Batan Geminin Malları!!
SATILDI

SATILIK 80 GB FAT KASA CFW' Lİ PS3 - YANINDA 1TB GARANTİLİ TOSHIBA HARİCİ HDD..

Ürün başlıkta da belirtmiş olduğum gibi 80 gb ve fat kasadır. Yanında kutusunda yaklaşık 5 aylık toshiba 500 gb harici hdd ile birlikte gönderilecektir. Dileyene fiyatta anlaşırsak 320 gb hdd de takıp gönderebilirim cihaza.

Yanında 2 adet tam board orjinal kablosuz kol, hdmi kablosu, power kablosu ve 2 adet kol şarj kablosu ve oyunları çalıştırabilmek için gerekli olan 1 adet orjinal oyunla birlikte gönderilecektir.

Makina ve hdd için istediğim rakam 650 liradır. 553 024 10 95 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. İlk yazan arkadaşa göndereceğim ürünü. Hayırlı forumlar.

Edit: Yanında vermiş olduğum 500 gb harici diski, yine aynı dönemde almış olduğum 1 tb disk ile değiştiriyorum ve fiyatı yine 650 lira olarak tutuyorum. Harici diske de, ekstra 6-7 adet oyun atacağım yine bu fiyat üzerinden. Bugün satılmazsa ürünü satıştan çekeceğim. Hayırlı forumlar.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

SATIŞTA

SANALPAZAR sitesinde son durum nedir arkadaşlar?

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2 saat önce sanalpazar.com üzerinden 3100 liralık alışveriş yaptım. Tesadüf o ki, gece gece can sıkıntısı forumda dolaşayım derken bazı konuları gördüm. Sonra şikayetvar.com da falan da araştırdım hakikaten durum çok vahim. Ayın 15' inde şu genel bilgilendirme yapılmış;

"Değerli Üyemiz,

Sanalpazar.com'da hayat adım adım olağan akışına dönüyor.

Satıcı üyelerimiz düzenli bir şekilde kargolama işlemlerine başladı. Siz değerli üyemizden de satışı gerçekleşen ürünlerinin gönderimini gecikmeksizin yapmanızı rica ediyoruz.

Sitemizde bir kaç gündür yaptığımız düzenli bilgilendirme duyurularımızın sonuncusunu da bugün yapıyoruz. Sonraki günler için olağan süreç devam edecektir. Ürün ilanınızda belirttiğiniz kargo gönderim süresi zarfında göndermeyeceğiniz ürünler için alıcınız satış iptali gerçekleştirebilecektir.

Ayrıca, satışlarınıza destek olabileceğini düşündüğümüz, peşin fiyatına 9 taksit imkanı sağladığımız kredi kart seçenekleri de bugün itibariyle yeniden devreye girmiştir.

Bu süreç içerisinde gösterdiğiniz anlayıştan ötürü teşekkür eder, bol satışlar dileriz.

Saygılarımızla,
sanalpazar.com "

Ancak ne derece doğrudur bilemiyorum. Alışveriş yapan arkadaşlar, son günlerde sorun yaşadınız mı? Ya da sorunlar giderildi mi? Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Fiyat: 1 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Evet
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İstanbul
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 4
İlan Durum: Satışa Açık

SATILDI

BATAN GEMİNİN MALLARI! ÇOK UCUZA HDDLER, RAMLER, ARIZALI DİSKLER VS.!!!!!! KAÇIRMA!!!

Merhaba arkadaşlar. Elimde ki tüm malzemeleri yavaş yavaş çıkarıyorum. Bir hayli kalabalık yapmaya başladılar. Lafı uzatmadan ürünleri sıralıyorum.

1-) 4 GBX2 DDR3 1333 MHZ HYNIX + 4 GB DDR3 1333 MHZ SAMSUNG + 2 GB DDR3 1333 MHZ KINGSTON NOTEBOOK RAMLERİ TOPLAMDA 14 GB DDR3 1333 MHZ RAM TOPLU ALIM İÇİN - 140 TL (TEKLİ ALIMLARDA 4 GB' LAR 50, 2 GB 20 LİRA)

2-) SAMSUNG 320GB HM321HI 2.5" NOTEBOOK HDD - 50 TL (Sıfıra yakın ve %100 kullanılabilir durumda. Bad sector yoktur. Dileyen olursa fotoğraf atabilirim whatsaptan)

3-) TOSHIBA 320 GB MK3259GSXP 2.5" NOTEBOOK HDD - 50 TL (Sıfıra yakın ve %100 kullanılabilir durumda. Bad sector yoktur. Dileyen olursa fotoğraf atabilirim whatsaptan)

4-) WD SCORPIO BLUE 320 GB WD3200BEVT 2.5" NOTEBOOK HDD - 50 TL (Sıfıra yakın ve %100 kullanılabilir durumda. Bad sector yoktur. Dileyen olursa fotoğraf atabilirim whatsaptan)

5-) HITACHI 500 GB HTS545050B9A300 2.5" NOTEBOOK HDD - 65 TL (Bu üründe sıfıra yakın, fazla kullanılmadı. Üzerine sağlam diye de not düşmüşüm ancak bad sector taraması yapmamışım. Bad sector bilgisini tarama yaptıktan sonra burada belirteceğim)

