Şimdi Ara

Dualshock 4 iç iskelet SORUNU!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Kullandığım dualshock 4 1100 versiyon kolumun R1 ve L1 yuvaları kırıldı. Ben de aliekspress üzerinden yeni, resimde görülen iç iskelet sipariş ettim.

    Dualshock 4 iç iskelet SORUNU!

    Tüm parçaları doğru yerleştirip kolu kapattıktan sonra çalıştırmayı denediğimde hiç bir tepki almadım. Şarjı bitmiştir diye düşünerek şarj etmeye çalıştım fakat şarj da almamaya başladı. Parçaları çıkarıp eski kırık iç iskelete tekrar taktığımda ise kol çalışmaya başladı. Sipariş ettiğim iç iskeletten şüphelenerek farklı bir yerden 2 adet iç iskelet sipariş ettim. Fakat elime ulaştığında yeni gelen iç iskeletlerle de hiç bir tepki alamadım. Sorunu bir türlü çözemedim ve internette de bu konuyla alakalı bir şey bulamadım. Plastik bir parçanın değiştiğinde kola hiç bir türlü elektrik gitmemesini açıkçası anlamadım. Bu sorun hakkında bir bilgisi veya fikri olan dostlar yardımcı olabilir mi?

    Not: Diğer tüm parçalar çalışmakta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metehanar -- 28 Ağustos 2020; 14:45:29 >







  • kasa bozuk.

  • Ara sıra dualshock açıp kapatan biri olarak garanti olması amacıyla bozuk olduğunu düşündüğünüz parçayı 2. bir kolda denemenin problemin kaynağını bulmanıza yardımcı olacığını düşünüyorum. 2. el ilan verilen sitelerden tüm dualshock'u bir eksikle yedek parça olarak satan birileri mutlaka oluyor. En ucuz yöntem olarak bu çözüm mutlaka iş görecektir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.