Şimdi Ara

Dualingo, tamamen ücretsiz.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
12
Favori
6.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 9 Aralık 2014; 17:47:33 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayın the rolling stones, @The Rolling Stones arada şöyle bi fark var kuşlar gazete okur cümlesinde gazete okuma yeteneği vardır her gazeteyi okur anlamı var. kuşlar gazeteyi okur dediğinde belli bir gazeteden bahsediyorsun şu cümlelere bak kuşlar bu gazeteyi okur dediğinde belli bi gazeteden bahsediyorsun ya the kelimesini bu gibi düşün nasıl ki kuşlar bu gazete okur diye bir cümle kuramazsan öyle. bu şekilde düşünürsen anlarsın. biri genel biri örneğin masanın üzerindeki gazeteden bahsederek konuşmak gibi. daha ne kadar açık anlatılır bilemiyorum umarım işe yarar :)

Uygulamanın 7. ayına geliyoruz neredeyse. Ve gerçekten de bu alanda bir çok uygulama indirip denemiştim, veya bir çok internet sitesi araştırmıştım. Ama bana bu kadar çok şey katan bir websitesi (uygulama) daha önce görmemiştim.

Eğer ingilizce dışında Fransızca veya İspanyolca gibi dillere hakim olanlar varsa, lütfen siteye başvuruda bulunup bu diller için Türkçe anlatımlı kurs hazırlasınlar. Yapmanız gereken sadece başvuru yapmak. Eğer başvurunuz kabul edilirse derhal çalışmalara başlayabiliyosunuz. Şuan yabancılar kendileri için bir sürü kurs hazırlıyorlar (kuluçka bölümünde yaklaşık 12 dil hazırlığı yapılıyor.)

Türklerden ise sadece Barış ve Selcen bu işle ilgileniyorlar. Onlarda sadece ingilizce bildikleri için Türkçeden İngilizceye bir kurs hazırlayabilmişler. Müthişte olmuş... Ve şuan yapım aşamasında olan İngilizceden- Türkçeye kursunu hazırlıyolar. (İngilizce bilenler Türkçeyi öğrensin diye)

Bütün dünyadan insanların ilgisi çok büyük bu programa. Ne yazıkki bizim öğrenebileceğimiz sadece ingilizce mevcut. Tekrar söylüyorum, ingilizce dışında başka bir dile hakım olan varsa lütfen siteye bir göz atıp, bu iş için başvuruda bulunsun.

• Duolingo uygulamasını kullandım.

Uygulamayı doğru kullanırsan gelişim başlıyor. Bazı ufak tefek hataları var. Onun haricinde gayet başarılı. Ancak domuz eti, şarap vb. (İslam dini hanefi mezhebine göre haram sayılan) kelimeleri öğretmek zorunda değil. Uygulama bu gibi durumları gözünüze gözünüze sokuyor. Ben bu durumdan rahatsız oldum ve uygulamayı kullanmayı bıraktım.

Nalet olası dil, ömrümüzü yedi. Ne ingilizceymiş be arkadaş
  • Almanca'nın yarısı bitmiş arkadaşlar, ilgilenenlere duyrulur.

Tahmini açılış tarihi: 14.03.2015

hochdeutsch : Aksansız Almanca, yani İstanbul Türkçesi gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 9 Aralık 2014; 17:54:22 >

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

Almanca'nın yarısı bitmiş arkadaşlar, ilgilenenlere duyrulur.

Tahmini açılış tarihi: 14.03.2015

hochdeutsch : Aksansız Almanca, yani İstanbul Türkçesi gibi.

Çok iyi.Bende bugün gördüm uygulamayı,yorumlarda gayet olumlu.
    İlk fırsatta deneyeceğim.

dizilerden çat pat az bişey ingilizce aşinalığı var sadece bende.

şuan seviye 3 diyor ve hala bildiğim basit kelimeler ve cümleler var.

kaçıncı seviyeye kadar gidiyor tam olarak?

ve buradan benim gibi çat pat bilip de başlamış ve kendini bir makale okuyacak kadar geliştirmiş kimseler var mı? biraz teşvik lazım, yazın lütfen (:

tembellik başa bela...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockfatal -- 11 Mayıs 2015; 15:44:25 >
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce bilenler için Rusça eğitim başlamak üzere.

Türkçe bilenler için Almanca çıkacaktı ne oldu bilgim yok ama ilgililer takip edebilirler..

Çoğu kişi sistemi sadece aşamalar bitene kadar sanıyor evet öyle ancak sonrasında sınırsız çeviri ile kendinizi geliştirmeniz mümkün, kolay makaleleri çevirirsiniz öyle öyle ilerlersiniz.

Türkçe bilenler için Fransızca'da geliyor.

Türkçe bilenler için Almanca, bitmek üzere..

İngilizce zaten var.

İngilizce bilenler için ise sınırsız kurs var diyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaaaaaan -- 30 Kasım 2015; 2:01:05 >

bitirdiğimde ilkokul+lisede gösterilen kafamda karışmış ingilizcenin zihnimde toplandığını, düzene soktuğunu görmüştüm, en azından temel seviye acemiliği üzerinizden atıyorsunuz, daha sonra geliştirmeye sağlam başlamış olursunuz tabi bu görüşüm 2015in başlarındaki duolingo içindir, sonra hiç bakmadım belki sistemi değiştirmiş olabilirler.

Desenize hayvanlar bizden daha medeni.

O Xperia'yı alacağım bir gün az kaldı :D.(Sony Xperia 1 II'u bekliyor)
  • Ben yeni kullanmaya başladım. Gayet güzel bir uygulama yeni başlayanlar için. Güzel bir temel oluşturacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pervaz -- 10 Haziran 2019; 18:33:38 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.