Şimdi Ara

DUAL VIEW GAMING Teknolojisinin LG CINEMA 3D FPR TV'lere Uygulanması (Videolu Anlatım Dahil) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
7
Favori
18.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Lg dualplay ozellıklı tv aldım,bu özellıkten tam olarak faydalanabılmek ıcın,ps3'ün 3 boyutlu olması yada oyunların 3 boyutlu olmasımı gerekıyor.
    Yoksa herhangi bir ps3te,herhangi bir oyunda,tvnin 3 boyutlu özelliğini açarak dual play yapabiliyormuyum.

Syg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monurtuna

Merhaba arkadaşlar,
    Lg dualplay ozellıklı tv aldım,bu özellıkten tam olarak faydalanabılmek ıcın,ps3'ün 3 boyutlu olması yada oyunların 3 boyutlu olmasımı gerekıyor.
    Yoksa herhangi bir ps3te,herhangi bir oyunda,tvnin 3 boyutlu özelliğini açarak dual play yapabiliyormuyum.

Syg.

3 boyutlu olmasına gerek yok. Ekranın ikiye bölük olması yeterli. Bölünme yönüne göre siz 3d modlardan birini seçiyorsunuz.

Bunun gözlüklerini en ucuza nereden temin edebilirim. Tek ekrandan co-op oynarken çok işe yarar bu özellik.
  • Biraz erken oldu ama idare edin artık Basarılı bir paylaşım olmuş elinize sağlık gençler
  • Dualview şeklinde oyun oynarken diğer görüntüyü gölgeli de olsa farkedip görme sorunu oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harikasınız
  • ve dual play gözlükler geliştirilir.
  • Tek gözü olanlar bu teknolojiden faydalanabiliyormu? yani 1 gözlük sağa veya sol göze aynı görüntüyümü veriyor. yoksa 2 gözde sağlam olması gerekiyormu?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.