Seoul Hiremco Titanx Hd Max FULL HD Uydu Alıcısı ; 200 TL
Seoul Hiremco FX TURBO HD Uydu Alıcısı ( Full HD ) ; 240 TL
NextStar YE-18500 HD ; 280 TL
Bunları Düşünüyorum
Sizin Önerileriniz Nedir...
NextStar YE-18500 hd tavsiye ederim , lakin gerçekden o fiyat ise hiç kacırma derim
quote:
Orijinalden alıntı: W7K2D
NextStar YE-18500 hd tavsiye ederim , lakin gerçekden o fiyat ise hiç kacırma derim
O fiyattan dan 30 tl aşağısı
Yani 250 TL Kredi Kartına Taksitle Veya Nakit
Gerçekden güzel fiyat tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: W7K2D
Gerçekden güzel fiyat tavsiye ederim
Baktımda Anlamadım..
Hd Bu ürün
Usb film takım izleyebiliyorum
İstediğim şeyi kaydedebiliyorum
Bende samsung 40d5003 tv aldım yeni beğenmedim görüntüsünü oyüzden uydu alıcını değiştirip hd almaya karar verdim bende araştırıyorum inş güzel bişi buluruz
quote:
Orijinalden alıntı: roccolegend
Bende samsung 40d5003 tv aldım yeni beğenmedim görüntüsünü oyüzden uydu alıcını değiştirip hd almaya karar verdim bende araştırıyorum inş güzel bişi buluruz
Sizce
NextStar YE-18500 HD + PLUS UsbDivx FullHD Uydu Alıcısı + Hdmı Kablo Hediye
Sizce
NextStar YE-18500 HD + PLUS UsbDivx FullHD Uydu Alıcısı + Hdmı Kablo Hediye
Ürünü inceledim gerçekten bu fiyata güzel bi ürün.Usbden AVI,MP4,MKV gibi uzantılı videoları izleyebilirsiniz.Güzel bi ürün alabilirsiniz bende bunu almayı düşünuyorum.Samsung 40d5003 tv yi beğendinizmi?
Yeni aldım eski uydu alıcımı takınca çok iyi değil ama iyi sayılır bir görüntü elde ettim 40D5000 deki gib yanlarda parlama görmedim
Usb video oynatmıyor ama önemli değil bu uydu alıcı ile izlerim :)
Ben tv dün aldım hemen kurdurttum sağolsunlar beni kırmadan gelip kurdular usb belleğe siyah resim atarak ölü piksel kontrolumü yaptım , daha ne diyim ben usb video izleme gibi bir sorunum olmaz diyorsan bu alınabilecek bir ürün
Ben Şüphelenerek Aldım
Beğenerek Kullanmaya Başladım
quote:
Orijinalden alıntı: karqasa
Yeni aldım eski uydu alıcımı takınca çok iyi değil ama iyi sayılır bir görüntü elde ettim 40D5000 deki gib yanlarda parlama görmedim
Ben tv dün aldım hemen kurdurttum sağolsunlar beni kırmadan gelip kurdular usb belleğe siyah resim atarak ölü piksel kontrolumü yaptım , daha ne diyim ben usb video izleme gibi bir sorunum olmaz diyorsan bu alınabilecek bir ürün
Ben Şüphelenerek Aldım
Evet ama bir çok eksiği var 2 hdmi girişi var 1 usb girişi var v.s ama iyi bir hd uydu alıcısıyla bişiler olabilir görüntü ayarlarını nası yaptınız
quote:
Orijinalden alıntı: roccolegend
quote:
Orijinalden alıntı: karqasa
Ben Şüphelenerek Aldım
Evet ama bir çok eksiği var 2 hdmi girişi var 1 usb girişi var v.s ama iyi bir hd uydu alıcısıyla bişiler olabilir görüntü ayarlarını nası yaptınız
Benim amacım Güzel Bir Tv İyi Bir Görüntü
Bana Yetiyor :
Ama Başka Amacım Olsa Yetmez
Değerli üstadlar ,bana bir akıl verin.LG 106 ekran LCD Tv aldım cihaz 100hz. şimdide HD kanalları seyretmek istiyorum.özellikle yerli kanalları.fakat çeşit çok olunca insanın kafası karışıyor.internetten ve forumlardan bakarak seçenekleri 3'e düşürdüm.sizden önerilerinizi aşağıdaki cihazlar için öğrenebilirmiyim. şimdiden herkese teşekkür ederim.
3=>Next YE 19500 HD CIS Superior ( Modül Girişli ) Uydu Alıcı Özellikleri Fiyatı : 449,00 TL KDV Dahilhttp://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1021#.(bu cihazın yeni versiyonu modül girişide var özellikleri süper .fakat yerli platformları HD olarak nasıl izleyeceğim ? internette cccam olarak yerli platform bulamadım ,bulamazsam bir işe yaramaz.fakat aklıma ençok yatan cihazda bu.)
drembox Hd 800 sana sıfır 350 lira PM atman yeterli..
arkadaşlar hd uydu cihazları hakkında serkangüzel üstadın değerlendirme ve yorumlarını okuyun. sonra hüsrana uğramayın. forumu biraz okursanız uydu hd uydu alıcı kriterleri işlemci, ram, flash ve yazılım olduğunu görürsünüz. özellikle kaliteli sd/hd görüntü kalitesi için. kolay gelsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme