Şimdi Ara

Dubai'ye gidiyorum...;) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
3.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Numb1

fotoğraf olayını kesınlıkle yap dostum emın ol cok yararı olacak yanı gerçekten tam anlamıyla hemen hemen her caddesıne kadar gezmek görmek ıstıyorsan her bınası göktelenı cadeesıne kadar ındır ya netten taş taşımayacaksn ya ındırecen tıklayıp ne varsa koy telefonuna yararını cok cok görursun emın ol.. bız yapmadık bunu bıze gerek yoktu bana daha dogrusu cunku benım bır tanıdıgm vardı dubaı de onunlaydık.:) araba ıle her yere gıttık ama taksıyede bındgmız ıcın gecelerı taksı fıatlarınıda bılıyom yanı az cok nerden nereye ne yazabılecegnı. DEDGMI YAP AT RESIM ATABILDGN KADAR TELEFONUNA yararını emın ol görursun

hocam dh olarak bi dubai turu ayarlayalım sizde gelin rehber olursunuz

• Su anda Dubai'den yazıyorum,
    Özet olarak burası harika bir yer fakat alışveriş icin pekte uygun degil. Bugün safari yaptık son derece eğlenceliydi. Kısmetse 1-2 gun sonra burj khalifaya çıkacağım. Detayları gelince paylaşırım insallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: colosseos

Su anda Dubai'den yazıyorum,
    Özet olarak burası harika bir yer fakat alışveriş icin pekte uygun degil. Bugün safari yaptık son derece eğlenceliydi. Kısmetse 1-2 gun sonra burj khalifaya çıkacağım. Detayları gelince paylaşırım insallah.

Alışveriş derken hocam neyi kast ettiniz ? elektronik ucuz diye biliyorum sitelerden takip ediyorum da

Bende fazla ingilizce bilmiyorum ama yarı ingilizce yarı arapça sorunsuz bir şekilde gezdik..Taksicilerin çoğu hintli onlarda karıştırıyor çoğu yeri arkadaşların dediği resim olayı çözüm olabilir...Burjkhalife ye çıkmak için bindiğimiz taksici yanlış bilgisinden dolayı bizi otel kısmına bıraktı iyide yaptı kısa yoldan kuleye çıktık normalde mall kısmından gitmemiz gerekiyordu..şimdiden iyi tatiller..

http://forum.donanimhaber.com/m_55830653/mpage_10/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_55830653/mpage_11/tm.htm sakurekin mesajı faydalı olabilir.

• Sözde vergisiz ama tr den 120 TL ye aldığım ürün burda 225 TL.

Taksi dışında hersey pahalı ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    dostum sen şaka yapıyor olmalısın , cunku dubaı ye gıdıpte şuana kadar hıc kımse pahalı demedı cunku vergı olayı yok sıfır... sen neyı tr ye göre fazla parayla aldın bılemıyorum ama sundan emın ol yuzde 1000 tr ye göre uygun herşey neredeyse.. ' EV DIŞINDA ' evler cok cok aşırı pahalı ona lafım yok amaaa ev dışında herşey ucuz.. zaten tek sorun ev orada yasamak ıcın.. eger evı hallederse orada yasamak ısteyen kısı sonrasını ağda kendısı olur paşada kendınce.. bunu dıyorumkı cunku kısmetse bende dubaı'ye yerlesecegım.. cunku bı evını arabanı aldınmı olay bıtıyor bır daha kımse dokunmuyor sana gecınıp gıdıyorsn cok rahat sekılde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numb1 -- 29 Ocak 2014; 0:32:15 >

dostum sen şaka yapıyor olmalısın , cunku dubaı ye gıdıpte şuana kadar hıc kımse pahalı demedı cunku vergı olayı yok sıfır... sen neyı tr ye göre fazla parayla aldın bılemıyorum ama sundan emın ol yuzde 1000 tr ye göre uygun herşey neredeyse.. ' EV DIŞINDA ' evler cok cok aşırı pahalı ona lafım yok amaaa ev dışında herşey ucuz.. zaten tek sorun ev orada yasamak ıcın.. eger evı hallederse orada yasamak ısteyen kısı sonrasını ağda kendısı olur paşada kendınce.. bunu dıyorumkı cunku kısmetse bende dubaı'ye yerlesecegım.. cunku bı evını arabanı aldınmı olay bıtıyor bır daha kımse dokunmuyor sana gecınıp gıdıyorsn cok rahat sekılde.

