyasanın çok altına veriyorum. Donanımhaber üyelerine özel 50' şer lira daha düşüyorum fiyattan. i3 olan modeli 900 liraya, i7 olan modeli ise 1500 liraya bırakıyorum. 0507 088 35 04 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. İst. g.o.p da bulunan dükkanıma gelerek elden alabilirsiniz ürünleri. İl dışına önce ücret sonra kargo şeklinde yollayabilirim. Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun. İyi günler.

SATIŞTA

SATILIK UYGUN FİYATLI NOTEBOOKLAR ve 15.4 LCD EKRANLAR FİYATLAR DÜŞTÜ!!!!!!!!!!!!!!!!

İyi günler arkadaşlar. Fazla uzatmadan ürünleri ve fiyatlarını yazıyorum.

15.4" LCD Ekranlar (4-5 adet civarı var) - Adet 75 TL --> 70 TL... (Durumları temizdir.)

------------------------------------------------------

Casper H36 Notebook

i3 işlemci
6 gb ram
320 gb hdd
Intel hd graphics ekran kartı
Batarya bitik değil ancak fazla dayanmıyor.

Ürün çizik yok denecek kadar temiz ancak sağ arka menteşe vidası yerinden çıktığı için kapağı kaldırırken alt kasanın sağ arka tarafında kırık meydana gelmiştir. Kırık yalnızca kasadadır. Kullanırken görünmüyor bile, laptopu ters çevirmeniz lazım görmek için. Vida platformu sağlamdır. Kullanımla hiç bir alakası yoktur yani kırığın.

Fiyat 450 TL, --> 400 tl İndirim ve takas yoktur.

---------------------------------------------------

Samsung N220 Plus Netbook

Atom N450 İşlemci
10.1" Ekran
2 GB ram (1 gb çıkarılıp tek modül 2 gb takıldı)
250 gb hdd (120 gb yerine 250 gb takıldı)7

Ürün oldukça temiz sayılır. Batarya bitik değildir, ancak değiştirilmesinde fayda var.

Fiyat - 250 TL --> 225 TL Pazarlık yoktur.

Dell Latitude D600 Notebook

Intel® Pentium® M 725 Processor (1.6Ghz, 2MB L2 cache) İşlemci
1 GB DDR Ram
40 gb hdd
On-Board ekran kartı
Batarya bitik gibi birşey

Makine tertemiz, en ufak bir çiziği yok desem yeridir. Nette dolaşmak için kullanılabilir, download pc olarak kullanılabilir.

Fiyat - 200 TL, --> 175 TL İndirim yoktur.

Sony Vaio PCG-6H1M Notebook

Intel Pentium M P. 1.73 Ghz işlemci
2.5 GB DDR2 Ram
80 GB HDD
Nvidia Go 6400 Paylaşımlı 512 mb ekran kartı
13.3" WXGA Lcd panel
Bataryası sağlamdır, ancak şarj aleti orjinal değildir. V ve A değerleri uymadığı için doğru düzgün şarj edemiyor. Bu
Diğer cihazlara göre kozmetik açıdan biraz daha kötü durumdadır. Yine de durumu vahim değil, kasa geyet temizdir. Lcd ekranında ufak tefek lekeler vardır.

Fiyat - 300 TL, --> 250 TL Pazarlık yoktur.

Ürünlere ait resimleri, dükkana geçer geçmez ekleyeceğim.

Bu arada, sizin ya da tanıdığınızın ihtiyacı olabilir. Elimde 14 adet ;

http://oyunlaboratuvari.blogspot.com.tr/2014/08/pyramat-oyun-koltugu.html

linkte göreceğiniz koltuklardan bulunuyor. Tanesini 140 tl den almıştım. Bodrum katı su bastığı için playstation cafe mi kapatmıştım. 8 adet orda suda kaldı, kaldırdık, kuruttuk. Ufak tefek küf lekesi var üzerlerinde. Kuru temizlemeciye verim, sıfır ayarına getirebilirsiniz. Diğer 6 adet sorunsuzdur. Adaptörleri vs. de duruyor yanda ki panelini kullanabilmeniz açısından. 6 adet için fiyatım 500 TL, diğer 8 adet için fiyatım 350 TL. Tamamını almak isteyen arkadaşlara 750 liraya bırakırım. Tekli satış için fiyatımsa 100 tldir.

507 088 35 04 iletişim numaram. Sık sık bakamıyorum foruma. Telden her zaman ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

SATILDI

ACİL SATILIK Q8300 İŞLEMCİ 80 TL

İyi günler

Ürün fazla kullanılmamıştır. Uzun zamandır boşta duruyor. Acil nakit sıkışıklığından dolayı, 80 tl ye satıyorum. İstanbul, g.o.p/küçükköy de bulunan dükkanıma gelip elden alabilirsiniz. Ya da önce para, sonra ürün şeklinde tamamlayabiliriz alışverişi. Önceliğim nakite acil ihtiyacım olduğu için elden teslimattır.

İyi günler.

Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Dükkan Sahibi Hakkında

MarioGomez44

Çavuş

İsim: Burak Burak
Katılım zamanı: 28 Eylül 2010 10:35:35
Durum: Forumda değil
Son giriş: 26 Ocak 2023 13:24:33
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: SATILIK 8 GB VE 4 GB LAPTOP RAMLERİ UYGUN FİYATLAR!!!
Alıcı: mkoyuncu
Tarih: 09 Haziran 2018 12:01:31
Yorum: Dürüst satıcı ve sorunsuz alışveriş.Başka alışverişlerde görüşmek dilegiyle.Saygılarımla.
Genel Puan:          
Ürün: 2 adet 320 gb toshiba 2.5" hdd (ref. ilanıdır)
Alıcı: Tari_34
Tarih: 01 Aralık 2016 10:38:09
Yorum: Dukkandan alşısverıs tamamlandı guvenılır satıcı
Genel Puan:          
Yorum: Tesekkurler ,Guvenılır Esnaf ve Forumdas
Genel Puan:          
Yorum: Güvenilir satıcı. Hızlı bir alışveriş oldu..
Genel Puan:          
Yorum: Hızlı ve keyifli bir alışveriş oldu. Özel ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ederim ...
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.