DÜKKANIM
SATIŞTA

COOLER MASTER MWE 700W 80+ POWER SUPPLY

Merhaba ürünün ilk ve tek sahibiyim. Resimlerinden de anlaşılacağı üzere çok az bir süre kullanıldı. Kesinlikle herhangi bir sebeple tamir bakım vs görmemiştir. Kutu ve kutu içeriği tamdır, power kablosu ve vidaları vs hiç kullanılmadı. Garantisi bitti zaman geçtiği için. Hala birçok sistemi kaldıracak kapasite ve kalitededir. 8+8 pin Vga ve 8+8 pin Cpu bağlantısı var. 80+ sertifilalıdır. B+ tier bir psu dur. Pazarlık olmaz. Eski bir üyeyim, elden satışı tercih etsem de güzelce paketleyerek kargo ile de gönderim yapabilirim. FİYAT 1800 TL dir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat: 1 TL
Miktar: 1
Sıfır Ürün: Hayır
Garantisi Var: Hayır
Satıldığı Şehir: İzmir
Kargo Ücreti: Alıcı Öder
Kargo Şirketi: 5
İlan Durum: Satışa Açık

SATIŞTA

Alınık İPhone 12 Mini 128gb

Merhaba kendim için iPhone 12 mini bakıyorum. Yurtiçi kayıtlı, 128gb olan, tüm fonksiyonları çalışan ve parça değişimi yapılmamış bir cihaz yeterli. Kozmetik olarak çok takıntılı birisi değilim. Mor renk hariç herhangi bir renk olabilir.

SATILDI

[SATILDI] SATILIK MSI B450 TOMAHAWK

Merhaba konu başlığındaki anakartım model yükseltme sebebi ile satılıktır. Anakartın tek ve ilk sahibiyim elden ele dolaşmış kartlarla karıştırılmasın. Faturası kendi üzerime. Kutu fatura ve kutu içeriği tamdır. Kitapçıkları, nvme civatası, driver CD, msi sticker vs var. Hala birçok sistem için gayet yeterli ve oldukça iyi vram lara sahip. En ufak sorunu yoktur. Garantisi bitti. Güncel bios u yüklüdür. Ryzen 5xxxx işlemciler ile direk çalışır. Kendi orijinal kutusunda ve kendi statik poşeti ile gönderimi yapılacak. Gelip elden almak isteyenler önceliğimdir fakat diğer yerlere uygun kargo ücreti ile göndermeye çalışırım. Montaj için ekstradan çeşitli civata vs de göndericem ürün içinde. Referansı benden fazla olan eski üyelere ilk gönderimini ben yapabilirim.

Fiyat 2300₺ pazarlık içerikli mesajlara dönüş yapılmaz. Fiyatı bu anakart için oldukça uygun yazıldı.

SATIŞTA

Alınık Noctua A-15 14cm Fan

Merhaba başlıktaki fandan arıyorum işlemci soğutucum için. Kalite olarak buna eşdeğer 14cm başka bir fanda olabilir. Elinde olupta satmak isteyen arkadaşımız varsa hemen alıcam.

FORUM DIŞINA SATILDI

[SATILDI] ID-Cooling SE-224-XT İşlemci Soğutucu

Başlıktaki soğutucum satılıktır. İlk sahibiyim ve sıfırı ne şekilde ise o halindedir. Ağustos 2021 yılında almıştım ve noctua ya geçtiğimden dolayı boşa çıktı. Kutu, kutu içeriği ve faturası mevcuttur. En ufak bir sıkıntısı yoktur. Çoğu işiten için gayet yeterli bir soğutucu, detaylı bilgi için araştırabilir, inceleme videolarına bakabilirsiniz. Ürün siyah renklidir.

Fiyat pazarlıksız 1000₺.

Referansı benden fazla olana ilk ürünü de gönderebilirim. Ürün takasa kapalıdır şuan ihtiyacım olan bir bileşen yok.

Sayfa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Dükkan Sahibi Hakkında

ErkBakan

Yüzbaşı

İsim: Erkan Bakan
Katılım zamanı: 19 Ağustos 2008 19:37:40
Durum: Forumda değil
Son giriş: 04 Ocak 2026 09:59:17
Kişisel Mesaj (PM) Gönder
E-Posta Gönder

Referansları

» Kullanıcı Profili
Kriter
Genel
Kargo
Satıcı

Genel Puan:          
Ürün: [SATILDI] SATILIK MSI B450 TOMAHAWK
Alıcı: Alti9Otuz5
Tarih: 26 Nisan 2024 00:56:13
Yorum: Öncelikle hem alışverişimiz öncesi hem sonrası ilgi,alaka ve teknik destek için teşekkür ederim. Uygun fiyatlı anakart olmasının üstüne bir de 3 saatlik yoldan arkadaşı vesilesiyle bana anakartı getirtdi ve beni hem uzun yoldan hem de kargo fiyatından kurtardı. Bir alışveriş için daha iyisi olamazdı herhalde. Kendisiyle yüz yüze görüşemedik ama bir daha ki alışverişte görüşmek dileğiyle.
Genel Puan:          
Ürün: Satılık Wraith Prism RGB İşlemci Soğutucu
Alıcı: encuni
Tarih: 29 Ağustos 2021 02:21:16
Yorum: sorunsuz alışveriş oldu. Satıcı oldukca bilgilendirici ve anlayışlı bir insan
Genel Puan:          
Ürün: SATILIK SIFIR 256GB HIKVISION T200N USB 3.1 TAŞINABİLİR SSD
Alıcı: flasource
Tarih: 10 Mart 2021 23:00:29
Yorum: İlgisi güveni nezaketi için Erkan hocama çok teşekkür ederim, samimi sohbeti alışveriş yaptığınızı unutturuyor. Forumda tanıştığım en güzel insanlardan birisi, uzun zaman sonra bu alışveriş vesilesiyle yeniden görüştük, çok mutlu oldum, kendisiyle alışveriş yapacaklar hiç tereddüt etmesinler. Yeniden görüşmek dileğiyle. Teşekkür ederim kendisine.🌟🌟🌟🌟🌟
Genel Puan:          
Ürün: Satılık Aerocool Strike X 600w 80+
Alıcı: Sadece Sürücü
Tarih: 25 Haziran 2020 00:07:01
Yorum: Ürün sorunsuz şekilde geldi. Sorunsuz bir alışveriş oldu.
Genel Puan:          
Ürün: Satılık 2,5" 500gb hgst sata3 7200 32mb cache hdd
Alıcı: TiGER001
Tarih: 12 Haziran 2020 22:38:20
Yorum: Hızlı ve sorunsuz alışveriş, ürün gayet güzel paketlenmiş. Teşekkürler
Sayfa

[1]

[ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ]
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.