şaka değil...
    Eğlenceli bir yer ancak maalesef pahalı.
    örneğin, mall'arda 5s 1700 tl. tahtakale tarzı diera bölgesinde 1500-1600 tl.
    ps4 1200 tl.

• quote:

şaka değil...
    Eğlenceli bir yer ancak maalesef pahalı.
    örneğin, mall'arda 5s 1700 tl. tahtakale tarzı diera bölgesinde 1500-1600 tl.
    ps4 1200 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colosseos -- 3 Mart 2014; 10:58:24 >

• colosseos kullanıcısına yanıt
    iphone5s den bahsedıyorsan bence yıne pahalı degıl netten baktım smdı 2000 lıra cıvarında fıatı senın verdgn rakam 1700 , 300 lıra oynuyor arada ve ben oradayken ıyı hatırlıyorum fark dahada cok vardı telefonlar vs.. ler arasında yarı fıatına kdr fark vardı. yanı vergısız bır yerdede pahalı demek sacma bıraz adam al gıt dıyor sıfır vergı daha napsın? tr napıyor? sadece vergılerıyle afedersın ınsanları .... yapıyor bunu sende bılıyorsun bende bılıyorum herkes bılıyor...
  • giden arkadaslar konuyu sslerle desteklerse cok makbule gecer yalniz benimde aklimda vardi bi ara gitmek ama biletler cok pahaliydi o paraya amerikaya giderim deyip vazgecmistim su an durumlar nasil bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SFO Bay Area, CA
  • colosseos kullanıcısına yanıt
    tam bır fantezi sehrı DUBAİ ... mega kent bıldıgın.. ve bende teknolojık sehırlerı sevdıgım ıcın ılerıde DUBAİ ye yerlesmek ıstıyorum ıste.. :) kalıtelı hayatı ancak orada yakalayabılırsın.. sen gıttın gördun suan nasıl bır sehır oldgunu ınsanların yaşam tarzını gördun.. bız 1. kattayız adamlar bıze göre 10. katta 10. kat sevıyede yasıyorlar.. :) buda refah sevıyesınden kaynaklanıyor ıste.. 1 garsonun altında bıle mercedes olan bır sehırden baska daha ne beklenebılırkı.. yanı yasanılası bır yer bence bu benım dusuncem.. bu yuzdende kısmetse yerlesıcem oraya tamamıyle hedefım orası hıc bır degısıklıge aksamaya ugramayacak allahın ıznıyle. :)
    igetsky : ayrıca dostum sende gıdıp DUBAİ' yi görmelısın benden sana bır tavsıye pısman olmazsın bu konuda yuzde 1000 emın ol... hatta orayı cok cok sevıp sende benım gıbı ılerıde yerlesmek ısteyebılırsın... ben ztn görmeden ıstıyordum gıttım gördum tam oldu yanı... :D
     Dubai'ye gidiyorum...;)
    Bu sıralarda da Dubai'ye gidilebilir, hava çok güzelmiş.

ben de özellikle elektronik ve altının çok ucuz oldugunu arkadasımdan duymustum. sizler pahalı deyince çok sasırdım.
    hatta gittiğimde Iphone almayı planlıyorum

tam bır fantezi sehrı DUBAİ ... mega kent bıldıgın.. ve bende teknolojık sehırlerı sevdıgım ıcın ılerıde DUBAİ ye yerlesmek ıstıyorum ıste.. :) kalıtelı hayatı ancak orada yakalayabılırsın.. sen gıttın gördun suan nasıl bır sehır oldgunu ınsanların yaşam tarzını gördun.. bız 1. kattayız adamlar bıze göre 10. katta 10. kat sevıyede yasıyorlar.. :) buda refah sevıyesınden kaynaklanıyor ıste.. 1 garsonun altında bıle mercedes olan bır sehırden baska daha ne beklenebılırkı.. yanı yasanılası bır yer bence bu benım dusuncem.. bu yuzdende kısmetse yerlesıcem oraya tamamıyle hedefım orası hıc bır degısıklıge aksamaya ugramayacak allahın ıznıyle. :)

bende gitmedim ama , dubai havalimanın uçak aktarmasında takıldım havadan müthiş gözüküyordu, havalimanın bir ucunda bir ucuna sigara içmek için gittim 35 dakika sürmüştü git gel, tepeden müthiş görünüyordu dubai ışıl şıl muntazam şekilde yapılmış şehir planlaması vardı, havalimanında ücretsiz duş bile var :) , çalışanların çoğu yabancı, insanları medeni , sıcak havası ,sürekli tatil ortamı keşke imkan olsa yaşayabilsek, palimye adasının belgeseli izlemiştim gerçekten inanılmaz bir yer,

