Ducati Multistrada 950’yi test etmek için Korlas’a gidip motosikleti aldım. 950’lik Multistrada’yı 1200’den ayıran özelliklerine odaklanarak anlatacağım. Performans ve tasarımdan vazgeçemiyorsanız, Multistrada 950 muhteşem bir optimum çözüm.
5 senedir Ducati kullanmama rağmen, distribütör tarafından verilen bir motoru ilk defa test ediyorum. Korlas’ın satış ve pazarlama stratejisinde bazı değişiklikler olmuş. Multi testi için gittiğimde Hypermotard’ın servisi ile ilgili de bilgi aldım. Parça fiyatları, işçilik ve yaklaşım geçmişe göre daha iyi. https://blogviraj.wordpress.com/2017/12/06/ducati-multistrada-950-incelemesi/
Tatlı tatlı anlatmışsın.
Ama eklediğin africa twin multi karşılaştırması videosundan sonra 1000 tane param olsa 1'ini korlas'a verip ducati almam.
Şahsen ducati seviyorum ama Tr'deki servis ücretleri ve evladiyelik motorlar olmadığını düşünmemden kaynaklı yanaşmadığım markadır.
Ağır bakımı gelen motoru, satışa çıkarmak zorunda kalıyor insanlar.
otomobil fiyatına satılan modeller olunca nedense ilgimi çekmedi.
quote:
Orijinalden alıntı: sanatairum
Tatlı tatlı anlatmışsın.
Ama eklediğin africa twin multi karşılaştırması videosundan sonra 1000 tane param olsa 1'ini korlas'a verip ducati almam.
Şahsen ducati seviyorum ama Tr'deki servis ücretleri ve evladiyelik motorlar olmadığını düşünmemden kaynaklı yanaşmadığım markadır.
Ağır bakımı gelen motoru, satışa çıkarmak zorunda kalıyor insanlar.
yazdıklarınızın noktasına virgülüne kadar katılıyorum.
beklentiyle ilgili biraz bu segmentte tercihler. Ben daha uzun yol ve dünya turu yapacağım diye baksam CRF1000L alırım. Ama ducati camiası içerisinde motoru sıfırlayıp, bir anlamda ağır bakımı olan motoru bırakıp yerine üzerine çalışılmış bir motor almak istiyorsam o zaman Ducati Multistrada 950'yi tercih ederim.
Evladiyelik motorlar olabilir aslında ilgiyle alakalı bu durum. Karşılaştırma yapıyorsak karşısında BMW, KTM ve Yamaha'yı koyduğunuz zaman daha hassas narin kalıyor. Ancak servis durumları nispeten maliyet açısından benzer.
quote:
Orijinalden alıntı: forumnik
otomobil fiyatına satılan modeller olunca nedense ilgimi çekmedi.
En ucuz modeller 20 bin TL bandına geldi malesef, otomotiv sektöründe de durum pek farklı değil. 60 bin TL'ye iyi orta sınıf bir araç alabiliyorken şimdi bu rakam 100 bin TL'ye gelmiş durumda.
Bir de 2018 yılı itibariyle Avrupa dışından ithal edilen motorlara ekstra vergi binecek.
Marseille13
kullanıcısına yanıt
bindi zaten, 2018 de değil. 1 Eylül itibarıyle %20 koydular. Honda bunu birkaç aya böldü tek seferde yapmadı, yamaha tek seferde geçirdi. Ama alan var mı bilmiyorum.