Şimdi Ara

Düğüne Sayılı Gün Kala HD Uydu Alıcısı İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç gün sonra evleniyorum..

Kendime yeni bir tv aldım ,

Tv ;

Samsung UE-40D5003 Modeli

Buna

Seoul Hiremco Titanx Hd Max FULL HD Uydu Alıcısı ; 200 TL

Seoul Hiremco FX TURBO HD Uydu Alıcısı ( Full HD ) ; 240 TL

NextStar YE-18500 HD ; 280 TL

Bunları Düşünüyorum

Sizin Önerileriniz Nedir...

• NextStar YE-18500 hd tavsiye ederim , lakin gerçekden o fiyat ise hiç kacırma derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

NextStar YE-18500 hd tavsiye ederim , lakin gerçekden o fiyat ise hiç kacırma derim

O fiyattan dan 30 tl aşağısı

Yani 250 TL Kredi Kartına Taksitle Veya Nakit
  • Gerçekden güzel fiyat tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Gerçekden güzel fiyat tavsiye ederim

Baktımda Anlamadım..

Hd Bu ürün

Usb film takım izleyebiliyorum

İstediğim şeyi kaydedebiliyorum
  • Bende samsung 40d5003 tv aldım yeni beğenmedim görüntüsünü oyüzden uydu alıcını değiştirip hd almaya karar verdim bende araştırıyorum inş güzel bişi buluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: roccolegend

Bende samsung 40d5003 tv aldım yeni beğenmedim görüntüsünü oyüzden uydu alıcını değiştirip hd almaya karar verdim bende araştırıyorum inş güzel bişi buluruz

Sizce

NextStar YE-18500 HD + PLUS UsbDivx FullHD Uydu Alıcısı + Hdmı Kablo Hediye

Uygunmu Fiyatı Olarak

250 TL Geliyor

Alınabilir mi Gerçekten Hdmi Kablo Bedava

http://www.hizlial.com/elektronik/uydu-alicilari/nextstar-ye-18500-hd-plus-2xusb-dijital-uydu-alicisi-hdmi-kablo-hediye_05.015.4399.0039.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yaşlı için tv tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: karqasa

quote:

Bende samsung 40d5003 tv aldım yeni beğenmedim görüntüsünü oyüzden uydu alıcını değiştirip hd almaya karar verdim bende araştırıyorum inş güzel bişi buluruz

Sizce

NextStar YE-18500 HD + PLUS UsbDivx FullHD Uydu Alıcısı + Hdmı Kablo Hediye

Uygunmu Fiyatı Olarak

250 TL Geliyor

Alınabilir mi Gerçekten Hdmi Kablo Bedava

http://www.hizlial.com/elektronik/uydu-alicilari/nextstar-ye-18500-hd-plus-2xusb-dijital-uydu-alicisi-hdmi-kablo-hediye_05.015.4399.0039.htm

Ürünü inceledim gerçekten bu fiyata güzel bi ürün.Usbden AVI,MP4,MKV gibi uzantılı videoları izleyebilirsiniz.Güzel bi ürün alabilirsiniz bende bunu almayı düşünuyorum.Samsung 40d5003 tv yi beğendinizmi?

• Yeni aldım eski uydu alıcımı takınca çok iyi değil ama iyi sayılır bir görüntü elde ettim 40D5000 deki gib yanlarda parlama görmedim

Usb video oynatmıyor ama önemli değil bu uydu alıcı ile izlerim :)

Ben tv dün aldım hemen kurdurttum sağolsunlar beni kırmadan gelip kurdular usb belleğe siyah resim atarak ölü piksel kontrolumü yaptım , daha ne diyim ben usb video izleme gibi bir sorunum olmaz diyorsan bu alınabilecek bir ürün

Ben Şüphelenerek Aldım

Beğenerek Kullanmaya Başladım
  • quote:

Yeni aldım eski uydu alıcımı takınca çok iyi değil ama iyi sayılır bir görüntü elde ettim 40D5000 deki gib yanlarda parlama görmedim

Ben tv dün aldım hemen kurdurttum sağolsunlar beni kırmadan gelip kurdular usb belleğe siyah resim atarak ölü piksel kontrolumü yaptım , daha ne diyim ben usb video izleme gibi bir sorunum olmaz diyorsan bu alınabilecek bir ürün

Ben Şüphelenerek Aldım

Evet ama bir çok eksiği var 2 hdmi girişi var 1 usb girişi var v.s ama iyi bir hd uydu alıcısıyla bişiler olabilir görüntü ayarlarını nası yaptınız
  • quote:

quote:

Yeni aldım eski uydu alıcımı takınca çok iyi değil ama iyi sayılır bir görüntü elde ettim 40D5000 deki gib yanlarda parlama görmedim

Ben Şüphelenerek Aldım

Evet ama bir çok eksiği var 2 hdmi girişi var 1 usb girişi var v.s ama iyi bir hd uydu alıcısıyla bişiler olabilir görüntü ayarlarını nası yaptınız

Benim amacım Güzel Bir Tv İyi Bir Görüntü

Bana Yetiyor :

Ama Başka Amacım Olsa Yetmez

• Değerli üstadlar ,bana bir akıl verin.LG 106 ekran LCD Tv aldım cihaz 100hz. şimdide HD kanalları seyretmek istiyorum.özellikle yerli kanalları.fakat çeşit çok olunca insanın kafası karışıyor.internetten ve forumlardan bakarak seçenekleri 3'e düşürdüm.sizden önerilerinizi aşağıdaki cihazlar için öğrenebilirmiyim. şimdiden herkese teşekkür ederim.

1=> Dsmart kampanyası HD Plus paketi + aile paketi 24 ay taah.ile 24 ay X ayda29.99-TLhttp://www.dsmart.com.tr/urunler-d-smart-hd-plus (Bu cihazın özellikleri güzel kayıt olayı da var.)

2 =>Dsamart Nextstar YE-18500 HD-PVR-USB D-Smart HD Kanalları ve Aile Paketi 12 Ay Boyunca Hediye toplam 422-TLhttp://www.bimeks.com.tr/urun/114464/nextstar-ye-18500-hd-pvr-usb-.aspx( bu cihazı beğenende var beğenmeyende kararsız kaldım.)

3=>Next YE 19500 HD CIS Superior ( Modül Girişli ) Uydu Alıcı Özellikleri Fiyatı : 449,00 TL KDV Dahilhttp://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1021#.(bu cihazın yeni versiyonu modül girişide var özellikleri süper .fakat yerli platformları HD olarak nasıl izleyeceğim ? internette cccam olarak yerli platform bulamadım ,bulamazsam bir işe yaramaz.fakat aklıma ençok yatan cihazda bu.)

• drembox Hd 800 sana sıfır 350 lira PM atman yeterli..
  • arkadaşlar hd uydu cihazları hakkında serkangüzel üstadın değerlendirme ve yorumlarını okuyun. sonra hüsrana uğramayın. forumu biraz okursanız uydu hd uydu alıcı kriterleri işlemci, ram, flash ve yazılım olduğunu görürsünüz. özellikle kaliteli sd/hd görüntü kalitesi için. kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.