Şimdi Ara

Dubai Samsung Galaxy S4 vs General Mobile Discovery yardım lazım???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi telefon alacağız ancak discovery ile dubai malı s4 arasında kaldık discovery i 600 tl ye dubai malı s4 üde 500 tl ye bulduk ancak 2 si arasında kararsız kaldık adam dubai malı s4 te sadece kamera 5 megapiksel diyor geri kalan her şeyi orjinal samsung galaxy s4 ile aynı diyor sizce hangisini alalım s4 almayı daha çok düşünüyoruz ancak bu telefonun fiyatı samsug galaxy s4 e göre fazla ucuz çok kararsız kaldık bu dubai malı s4 lerden kullanan birisi varsa bana yardım edebilir mi onu alsak pişman olur muyuz????

• hocam kesinlikle alma. akma telefonların sar değeri normalin çok üstünde ve aldıktan sonra pişman olursun dokunmatiği 1 ay içinde bozuluyor, en ufak oyunda bile bi zaman sonra kasma yapıyor, şarzı çabuk bitiyor ve garantisi yok. istersen daha çok sayarım. alma pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: by oguz

hocam kesinlikle alma. akma telefonların sar değeri normalin çok üstünde ve aldıktan sonra pişman olursun dokunmatiği 1 ay içinde bozuluyor, en ufak oyunda bile bi zaman sonra kasma yapıyor, şarzı çabuk bitiyor ve garantisi yok. istersen daha çok sayarım. alma pişman olursun

Telefoncunun bana dediği orjinaliyle tek farkı kamerası kötü dedi o zaman discovery alıcam sağol yardımın için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okestik

quote:

Orijinalden alıntı: by oguz

hocam kesinlikle alma. akma telefonların sar değeri normalin çok üstünde ve aldıktan sonra pişman olursun dokunmatiği 1 ay içinde bozuluyor, en ufak oyunda bile bi zaman sonra kasma yapıyor, şarzı çabuk bitiyor ve garantisi yok. istersen daha çok sayarım. alma pişman olursun

Telefoncunun bana dediği orjinaliyle tek farkı kamerası kötü dedi o zaman discovery alıcam sağol yardımın için

hocam sana tek tavsiyem telefonculara inanma o hep elindeki malı satmayı düşünür

• ben s4 aldim bin pismanim.
    Kamera 8 mp dendi ama yanindan gecmez. Ardindan kardesim gmd aldi pismanligim tavan yapti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.