Şimdi Ara

'Duke Nukem Forever' ne olacak?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır yılan hikayesine dönen Duke Nukem Forever ne olacak ya?

Bu yıl çıkacağı söyleniyordu ama ses seda yok. Hiç bilgisi olan var mı? Senelerden beri bir sürü resim ve video yayınlandı valla. Acaba onlar gerçekleşecek mi?

Bir ara bunun Alpha versiyonun çıktığını duymuştum ama gerçek değil herhalde.

DirectX10 oyunlarından biri mi olacak?

Duke Nukem manyağı olarak valla merak etmeye başladım. En son yayınlanan Duke Nukem Manhattan Project oyununun Credits sunumunda en sonunda "Duke Nukem Forever'da görüşmek üzere" gibisinden birşey diyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 25 Şubat 2007; 10:12:25 >

• Söylentilere göre Eylül 2007'de çıkacakmış. Ama yapımcılar her zaman olduğu gibi bittiğinde çıkacak diyor.
  • Evet çok uzadı ama bu resimler foreverdan mı?

Eger bu resimler o oyundansa rafikler kötüymüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

Evet çok uzadı ama bu resimler foreverdan mı?

Eger bu resimler o oyundansa rafikler kötüymüş

Google grafik arama motorunda, Wikipedia'da ve popüler kaliteli oyun sitelerinde hep bu resimler var. Yıllardır bunlar yayınlanıyor ama oyunun kendisini henüz göremedim.

Artık çıktığında da Türk yazılımcılar olaraktan "Duke Nukem Forever: Şükür Kavuşturana" diye bir ek paket çıkartırız.

• @TikoskiMaloz

Bu görüntüler hangi yıl yayınlandı biliyor musun sen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 25 Şubat 2007; 10:44:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Söylentilere göre Eylül 2007'de çıkacakmış. Ama yapımcılar her zaman olduğu gibi bittiğinde çıkacak diyor.

Onlar yine n'apıp edip ertelerler.

Bunca yıldır çıkmıyor, nasıl bir oyun olacaksa artık. Ama grafiklere bakılırsa yaklaşık 10 yıllık bir beklemeye, çalışmaya değecek bir oyun mu olacak, tartılışır... DirectX10 oyunlarından biri mi olacak diye sormuştum, sorumu geri alıyorum.

• quote:

@TikoskiMaloz

Ne yani bunlar çok eski görüntüler mi? Oyun çıkarsa bu grafiklerden daha mı gelişmiş olacak?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@TikoskiMaloz

2002 de filan mı?
  • http://www.youtube.com/results?search_query=duke+nukem+forever&search=Search

DN Forever ile ilgili videolar.

Ve şu linkteki video; Duke Nukem Manhattan Project CD'sinin içinde var. (Duke Nukem Forever Game Trailer 2001)

http://www.youtube.com/watch?v=iPX_y7wP_ko

Bu da 2007 Trailer'ı.

http://www.youtube.com/watch?v=FnRJyFhYFn4

Müzikleri süper. Megadeth yapmıştı galiba.

• quote:

Orjinalden alıntı: in_metal

quote:

@TikoskiMaloz

Ne yani bunlar çok eski görüntüler mi? Oyun çıkarsa bu grafiklerden daha mı gelişmiş olacak?

Zaten adamların yıllardır bir türlü oyunu çıkaramamalarının sebeplerinden biri devamlı grafik motorunu değiştirip zaman kaybetmeleriydi Tahminimce bu oyun eğer eylül 2007 de çıkarsa (bence mümkün değil:) unreal3 motoru ile gelecektir o gördüğünüz görüntüler unreal tournemant zamanından kalma görüntüler

• quote:

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

quote:

@TikoskiMaloz

2002 de filan mı?
    2001'de yayınlandı.

http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=987

Oyunun son halini çok merak ediyorum grafikleri epey değişmiştir baya iyi olmuştur.

