Şimdi Ara

Dudak Uçuklaması!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dudağım da uçuklama var ufaktan büyüyo yani daha dışardan zor belli oluyo ama 2 gün sonra kesin büyüyecek. büyümeden nasıl indirebilirim normale döndürebilirim? şimdi arko sürdüm ama bence hiç bi işe yaramaycak. 3 gün içinde kaybolması şart benim için çok önemli...

• Hocam sakin ol biraz o merhemin bi işe yarayacağını bende düşünmüyorum kendi haline bırakırsan 3 güne
    geçmesede görünümü hafifler.Ne önerirsin dersense bi önerim yok geçmiş olsun :)
  • Bendede sık sık olur.2 ayda bir...krem merhem hepsi boş..kendi haline bırakıyom..1 haftada geçiyo....
  • her dakka merhemi sürüyorum buzla da pres yapıyorum daha doğrusu benim dudak uçuklamadan giriştim ben bu işlere dudak hala aynı uzaktan bakınca belli olmuyo çok yaklaşınca belli oluyor. uçuklamadı 2 gündür aynı durumda bekliyo acı falan da yok korktugum bi iki gün sonra patlayıp iyileşmesinin uzaması. bi ara da keşke ilk gördüğümde patlatıp sonra tedavi etseydim dedim :D neyse, bu saatten sonra büyür ucuklar mı? merhemin yarısını bitirdim buz ile de pres yaptım kolonya ile de sildim mikrop varsa kırılsın diye. uzaktan bakınca belli olmuyor. umarım büyümeden yok olur. çok önemli benim için. 1 mayıs ta yokolması lazım :)
  • Geçmiş olsun, mesajın eski ama bu sorun hayat boyu sürecektir. Bu sebeple, benim de kullandığım zovirax kremi öneririm. Bunu, uçuk ilk kaşınmaya başladığı andan itibaren gece hariç, 4 saatte bir sürmelisin ve 5 gün devam ettirmek gerekiyor.
    Ancak ben 38 yaşımdayım ve yaklaşık 10 senedir Zovirax kullanıyorum, sanırım artık virüs buna bağışıklık kazandı (Herpes Simplex). Genellikle güneşli bir plaj günü ya da çok yorucu bir gün sonrası ortaya çıkıyor bende. Bu sebeple yan tedaviler ve koruyucu bakımlar uygulamaya çalışıyorum. Mesela plaja gittiğimde, yüksek koruyuculu dudak kremleri sürüyorum vb.
    Alternatif önerileri olanların cevaplarını bekleriz, keza şu anda da bir üç parçalı bela var dudaklarımda :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    burun estetiği
    geçen ay açıldı
    Burun estetiği
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.