6-) HITACHI 750 GB HTS547575A9E384 2.5" NOTEBOOK HDD - 75 TL (Sıfıra yakın ve %100 kullanılabilir durumda. Bad sector yoktur. Dileyen olursa fotoğraf atabilirim whatsaptan)

7-) WD 320 GB WD320BEVT 2.5" NOTEBOOK HDD - 50 TL (%100 kullanılabilir durumda. Bad sector yoktur. Dileyen olursa fotoğraf atabilirim whatsaptan)

------------------------------------------------------------------------------------------

Arızalı Notebook Diskleri
-------------------------------

1-) Hitachi HTS5450016B9A300 160 GB 2.5" NOTEBOOK HDD - (Bad sector yok, çalışıyor, kullanılabilir durumda ancak hdtune programında health sekmesine girdiğim zaman reallocated event count kısmında datada 175 yazıyor ve yanında ki sekmede de "warning" ibaresi var)

2-) Toshiba MQ01ABD075 750 GB 2.5" NOTEBOOK HDD - (Bad sectorlü, %9 kullanılabilir durumda görünüyor. Harici olarak kullanımında şuanlık bir sıkıntı yaratmıyor)

3-)Toshiba MK3265GSXN 320 GB 2.5" NOTEBOOK HDD - (Bad sectorlü, %13 kullanılabilir durumda görünüyor. Harici olarak kullanımında şuanlık bir sıkıntı yaratmıyor)

4-)Toshiba MK3265GSX 320 GB 2.5" NOTEBOOK HDD - (Bad sectorlü, %0 kullanılabilir olarak görünüyor.)

5-)Toshiba MK6475GSX 640 GB 2.5" NOTEBOOK HDD - (Bad sectorlü, %2 kullanılabilir durumda görünüyor. Harici olarak kullanımında şuanlık bir sıkıntı yaratmıyor)

6-)Seagate ST320LT012-9WS14C 320 GB 2.5" NOTEBOOK HDD - (Bad sectörlü, %4 kullanılabilir durumda görünüyor. Harici olarak kullanımda şuanlık bir sıkıntı yaratmıyor)

7-)WD WD5000BEVT-60A0RT0 500 GB 2.5" NOTEBOOK HDD - (Bad sectörlü, %0 kullanılabilir durumda görünüyor. Disk biçimlendirilemiyor, o nedenle kullanılamıyor.)

8-)Seagate ST9500325AS 500 GB 2.5" NOTEBOOK HDD - (Bad sectörlü, %5 kullanılabilir durumda görünüyor. Harici olarak kullanımda şuanlık bir sıkıntı yaratmıyor)

9-)Toshiba MQ01ABD032 320 GB 2.5" NOTEBOOK HDD - (Kafa vuruyor)

10-)Toshiba DT01ACA200 2TB 3.5" MASAÜSTÜ HDD - (%21 kullanılabilir durumda, Bad sectörlü. Harici olarak kullanımda sıkıntı yaratmıyor.)

11-)Seagate ST3250310AS 250 GB 3.5" MASAÜSTÜ HDD - (%67 kullanılabilir durumda, Bad sectörlü, harici olarak sıkıntısız)

12-)2 ADET SAMSUNG HD502HJ 500 GB 3.5" MASAÜSTÜ HDD - (ÇALIŞMIYOR)

Arızalı disklerin tamamı için istediğim fiyat 150 lira. Disklerin tamamı neredeyse harici olarak kullanılabilir durumda ve istediğim fiyatın çok makul olduğunu düşünüyorum.

İlan sürekli güncellenecektir, fırsat buldukça gün içerisinde ve yarın da eklemeye devam edeceğim.

775 pin, 939 pin, 940 pin, anakartlar, işlemciler, ddr2 notebook ramleri, pci-e ekran kartları ve daha bir çok ürünü fırsat buldukça ekleyeceğim, takipte kalın.

İrtibat no: 0553 024 10 95, lütfen pazarlık teklif etmeyin.

SATILDI

i5 3350P 3.10 GHZ 6 MB Cache 200 TL BUGÜN İÇİN ACİL SATILIK!!

SATILDI.

SATILDI

Q8400 referans ilanı "sewok"

Referans ilanıdır.

Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Dükkan Sahibi Hakkında

MarioGomez44

Çavuş

İsim: Burak Burak
Katılım zamanı: 28 Eylül 2010 10:35:35
Durum: Forumda değil
Son giriş: 26 Ocak 2023 13:24:33
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: SATILIK 8 GB VE 4 GB LAPTOP RAMLERİ UYGUN FİYATLAR!!!
Alıcı: mkoyuncu
Tarih: 09 Haziran 2018 12:01:31
Yorum: Dürüst satıcı ve sorunsuz alışveriş.Başka alışverişlerde görüşmek dilegiyle.Saygılarımla.
Genel Puan:          
Ürün: 2 adet 320 gb toshiba 2.5" hdd (ref. ilanıdır)
Alıcı: Tari_34
Tarih: 01 Aralık 2016 10:38:09
Yorum: Dukkandan alşısverıs tamamlandı guvenılır satıcı
Genel Puan:          
Yorum: Tesekkurler ,Guvenılır Esnaf ve Forumdas
Genel Puan:          
Yorum: Güvenilir satıcı. Hızlı bir alışveriş oldu..
Genel Puan:          
Yorum: Hızlı ve keyifli bir alışveriş oldu. Özel ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ederim ...
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.