• Valla bende duke u çok severim geçmişte eski bilgisayarım duke nukem 3d yi açamadığı için epey üzülürdüm Apartmanda 486dx makinası olan bir arkadaşım vardı bende çalışmayan bütün oyunları onda oynardım Şimdi makimam oyunu kaldırabilecek kapasite de ama oyun çıkmıyor Neyse sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah kısa zamanda gelir

NOT: Bir de oyun ile ilgili yıllar önce duyduğum bir haberi söyliyeyim. Yaklaşık 6-7 sene önce flash tv de yayınlanan bir bilgisayar oyun programında (ismini hatırlayamadım.) oyunda ki savaş alanımızın koca bir şehir olduğunu söylemişlerdi ve ufak bir teknoloji demosunda bunu daha detaylı göstermişlerdi Sanırım gta gibi bir özgürlük söz konusu olacak ama yapımcılar oyunu kökten değiştirip daha farklı bir şey düşünmüşlerse onu bilemem tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 25 Şubat 2007; 11:31:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Valla bende duke u çok severim geçmişte eski bilgisayarım duke nukem 3d yi açamadığı için epey üzülürdüm Apartmanda 486dx makinası olan bir arkadaşım vardı bende çalışmayan bütün oyunları onda oynardım Şimdi makimam oyunu kaldırabilecek kapasite de ama oyun çıkmıyor Neyse sabırsızlıkla bekliyoruz inşallah kısa zamanda gelir

NOT: Bir de oyun ile ilgili yıllar önce duyduğum bir haberi söyliyeyim. Yaklaşık 6-7 sene önce flash tv de yayınlanan bir bilgisayar oyun programında (ismini hatırlayamadım.) oyunda ki savaş alanımızın koca bir şehir olduğunu söylemişlerdi ve ufak bir teknoloji demosunda bunu daha detaylı göstermişlerdi Sanırım gta gibi bir özgürlük söz konusu olacak ama yapımcılar oyunu kökten değiştirip daha farklı bir şey düşünmüşlerse onu bilemem tabi

O programın adı PC Games gibi birşeydi.

O büyük şehir durumu Duke Nukem 3D'de de, Manhattan Project'te de vardı. Büyük bir şehrin içinde geçiyordu. Ha tek fark, oyunun ilerleyen bölümlerinde yeryüzündeki USA şehrinden uzaya gidiyor ve uzaydaki bir alanda devam ediyordu. DN Forever öyle mi olacak bilmiyorum.

Bence oyun yine klasik FPS/Aksiyon türünde olsa iyi. Duke Nukem'e öyle alıştık. Ama sırf şehirde geçmesi güzel olur. Şehirden uzaya geçiş acayip oluyor.

• undreal 3.0 motoru ile yapılırsa bide hikayesi süper olursa manyak olur bu arada 2007 tranier i süper miş( bir tane resimle) müzik manyak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLgaTe -- 25 Şubat 2007; 20:54:22 >
  • Oyun Unreal Engine 2.5 ile yapılıyor.
  • Kesin yine motor deistirip undreal 3.0 motoruna geçilip oyunu yine ertelerler 2008 e filan..
  • Hocam hala mı duke nukem forever'ı bekleyen var yaa.Yazık harbiden. 8 yıl belkide daha fazla oluyor değil mi bu oyunun çıkacağının duyurusu? 2000 yılında mı ne Soundtracklerinı yapıcak grubun ismini açıklamışlardı.Yani ne diyeyim.Tembel herifler demekten başka birşey gelmiyor aklıma.Neyin peşinde olduklarınıda anlamış değilim...

quote:

DirectX20+ çıkar Duke Nukem çıkmaz.Çok ümitlisin hacı sen bakıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 25 Şubat 2007; 23:11:12 >

• Bence bu böyle devam edecek unreal 3 motorunu oyuna entegre edecekler o zamana kadar unreal engine 4 çıkacak Hadi bakalım yine ertele oyunu böyle gider yani...
  • wikipedia'dan
    "Duke Nukem Forever was officially announced on April 27, 1997" (oha)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Hocam hala mı duke nukem forever'ı bekleyen var yaa.Yazık harbiden. 8 yıl belkide daha fazla oluyor değil mi bu oyunun çıkacağının duyurusu? 2000 yılında mı ne Soundtracklerinı yapıcak grubun ismini açıklamışlardı.Yani ne diyeyim.Tembel herifler demekten başka birşey gelmiyor aklıma.Neyin peşinde olduklarınıda anlamış değilim...

quote:

DirectX20+ çıkar Duke Nukem çıkmaz.Çok ümitlisin hacı sen bakıyorum?

Oyun dönemindeki teknolojiyle çıkarsa directx 5'le oynarız mis gibi

http://en.wikipedia.org/wiki/Directx#Release_history

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.