• hella kullanıcısına yanıt
    Hella : kac yasındasın veya kızmısın erkekmısın bılmıyorum ama , denemenı tavsıye ederım bak ben gıttım gezdım gördum vs.. ögrenecegmı ögrendım ve sımdıde orada yasayabılmek ıcın çabalıyorum dıl ögrenmeye baslıcam para bırıktırıcem vs.. dıplomaydı suydu buydu tam takır hazır olup kısmetse gıdıcem 2. kez daha gıdıcem tekrarda allahın ıznıyle dönmeyecem.. sana tavsıyem pes etme ıste gerçekten ıstersen yaparsın , bak sana kendımle ılglı birşey söyleyeyım ben bu dubaı ye kendı paramla gıttım bana 3 mılyara maal oldu orada tanıdığm olmasına ragmen oteldı suydu buydu orada harcamamdı felan hepsı ıcınde.. ve 4 gunlugne gıttım 4 gun ıcın tamı tamına 4 ay calıstım ben.. saka gıbı dedılmı 4 gun ıcın 4 ay calısmak cogu arkadasım sacma buldu dalgaya aldılar vs.. deymezdı vs.. dedıler ama iş parasında veya baska bırşeyde degıl... olay istemekle ılgılı ben kafaya koymustm gıdıcem gezıcem görucem dıye 2 yaz para bırıktırmeye calıstım bırıktırememıstm cunku para savrulmustu heryere.. ama bu geçtgmız yaz dedımkı afedersın yenı 1 tane don bıle almayacam kendıme bırıktırıcem o parayı dedım.. :) ve bak bırıktırdım gıttım gezdım gördum ögrencegmı ögrendm ve geldım.. :) ve suanda dıyorumkı yıne kafaya koymus bır sekılde bu sefer oraya yerlesmeye gıdecegım..

YANI OLAY KAFADA BITIYOR DOSTUM SEN GERÇEKTEN ISTEDIKTEN SONRA YAPABILIRSIN NET KONUSAMAYIZ KIMSE KONUSAMAZ BU DUNYADA , AMA ÇABA SARFEDEBILIRIZ SONUNA KADAR PES ETMEYEBILIRIZ TEKRAR DIYORUM 4 GÜN İÇİN BEN 4 AY CALISTIM GERISINI SEN DÜŞÜN. :)

BU ARADA AİLEM BİLE INANMAMISTI BANA BUNUDA BELİRTEYİM CİDDİYE ALMIYORLARDI.. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numb1 -- 13 Şubat 2014; 18:31:34 >

• Numb1 kullanıcısına yanıt
    otobüs durağı bile kilimalı olan bir yere başka yorum yapmayada gerek kalmıyor ki :))
    2020'de kimbilir nasıl olacak !!! düşünemiyorum.

Kral bu işi biliyor...

Orijinalden alıntı: vildan26

ben de 23 nisan tatilinde Dubai'ye gideceğim. Biletimi millerle aldıgım için o ucuza geldi. arkadasım Dubai'de yasadıgı için otele de para vermeyeceğim.
    Nisan'da hava çok güzel oluyormuş. Özellikle nisanı sectim çünkü temmuz-agustosta dışarıya çıkmak mümkün değilmiş.
    Bu sıralarda da Dubai'ye gidilebilir, hava çok güzelmiş.

ben de özellikle elektronik ve altının çok ucuz oldugunu arkadasımdan duymustum. sizler pahalı deyince çok sasırdım.
    hatta gittiğimde Iphone almayı planlıyorum

iphone nu diera (gold sku civarı) dan alırsan daha uygun alırsın.
    mall'larda fiyat bize çok yakın.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.