Şimdi Ara

düğünlerde nasıl oynanır bilmediğim için çalgısız düğün yapmayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ben hayatımda hiç bi düğünde oynamadım. nasıl oynanacağını da bilmiyorum. bu yüzden düğünümü çalgısız, belki nikahtan yapmayı düşünüyorum. hem maddi olarakta ucuza getirmiş olacağız. var mı benim gibi düşünen?

• Düğün: sırf altın parası için yolda selam verilen adamın bile çağırıldığı gereksiz bir pasta kesme merasimi bulunan toplu etkinlik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Düğün: sırf altın parası için yolda selam verilen adamın bile çağırıldığı gereksiz bir pasta kesme merasimi bulunan toplu etkinlik

ya zaten diğer türlü düğün yapmayız :D. şimdi çeyrek altının 250 tl olduğunu varsayalım. düğüne 2 bin kişi gelse iki taraftan da. bunlardan her 4 ü bir aile olsa her 5 aileden 1 i çeyrek altın taksa 100*250=25000 tl yapar. geri kalan ailelerde 10 ar lira taksa mesela 400*10=4 bin lira yapar. toplamda 30 bin e yakın para. geline ve damada takılan büyük takıları sayarsak 35 bine varır. bunları satacaksın düğün masraflarını ve ev eşyası masraflarını çıkartacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost 112

quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

Düğün: sırf altın parası için yolda selam verilen adamın bile çağırıldığı gereksiz bir pasta kesme merasimi bulunan toplu etkinlik

ya zaten diğer türlü düğün yapmayız :D. şimdi çeyrek altının 250 tl olduğunu varsayalım. düğüne 2 bin kişi gelse iki taraftan da. bunlardan her 4 ü bir aile olsa her 5 aileden 1 i çeyrek altın taksa 100*250=25000 tl yapar. geri kalan ailelerde 10 ar lira taksa mesela 400*10=4 bin lira yapar. toplamda 30 bin e yakın para. geline ve damada takılan büyük takıları sayarsak 35 bine varır. bunları satacaksın düğün masraflarını ve ev eşyası masraflarını çıkartacaksın.

Onun yerine direkt milletten para toplama olayı olsa keşke. Düğün cidden çok saçma bir iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.