Şimdi Ara

DÜĞÜN DAVETİYESİNDE KAMPANYA ^^ BASKI ÜCRETİ YOK + 300 Adet ve üzeri %10 İNDİRİM ^^ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
2.746
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: commandx

Baktım tüm akrabalar davetiyelerle falan sidik yarıştırıyor resmen. Pahalı pahalı davetiyeler bastırıyorlar. Ben gittim en uygun, en sadesinden bastırdım. 100 tanesi 15tl falandı. Düğün yapacak arkadaşlara böyle şeylere fazla para vermektense gelecek misafirlere daha iyi ikram edilecek şeylere para verilmesi daha iyi olur diye düşünüyorum. Adam en pahalı davetiyeleri yaptırıyor ama kalitesiz kuruyemiş, tatlı falan dağıtıyor.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: M-D-Luffy

pahalı bence

pahalı da değil,sıcak da değil, heryerde aynı fiyat zaten
    sizde 167 lira
    http://www.sedefcards.com/urunler/3610.html

piyasada, 165 lira
    http://www.davetiye.gen.tr/sedefdavetiye/sedef-davetiye-3610.html

158 lira
    http://davetiyefabrikasi.com/sedef-davetiye/sedef-3610.html

• Dostum Cihan benim dugun davetiyelerimi basmıstır. kendisine cok tesekkur ederim. on numara insandir işinin uzmanıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren

Dostum Cihan benim dugun davetiyelerimi basmıstır. kendisine cok tesekkur ederim. on numara insandir işinin uzmanıdır

Teşekkür ederim Evren'im darısı yiğenimizin sünnetine damatlığına inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

pahalı bence

sizde 167 lira

piyasada, 165 lira

158 lira

Üstadım verdiginiz linklerden birinde hesapla dediğiniz zaman karşınıza baskı ücreti çıkıyor öteki linkte 150 lira ve üzeri olduğu İcin almıyor ama bende 50-60 liralık davetiyetede baski ücreti yok artı beğendiğiniz davetiyenin kodu ve miktari ile birlikte forumdan pm ile iletişime gecersiniz foruma özel indirimlerim olacağından şüpheniz olmasın.
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldfire3 -- 27 Mayıs 2013; 20:52:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: coldfire3

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

pahalı bence

sizde 167 lira

piyasada, 165 lira

158 lira

Üstadım verdiginiz linklerden birinde hesapla dediğiniz zaman karşınıza baskı ücreti çıkıyor öteki linkte 150 lira ve üzeri olduğu İcin almıyor ama bende 50-60 liralık davetiyetede baski ücreti yok artı beğendiğiniz davetiyenin kodu ve miktari ile birlikte forumdan pm ile iletişime gecersiniz foruma özel indirimlerim olacağından şüpheniz olmasın.
    Saygılar...

gelin&damat baskısından geçen hafta çıkartmıştık, şu anlık lazım değil, yine de ilginiz için teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KURSAD.

quote:

Baktım tüm akrabalar davetiyelerle falan sidik yarıştırıyor resmen. Pahalı pahalı davetiyeler bastırıyorlar. Ben gittim en uygun, en sadesinden bastırdım. 100 tanesi 15tl falandı. Düğün yapacak arkadaşlara böyle şeylere fazla para vermektense gelecek misafirlere daha iyi ikram edilecek şeylere para verilmesi daha iyi olur diye düşünüyorum. Adam en pahalı davetiyeleri yaptırıyor ama kalitesiz kuruyemiş, tatlı falan dağıtıyor.

100 tanesi 15 lira mı ? hoca a4 kağıdına renksiz mı bastırdınız bir kere evleniyorsunuz azıcık paraya kıyaydınız ya.

Gereksiz gördüğüm için yapmadım, paraya kıyamama değil. Herkes birbirinden görüp daha fazlasını yaptırmaya çalışıyor, daha fazla para harcıyor. Durumu iyi olmayanlar da kendini buna mecbur hissediyor. Bu yüzden ders niteliğinde en sadesinden yaptırdım. Küçük, beyaz bir davetiyeydi.

Hocam aynen dediginiz gibi bir kere bakilip atilacak bir sey icin gosteris yapmanin alemi yok. Sozunuzu gecirebilirseniz yaptirirsiniz eylulde dugun 1000 tane dusunuyorum iyi denk geldi inceleyip pm atacagim. İyi satislar

• Yıllardır davetiye sektöründe olan birisi olarak indirim sisteminiz yanlış davetiyede indirim adet üzerinden değil fiyat üzerinden yapılır 100 tanesi 20 lira olan davetiyede var 300 lira olanda var nasıl ikisinide aynı indirim kategorisine sokarsınız ayrıca fiyatlarınız nereye gitseniz alabileceğiniz fiyatlar ufak bir araştırma ile daha ucuza rahatlıkla bulunabilir kaç gündür yorum yazıp yazmamayı düşündüm ama bunlarında bilinmesi lazım tekrar söylüyorum fiyatlar pahalı değil ama ucuzda değil sıcak fırsatlık bir durum yok yani .

