Şimdi Ara

Dualshock 3-Fifa Oynarken Problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fifa 12 oynarken dualshock3 ile alakalı problem yaşakmaktayım. Analog ile oynuyorum maç içerisinde basmadığım halde d-pad den açılan taktik menüsü açılıyor. Swap wings, offside trap olan yer. Çok can sıkıcı bir durum. Bu yüzden çok pozisyon başlamadan bitiyor :)
    Sizce neyden kaynaklanıyor olabilir?

• eğer analog oyuncusuysan wirelles controllere gir DS3'ü Altarnate'ye ayarla.
  • oda birşeymi ben tuşlara basmadığım halde kendi kendine bazen pas veriyor, şut çekiyor ,adamın ayağına kayıyor ama pad de sorun yok birtek maç yaparken mazı maçlarda yapıyor özelikle bağlantımın kötü olduğu zamanlarda..

hatta dün tam kaleci ile karşı karşıyayım şut çekecektim kendi kendine ortasahadaki adamıma pas verdi pozisyon döndü kaleme gol oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimbilmez -- 2 Mart 2012; 10:44:39 >

• evet uzun zaman bende o konudu sıkıntı çektim bunun sebebi joyistiği haşin kullanmanızdan kaynaklanıyor sorunu çözümü ise joyistiğin içini açıp kullandığınız analog kolon altında kalan film tabakasının altına 2 ye 3 e katlanmış birkağıt parçası koymak :D çözene kadar beni deli etmiş sadece orjinal kollarda oluyor bu sorun kaliteli çakma kollarda yok bu sorun isterseniz foto çekip tam olarak nereye kağıt sıkıştırmanız gerekiyor göstere bilirim. ( millet nelerle uğraşıyo şu benim uğraşıp yaptığım şeye bak kimin aklına gelirdi )
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolsen

evet uzun zaman bende o konudu sıkıntı çektim bunun sebebi joyistiği haşin kullanmanızdan kaynaklanıyor sorunu çözümü ise joyistiğin içini açıp kullandığınız analog kolon altında kalan film tabakasının altına 2 ye 3 e katlanmış birkağıt parçası koymak :D çözene kadar beni deli etmiş sadece orjinal kollarda oluyor bu sorun kaliteli çakma kollarda yok bu sorun isterseniz foto çekip tam olarak nereye kağıt sıkıştırmanız gerekiyor göstere bilirim. ( millet nelerle uğraşıyo şu benim uğraşıp yaptığım şeye bak kimin aklına gelirdi )

foto çekersen çok iyi olur

• quote:

evet uzun zaman bende o konudu sıkıntı çektim bunun sebebi joyistiği haşin kullanmanızdan kaynaklanıyor sorunu çözümü ise joyistiğin içini açıp kullandığınız analog kolon altında kalan film tabakasının altına 2 ye 3 e katlanmış birkağıt parçası koymak :D çözene kadar beni deli etmiş sadece orjinal kollarda oluyor bu sorun kaliteli çakma kollarda yok bu sorun isterseniz foto çekip tam olarak nereye kağıt sıkıştırmanız gerekiyor göstere bilirim. ( millet nelerle uğraşıyo şu benim uğraşıp yaptığım şeye bak kimin aklına gelirdi )

ciddimisin?
    o kolu ben bir kere dağıttım sonra toplayamadım çöpe attım

• akşam geç vakit çeker koyarım fotosunu :D hor kullanmaktan analog kollar o kadar çok kullanılmaz hale geliyorki zırt pırt açıp analogları değiştirip kapatıyorum :D dağıtıp toplamakta uzman oldum :D çokda zor değil aslında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 Pes İle Pc Pes Aynı Mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

akşam geç vakit çeker koyarım fotosunu :D hor kullanmaktan analog kollar o kadar çok kullanılmaz hale geliyorki zırt pırt açıp analogları değiştirip kapatıyorum :D dağıtıp toplamakta uzman oldum :D çokda zor değil aslında

