Şimdi Ara

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
13
Favori
99.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ATA@

Peki nasıl oluyor uzantısı *.vob olan bir dosya DVD de oynarken AVR nin ekranında DTS 5.1 yazıyor. Ben yanlış görmüyorum.
    Şayet uzantısı vob olan dosyalarda DTS 5.1 ses veriyorsa o zaman ben bir şekilde dts uzantılı audio dosyalarını vob a çevirmeliyim ama nasıl?

vob uzantılı dosyalar içeriğinde hem video hem ses verisini barındırır.. Ses kaydı DTS 'de olabilir Dolby Digital'de olabilir Stereo'da olabilir.. Bu dosyanın vob olması ile alakalı değil sesin ne şekilde kaydedildiği ile alakalıdır...
  • DTS Nena nın uzantısı vaw ben bunu nero ile Dolby D 5.1 ac3 olark değiştirip DVD de Dolby D 5.1 olarak dinleyebiliyorum.
    ama DTS uzantılıları yapamadım. Hatta foto slayt yapayım alata fon olarak bu müzikleri ekleyeyim dedim nero tanımadı
  • quote:

DTS Nena nın uzantısı vaw ben bunu nero ile Dolby D 5.1 ac3 olark değiştirip DVD de Dolby D 5.1 olarak dinleyebiliyorum.
    ama DTS uzantılıları yapamadım. Hatta foto slayt yapayım alata fon olarak bu müzikleri ekleyeyim dedim nero tanımadı

yok o işi yapan program bulamadım. yeniler geldi arkadaşlar hepsinin içinde bir tanesi varki tam test dvd si hemen upload a başlıyorum
  • @Aliger

Bu bahsettiğin DVD'nin içeriğinde tam olarak ne var ? Biraz bahsetsene
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

@Aliger

Bu bahsettiğin DVD'nin içeriğinde tam olarak ne var ? Biraz bahsetsene

The Ultimate Calibration

surround sound tests

ebu bars,pluge test

advanced audio matrix

exclusive 5.1 demo show

ve işin en güzel tarafı 4 gb olmasına rağmen 10 parça oldu rarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 24 Eylül 2008; 23:10:32 >

• Sympatique kardeş hotel california yı görüntülü DTS izlemek istermisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliger

Sympatique kardeş hotel california yı görüntülü DTS izlemek istermisin

Eğer konser kaydı ise kesinlikle izlemek isterim.
  • Bnde isterim. müzik olarak DTS izleyemedim. video olursa daha kolay sinema sizteminden izlemek
    quote:

• quote:

Bnde isterim. müzik olarak DTS izleyemedim. video olursa daha kolay sinema sizteminden izlemek
    quote:

bu sefer kesin izlersin :)

evet konser kaydı
  • Linki bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sympatique -- 25 Eylül 2008; 14:10:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sympatique

Linki bekliyorum

evdeki net 25 kb ile up ediyor sanırım internet cafeye götürücem
  • bende bekliyorum.
  • yarın sabahdan başlıyorum upload a size güzel bi haberim var yukarıda bahsettiğimiz iki tane dvd den hariç 3 tane daha dvd buldum Dolby digital demo - Promo 2 , Thx surround demo 2 ve Dts Surround sound demonstration dvd vol.2 birincisinde hotel california var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 25 Eylül 2008; 19:53:54 >
  • sabırsızlanmaya başladım. Artık DTS müzik dinlemek istiyorum
  • quote:

sabırsızlanmaya başladım. Artık DTS müzik dinlemek istiyorum

ilk onu upload ediyorum bugün akşam 9 10 gibi 10 parçada upload olmuş olur

şöyle bi önizleme vereyim merak edenler için resimle oynadım biraz mecbur 150 mb 7000x7000 boyutundaydı

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ

• Alliger baya bişey var fotodan anlaşılan
    Bekliyoruz.
    buda olabilirmi kihttp://www.ethaicd.com/show.php?pid=41050
    7.1 sound

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 26 Eylül 2008; 16:31:32 >
  • quote:

Alliger baya bişey var fotodan anlaşılan
    Bekliyoruz.
    buda olabilirmi kihttp://www.ethaicd.com/show.php?pid=41050
    7.1 sound

bunuda aradım ama bulamadım çok güzel içeriği var

birde FOR PROMOTIONAL USE ONLY. NOT FOR SALE. yazmasına rağmen satılması ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 26 Eylül 2008; 16:39:33 >
  • Beyler selamlar

Ben bugün 8.5Gb lık bir media alarak,daha önce indirmiş olduğum>>DEMO.DVD No.9 NERO ile yaktım+

Ancak DVD yi daha sonra PowerDVD,JetAudio,VLC v.s nerede denediysem Video OK ama Audio yok!!!
    Ayrıca media içeriğinde zaten Audio TS dosyası boş olarak görülmektedir,iyide Audio yu nasıl dinliyoruz acaba??
    yada ben nerede hata yapıyorum v.s??

Bilgi verirseniz memnun olurum+
    -------
    Ayrıca Sn.Aliger e çok teşekkürler ediyorum,emekleri için++
    Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: albani

Beyler selamlar

Ben bugün 8.5Gb lık bir media alarak,daha önce indirmiş olduğum>>DEMO.DVD No.9 NERO ile yaktım+

Ancak DVD yi daha sonra PowerDVD,JetAudio,VLC v.s nerede denediysem Video OK ama Audio yok!!!
    Ayrıca media içeriğinde zaten Audio TS dosyası boş olarak görülmektedir,iyide Audio yu nasıl dinliyoruz acaba??
    yada ben nerede hata yapıyorum v.s??

Bilgi verirseniz memnun olurum+
    -------
    Ayrıca Sn.Aliger e çok teşekkürler ediyorum,emekleri için++
    Saygılar

eyvallah saolasın.. soruna gelince audio_ts herzaman boş olur bütün dvd lerde boşdur ses görüntü dosyalarının içinde beraberdir senin dvd ye yazdıkdan sonraki kullandığın cihazın desteği olmayabilir kesin bi hata var

• OK+

ama sen....kullandığın cihaz derken,neyi kasdediyorsun?

Ben DVD yi PC de kullanıyorum,çeşitli Player lar ile Video yu zaten açıyorum sadece görüntü geliyor,ses gelmiyor??

Bu arada DVD yi,denemek için Tosh-EP30 HD-DVD Player taktım,tanımadı ve ...NO DISC..uyarısı verdi,tekrar PC ya taktım
    Video OK ama Audio yok!

Selamlar
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.