Şimdi Ara

DualSense L2 Trigger Sizlere Ömür (Ürün Yenisiyle Değiştirildi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konsol çıkış gününden beri kullandığım DualSense’imin L2 tuşu gg. Önce tam bastığımda sanki içine bir şey kaçmış gibi bir sürtünme hissi vermeye başladı (tam basıldığı anında), 1 haftadır böyle kullanırken bugün L2 tuşu tamamen gitti. Trigger titreşimini açıp denedim. Titreşim, güç uygulanıyor tuşa ama oyunda buton işlevi kesildi. Ardından fön makinesiyle tuşa basılı tutarak hava tuttum ve tekrar çalıştı; ama yarıya kadar basınca algılamıyor, yarıdan sonra algılıyor.

AstroBot dışında hiçbir oyunda tetik güçlerini kullanmadım bile. Bozulur diye ve oyunları zorlaştırdığı için kapalı kullandım yani %90 zamanımda.

MediaMarkt internet ön siparişiyle almıştım. Garanti kapsamında ne yapmam lazım, MM mağazasına direkt verebilir miyim?

*İlk günden bugüne, şu konsolda bir tek DualSense’i beğenmediğimi defalarca dile getirmiştim, bilen bilir. Haklı çıktım.
    **Her nesilde olduğu gibi PS5’te de V2 DualSense çıkacaktır. İkinci cihazı almak isteyen kesinlikle V2 beklesin acil değilse.

İyi forumlar.

Edit: 3 hafta ardından Sony servisi, sıfır DualSense gönderdi Media Markt'a ve dün teslim aldım. Kutusu açıktı cihazın, teslim alırken not düşürdüm. Ancak sıfır duruyor. Belki açıp kontrol etmişlerdir, bilmiyorum.

Bakalım bu kaç ayda cort'layacak.

DualSense V2'lerin çıkması gerekli bir an önce. Bu cihazlar çok hassas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 17 Ağustos 2021; 10:57:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Mağaza alsa bile süreci uzatır. Sony Eurasia yetkili servisi sana hangisi yakınsa oraya kendin bırakmanda fayda var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• hocam sizinki biraz sakınılan göze çöp batar misali olmuş. Trigerleri hiç kapatmadım ben onları kapatınca ds4 den bir farkı kalmiyor ki. oyunu zevkini çok arttıtan güzel bir özellik. sadece online mücadeleci oyunlarda kapatmak lazim. sizin büyük ihtimal tektik yayı kırılmış bende 2 kol var birisinin yayı ilk ay kırılmıştı 3liraya yay aldım değiştirdim bir daha sorun çıkmadı. sanırım bazı yaylar üretim hatalı sanş işi birazda. Ama kesinlikle trigerlar ile alakali bir durum değil bende hep açık yani bir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt

Orijinalden alıntı: general4242

• Bende de daha 1 ayı yeni dolmusken analog drift problemi başladı Hepsiburadadan almıştım adamlar gamepadi servise yollamak için koca cihazı kargolamami istiyor bulunduğum ilde de Sony servisi yok kaldım öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.