Şimdi Ara

DÜDÜKLÜ TENCERE TAVSİYESİ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
15
Favori
598.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...16...29303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 9k’ya wmf perfect 8,5L siparişi verdim. Ama 11k’ya perfect plus mı almalıyım? Aradaki farka değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Wmf’de atık çelikten mi imal ediliyor diye araştırırken. Düdüklü tencerede kullandıkları plastik malzemelerin geri dönüştürülmüş plastiklerden yapıldığını okudum.

Geri dünüşyürülmüş plastikten ne üretilse almam. Kesinlikle sağlam olmuyor. Çabuk kırılıyor, bozuluyor. Ve bence Fissler’den şikayet edilen daha ilk kullanımda çıkmayan lekeler ya da paslanma çelikte kullanılan geri dönüştürülmüş malzeme kaynaklı. Aynı şikayetlerin wmf’de de olduğunu okudum. Büyük ihtimalle o da geri dönüştürülmüş Çelik kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanMemo1234 -- 19 Aralık 2025; 14:31:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar tefal düdüklü tenceremiz 4 yılı geçti artık eskisi gibi iyi pişirmiyor. Hanım yerine fissler isterim diye tutturdu o zamanda fissler istemişti aslında ama tefal alarak hata etmişim şuan fissler fiyatları çok artmış. yerine WMF ve ZWILLING düdüklü kullanan var mı tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sormak istediğiniz bir şey var ise, bildiğim kadarıyla yanıtlamaya çalışayım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

hocam pişirme süreleri için kıyaslama yapabiliriz diye düşünüyorum, fissler düdüklü için ıslatılmış nohut 6 dk , kuru fasulye 5 dk , mercimek çorbası için 7 dk gibi süreler vermiş hanıma arkadaşları bizim tefal düdüklüde bu süreler 3 katı sürüyor neredeyse. Zwilling düdüklüde bu durum nasıl.

Edit: Şimdi baktım kataloğuna, fasulye için 10-15 dakika demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucanturk45 -- 5 Mart 2026; 12:54:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A101 den fissler düdüklü tencere alınır mı kullanan varmı acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

en ucuz orda sanırım hangi modeli beğendiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

daha önce a101 den televizyon, telefon vs aldım sorun yaşamadım fiyatlar uygundu bende alamadım.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.