• Merhaba düşüncenize saygı duyarım.
    İndirimi kategori kategori ayırıp yazamadığım için bu şekilde yazdım davetiye sektöründeyseniz 100 tanesi 20 liraya yapılan bir davetiyeyi 20-30 liraya yapmıyacağınızı üzerine illa ki baskı ücreti konulduğunu biliyor olmalısınız ben ucuz davetiyeyede baskı ücreti koymuyorum. İlgilenen arkadaşlar pm'den soruyor bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
    Saygılar...
  • Davetiyemiz bugun elimize ulaştı. Cihan bey son derece ilgili davrandi.tasarimi yapip biz okey verdikten sonra elimize ulasmasi iki gun surdu.ben ve esim çok memnun kaldik.davetiyelerde gayet şık ve kaliteli.tekrar teşekkür ediyoruz ve iyi satislar diliyoruz

• Yorum biraz gec olucak ama saolsun cihan hocam cok ilgilendi bizimle davetiye tasarimimizi yapti ve biz onayi verdikten 2 gun sonra hazirdi davetiyeler sonra yetmeyince ek siparisimizi verdik ve onlarida kisa surede teslim etti herhangi bir problem cikarsa direk ilgileniyor kendisi tekrardan tesekkur ederim cihan hocama

• quote:

Orijinalden alıntı: ozborme

Yorum biraz gec olucak ama saolsun cihan hocam cok ilgilendi bizimle davetiye tasarimimizi yapti ve biz onayi verdikten 2 gun sonra hazirdi davetiyeler sonra yetmeyince ek siparisimizi verdik ve onlarida kisa surede teslim etti herhangi bir problem cikarsa direk ilgileniyor kendisi tekrardan tesekkur ederim cihan hocama

Ben tesekkur ederim dostum hayirli olsun tekrardan. Guzel yorumun İcin ayrıca teşekkürler

• Davetiyeyi eline alan kim, nerede ve saat kaçta diye kontrol ediyor gerisi hikaye. Ben de fazla verme taraftarı değilim, 100 adet için 15 TL bile pahalı, ben 1.000 adet için 80 TL verip kurtulcam. Millete hava atıp, vay be ne davetiye bastırtmış dedirtmek için gereksiz ödemeler yapmam. Herkezin kişisel tercihi, ancak ben 5 sn bakılacak bir kağıt parçası için tonla para veremem. Oraya verceğim parayı, gidip kullanacağım bir malı alırken üstüne koyar kaliteli bir mal alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tikak

Davetiyeyi eline alan kim, nerede ve saat kaçta diye kontrol ediyor gerisi hikaye. Ben de fazla verme taraftarı değilim, 100 adet için 15 TL bile pahalı, ben 1.000 adet için 80 TL verip kurtulcam. Millete hava atıp, vay be ne davetiye bastırtmış dedirtmek için gereksiz ödemeler yapmam. Herkezin kişisel tercihi, ancak ben 5 sn bakılacak bir kağıt parçası için tonla para veremem. Oraya verceğim parayı, gidip kullanacağım bir malı alırken üstüne koyar kaliteli bir mal alırım.

Aynı düşünceleri paylastigimizdan şüpheniz olmasın bugün 1000 adet davetiye yaptıracak bir çift vardı is yerinde damat bizim gibi düşünüyor lakin gelim Hanım'a bunu kabul ettirmek imkansız :) sonuc 700 TL ye patladı damat beye ben şahsıma evlenirken kendim imal ettigim halde 200 adeti 250 liraya mal ettim. Gelin Hanım'a bu dediğinizi kabul ettirebilenlere helal olsun başka bişey demem

• Arkadaşlar bende matbaacıyım davetiye sisteminde 2 adet fiyat listesi olur 1-Müşteri 2-Matbaacı arkadaşımız müşteri fiyatlarını gösteriyor ve baskı ücreti yok diyor..

Baskı ücreti zaten 15-20 TL. davetiyelerde gördüğünüz fiyatlardan %40 daha ucuzdur yani matbaacı fiyat listesindekiler..

Sizlere tavsiyem kesinlikle kataloglardan beğenipte davetiye bastırmayın yazık günah verilen paralara bir davetiyeden size gelesiye kadar 4 kişi para kazanıyor haliyle fahiş fiyatlar ortaya çıkıyor..

İşinin uzmanı bir grafiker bulup kendi isteğinize göre davetiye tasarlayıp çok daha ucuz fiyatlara davetiye bastırmış olursunuz..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.