Resim koyarsanız memnun olurum gerçekten. Aslında fazladan film de var ama beceremedim çalıştırmayı. Bende eski filmi geri taktım, aynı sıkıntılar devam ediyor. Kaleciyle karşı karşıya kalınca aşırtma vuruyor falan çok büyük sıkıntı gerçekten. DV1 de en küçük hata affedilmiyor bende PS2 kolunu taktım oynuyorum oda çok kalas geliyor :)
  • bilirim o tactic menüsüne az saydırmadım hepte pozisyonun en önemli yerinde açılır o menü şu anda işyerinde olduğum için akşam geç vakit koyarım resmi
  • resimde görünen yere filmin altındaki siyah plastiğe 1-2 kat kağıt sarın sorun çözülecek emin olun :D

Dualshock 3-Fifa Oynarken Problem
  • 2 ay öncenin konusu ama şu kağıdı tam olarak nereye koyduk anlamadım ve nasıl koyalım yapıştıralımmı saralımmı vb?
  • yeşil çizgili filmin altında süngerimsi siyah bir parça var ona biraz kağıt sar kalınlaşsın sonra aynı yerine koy. baş bir sorun olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.
  • Kuzenin joystick i tamir ettim sayende çok sağol aklına nerden geldi bu?
  • Bana da çok oluyor bu ama son zamanlarda düzeldi. İlginç olan şey bazen olup bazen olmaması. Bir keresinde basmadığım halde bir aşırtma golü atmıştım akıllara zarardı vallahi
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimbilmez

oda birşeymi ben tuşlara basmadığım halde kendi kendine bazen pas veriyor, şut çekiyor ,adamın ayağına kayıyor ama pad de sorun yok birtek maç yaparken mazı maçlarda yapıyor özelikle bağlantımın kötü olduğu zamanlarda..

hatta dün tam kaleci ile karşı karşıyayım şut çekecektim kendi kendine ortasahadaki adamıma pas verdi pozisyon döndü kaleme gol oldu

Momentum nedir bilir misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: pars0071

quote:

oda birşeymi ben tuşlara basmadığım halde kendi kendine bazen pas veriyor, şut çekiyor ,adamın ayağına kayıyor ama pad de sorun yok birtek maç yaparken mazı maçlarda yapıyor özelikle bağlantımın kötü olduğu zamanlarda..

onun adı momentum değil lag oluyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimbilmez -- 17 Mayıs 2012; 22:50:35 >

• quote:

quote:

quote:

Lagın da etkisi olabilir ancak momentum un da ciddi bir etkisi vardır.(ranked oynuyorsan) Senin oyuncun kalenin dibinden dışarı atarken rakibinki rahat şekilde girebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lagın da etkisi olabilir ancak momentum un da ciddi bir etkisi vardır.(ranked oynuyorsan) Senin oyuncun kalenin dibinden dışarı atarken rakibinki rahat şekilde girebilir.

kaleci ile karşı karşıyayım şut çekecektim kendi kendine ortasahadaki adamıma pas verdi=LAG
    Senin oyuncun kalenin dibinden dışarı atarken rakibinki rahat şekilde girebilir.=MOMENTUM

• sorun ne momentum nede lag anolog kontrolleri heycana kapılıp orantısız güç kullanarak bastırdığınızda plastik gövdenin esnemesinden dolayı iletken filme baskı yapmasından kaynaklanır. Olayı benim nasıl çözdüğüme gelirsek arkadaşımla oynarken tek başıma oynarken devamlı oluyordu arkadaşımla oynarken gamepadleri değiştirdiğimiz halde her zaman benim başıma geliyordu en sonun sorunun gamepadden değil benden kaynaklandığına emin oldum ve içini açtım içini incelediğimde tek sorun çıkarta bilecek ve analog kola yakın parça bu film olduğundan altını destekedim ve gamepad tekrar topladığımda analog kola bastırdığımda hiç esnemediğini gördüm ve bir kaç denemeden sonra sorunun çözüldüğünü gördüm :D fifa adama neler yaptırıyor yawwwww :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.