Şimdi Ara

Dudullu FEM e giden varsa bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 hafta önce başka bi yere taşındıklarını söylediler.sadece sınavlarına girdiğimden kimsenin numarasını almadım.şubesini aradığımda açmıyor.acaba giden bilen biri varsa nereye taşındığını söyleyebilir mi?

• justdoitdoit kullanıcısına yanıt
    ümraniye imam hatip karşısında tercih akşam lisesi vardı ya, oraya taşınmışlar sanırım. bende sınavlara gidiyorum geçen hafta gitmedim tam emin değilim ama öncesinde hoca öyle demişti
  • Amerikaya haca gittiler hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi sayisi

ümraniye imam hatip karşısında tercih akşam lisesi vardı ya, oraya taşınmışlar sanırım. bende sınavlara gidiyorum geçen hafta gitmedim tam emin değilim ama öncesinde hoca öyle demişti

geçen hafta zaman denemesi yapılmayacak diye mesajatılmıştı.sömestır heralde diye gitmedim.bu gittiğimdeyse kapı duvar her yer.sen dersaneye kayıtlıysan danışman hocanının numarasını atabilir misin özelden
  • quote:

Orijinalden alıntı: justdoitdoit

2 hafta önce başka bi yere taşındıklarını söylediler.sadece sınavlarına girdiğimden kimsenin numarasını almadım.şubesini aradığımda açmıyor.acaba giden bilen biri varsa nereye taşındığını söyleyebilir mi?

Hocam hangi sınavlara gidiyorsunuz kayıt olmak mı gerekiyor

malesef bende yalnızca zaman denemelerine gidiyorum ama orada tanıdığım bir hoca bölye söyledi. Pazar günü de yapılıyor denemeler ona gir istersen
  • pi sayisi P kullanıcısına yanıt
    sen şimdi nerde giriceksin sınava? belkide başka şubede girerim bende artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justdoitdoit -- 4 Şubat 2016; 18:42:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaman denemesine.evet kaydım var
  • quote:

zaman denemesine.evet kaydım var

Kaç para hocam peki. 1 tane girmek istesek 10 TL versek girer miyiz ?
  • 300 liraya 20ygs 10lys 13 ya da 14 ünü olduk kaçıncıemin değilim.sadece bi tanesine olmuyo heralde bu saatten sonra gazetesinden al onu çöz daha iyi bence
    Tercih akşam lisesini arayıp bilgi alayım dedim ama açmıyolar. Güvenliğe bi numara bırakmışlar onu aldım o da açmıyo. Başka zamanlar da mesaj atıyolar keşke bu sefer de haber verilseydi. Bi şey öğrenirseniz mutlaka paylaşın hocam, takipteyim.
  • quote:

300 liraya 20ygs 10lys 13 ya da 14 ünü olduk kaçıncıemin değilim.sadece bi tanesine olmuyo heralde bu saatten sonra gazetesinden al onu çöz daha iyi bence

az kalmış sınava hocam bu saatten sonra verilmez zaten teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.