Batan Geminin Malları!!
SATIŞTA

ACİL SATILIK SIFIR KAPALI KUTU SAMSUNG A8 GOLD 32 GB 1400 TL. SAMSUNG TR GARANTİLİ.

Merhaba arkadaşlar, bugün faturaya ek olarak aldığım Samsung A8 32 GB Gold modelini satıyorum.

Ürünün ambalajı dahi sökülmemiştir. Ürün samsung garantisi altındadır. Faturası bugün kesilmiştir. İstediğim fiyat 1450 TL. Pazarlık yok. Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

İletişim için 0553 024 10 95.

Dipnot: İki taraf içinde sorun yaşanmaması adına önceliğim ist. içi elden alışveriştir. İst. g.o.p' da bulunan dükkanıma gelerek ürünü elden teslim alabilirsiniz. Hayırlı günler.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

SATILDI

160 - 250 - 320 - 500 - 750 GB HDD HEPSİ SAĞLAM 200 TL!!!

160 GB Fujitsu
250 GB Samsung
320 GB Toshiba
500 GB Toshiba
750 GB Toshiba

Toplamda 5 adet disk, tamamının bad sector taraması yapılmış, sorunsuz diskler. İstanbul içi dükkanıma gelerek elden teslim alabilirsiniz. Ya da ist. dışı önce havale sonra kargo şeklinde gönderebilirim.

0553 024 10 95 buradan ulaşabilirsiniz. Hayırlı forumlar.

SATILDI

ACİL ÖDEME DOLAYISIYLA KARGO BENDEN ARIZALI 300 TL ASUS i7 2670qm - 8 gb - GT630M

İşlemci - i7 2670QM
Ram - 8GB
HDD - 320 GB (Üzerinde 750 gb vardı arızalandığı için değiştirilmişti)
Ekran Kartı GT630M
Blu-ray

Anakartta arıza olduğu için 190 lira fiyat verilmişti, yaptırmadık. 15.6 ekranını diğer cihazım için kullandım. O nedenle arızasından ve ekran olmamasından dolayı istediğim fiyat ÇOK ÇOK ACİL ÖDEMEM OLDUĞU İÇİN 450 --> 400 --> 350 --> 300 TL' dir. Onarım işi yapanlar için çok daha ucuz maliyetle halledilebilir diye düşünüyorum.

Cihazda 4 adet ram slotu vardır. Diğer aksamlarda kesinlikle bir arıza yoktur. Kozmetik açıdan gayet temiz durumdadır. Bir tek alt kasanın sağ alt köşesi kalkmıştır. Telefondan ulaşırsanız whatsapptan fotoğraf çekip atabilirim.

İletişim için: 0553 024 10 95

Tıpkı dün satmış olduğum işlemcide ki gibi ilk yazan arkadaşa göndereceğim ürünü. Alan kişiye şimdiden hayırlı olsun. Fiyatı son kez düşürdüm, pazarlık ve takas teklif etmeyiniz.

Fiyat sondur! PAZARLIK VE TAKAS TEKLİF ETMEYİN.

KARGOYU DA BEN KARŞILIYORUM. DAHA NE OLSUN?

SATILDI

2 adet 320 gb toshiba 2.5" hdd (ref. ilanıdır)

tari_34 nickli arkadaşa satılmıştır.

SATILDI

580 TL' YE 80 GB CFW' Lİ PS3 + 1 TB GARANTİLİ KUTULU TOSHIBA HDD!!!

Merhaba arkadaşlar. Cihaz fat kasa 80 gb. Yanında 1 yıldan fazla garantisi olan 1 tb toshiba hdd ile birlikte göndereceğim. Makinede Pes 13, Blur, GTA5 vs. yüklüdür. Yanında 2 adet tam board wireless ds3 kol, 2 adet şarj kablosu, power kablosu ve hdmi kablosuyla birlikte gönderilecektir.

Fiyat SONDUR! "550 TL YAPARSIN ALAYIM" vs. diye mesajlar atmayın boş yere, cevap vermem. Takas yoktur. 553 024 10 95 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. Öncelikli tercihim ist. içi elden satıştır. G.o.p' da bulunan dükkanıma gelerek elden satın alabilirsiniz. İst. dışı içinse önce havale sonra kargo şeklinde gönderiirm.

Not: Fiyat bugüne özeldir, satılmaması durumunda yarın satıştan kaldırılacaktır.

Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. İyi forumlar.

Edit: İsteyen olursa cihazın yanında 500 lük ya da 750 gb lık disk gönderebilirim, alan arkadaş kendisi takar. (500 gb 70, 750 gb 90 tl)

Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Dükkan Sahibi Hakkında

MarioGomez44

Çavuş

İsim: Burak Burak
Katılım zamanı: 28 Eylül 2010 10:35:35
Durum: Forumda değil
Son giriş: 26 Ocak 2023 13:24:33
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: SATILIK 8 GB VE 4 GB LAPTOP RAMLERİ UYGUN FİYATLAR!!!
Alıcı: mkoyuncu
Tarih: 09 Haziran 2018 12:01:31
Yorum: Dürüst satıcı ve sorunsuz alışveriş.Başka alışverişlerde görüşmek dilegiyle.Saygılarımla.
Genel Puan:          
Ürün: 2 adet 320 gb toshiba 2.5" hdd (ref. ilanıdır)
Alıcı: Tari_34
Tarih: 01 Aralık 2016 10:38:09
Yorum: Dukkandan alşısverıs tamamlandı guvenılır satıcı
Genel Puan:          
Yorum: Tesekkurler ,Guvenılır Esnaf ve Forumdas
Genel Puan:          
Yorum: Güvenilir satıcı. Hızlı bir alışveriş oldu..
Genel Puan:          
Yorum: Hızlı ve keyifli bir alışveriş oldu. Özel ilgisinden dolayı ayrıca teşekkür ederim ...
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.