Şimdi Ara

DTS Demonstration DVD No 2-3-4-5-6-7-8-9-10 Ses sistemlerinizi test edin YENİLENDİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
13
Favori
99.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sympatique

quote:

Orjinalden alıntı: murti_154

Son eklediğin parçaları ve subwoofer testleride indirdim.eline emeğine sağlık gerçekten çok uğraşmışsın.subwoofer test içindeki resonance test 10 numara .klavye mlavye takla atıyodu biraz daha açsam bassı

Sorma yahu.. resonance test'te Z5500'ü boost 11 yapsam deprem oluyor diye binayı boşalttırırım heralde :D

bende dikkat etmemiştim o parçaya hakkaten sesi açsan yıkılır heralde ortalık

• Arkadaşlar bana Eagles - Hotel California şarkısının DTS kayıtlı olanı lazım.. İnternette falan aradım bulamadım sizde varsa bir yere upload edebilir misiniz ?
  • quote:

Arkadaşlar bana Eagles - Hotel California şarkısının DTS kayıtlı olanı lazım.. İnternette falan aradım bulamadım sizde varsa bir yere upload edebilir misiniz ?

sadece o şarkıyımı istiyosun albümümü albümün içeriği şöyle;

The Eagles - Hotel California [DTS] - 01 - Hotel California [DTS].dts 66 Mb
    The Eagles - Hotel California [DTS] - 02 - New Kid In Town [DTS].dts 52 Mb
    The Eagles - Hotel California [DTS] - 03 - Life In The Fast Lane [DTS].dts 49 Mb
    The Eagles - Hotel California [DTS] - 04 - Wasted Time [DTS].dts 50 Mb
    The Eagles - Hotel California [DTS] - 05- Wasted Time (reprise) [DTS].dts 14 Mb
    The Eagles - Hotel California [DTS] - 06 - Victim Of Love [DTS].dts 42 Mb
    The Eagles - Hotel California [DTS] - 07 - Pretty Maids All In A Row [DTS].dts 41 Mb
    The Eagles - Hotel California [DTS] - 08 - Try And Love Again [DTS].dts 52 Mb
    The Eagles - Hotel California [DTS] - 09 - The Last Resort [DTS].dts 75 Mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 21 Eylül 2008; 23:51:41 >

• Sadece Hotel California olsa yeterli benim için
  • Çok teşekkür ederim arkadaşım bende bunları arıyordum.
  • quote:

Sadece Hotel California olsa yeterli benim için

tüm albümü indirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 22 Eylül 2008; 14:15:53 >
  • 10 numara paylasım olmus dostum ellerine saglık
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliger

quote:

tüm albümü indirdim

ee link nerde peki ?
  • quote:

quote:

quote:

tüm albümü indirdim

ee link nerde peki ?

upload ediyorum ama tüm albümü değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

tüm albümü indirdim

ee link nerde peki ?

upload ediyorum ama tüm albümü değil

Sadece hotel california yeterli sağolasın şimdiden ..

• Sympatique ekledim arakdaşım full albüm eklemeye millete zorla indirtmeye gerek yok ama isteyen olursa diğer şarkıları tek tek upload yaparım güle güle dinle eeee Z-5500 lerimiz bugünler için dimi
  • Aliger paylaşım için teşekkürler .
    Çok emek harcadığın belli.Sağolasın.
    Birde Ev Sinema Ses Sistemlerinede bir konu açıp bu topiğin linkini verseniz çok daha fazla katılımcınız olur kanaatindeyim.
    Benimki Nacizane bir fikir vermekti.
    Emeğiniz için tekrar teşekkürler.
    quote:

Sympatique ekledim arakdaşım full albüm eklemeye millete zorla indirtmeye gerek yok ama isteyen olursa diğer şarkıları tek tek upload yaparım güle güle dinle eeee Z-5500 lerimiz bugünler için dimi

• quote:

Orjinalden alıntı: ATA@

Aliger paylaşım için teşekkürler .
    Çok emek harcadığın belli.Sağolasın.
    Birde Ev Sinema Ses Sistemlerinede bir konu açıp bu topiğin linkini verseniz çok daha fazla katılımcınız olur kanaatindeyim.
    Benimki Nacizane bir fikir vermekti.
    Emeğiniz için tekrar teşekkürler.
    quote:

Sympatique ekledim arakdaşım full albüm eklemeye millete zorla indirtmeye gerek yok ama isteyen olursa diğer şarkıları tek tek upload yaparım güle güle dinle eeee Z-5500 lerimiz bugünler için dimi

ben buradan hepsi görüyor sanıyordum saolsın uyardığın için

• ses sistemlerine basınca alt forumlarla beraber hepsi görünüyormuş değiştiremiyorum yerini sağlık olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 22 Eylül 2008; 20:37:38 >
  • Evsinema ses sistemlerinden Onkyo AV receivers topiğine sisizin konunuzun linkini verdim.Müsadenizle.
    quote:

ses sistemlerine basınca alt forumlarla beraber hepsi görünüyormuş değiştiremiyorum yerini sağlık olsun
  • Birde birşey sorabilirmiyim.
    Bunları rar olarak indirelimde ilk mesajda verdiğiniz linkte iso olarakta vardı.
    Bunları indirip rar la açtığımızda yine isomu oluyor yoksa format değişikliği filanmı yapacağız.
    Özü: Direk DVD ye yazdırabilecekmiyiz. İso dosyası gibi.
  • quote:

Evsinema ses sistemlerinden Onkyo AV receivers topiğine sisizin konunuzun linkini verdim.Müsadenizle.
    quote:

ses sistemlerine basınca alt forumlarla beraber hepsi görünüyormuş değiştiremiyorum yerini sağlık olsun

eyvalla tabiki istediğin yere koyabilirsin :) ikinci sorunda iso dosyası bunlar direk nero ile yazabilrisiniz
  • iso ise harika hadi gelde hepsini indirmek için sabret.
    Verdiğin ilk mesajdaki THX ultimate bu verdiklerinin arasında yok dimi.İkinci baskı yapmıyalım.

Pardon hepsi iso ise en üste tek tek parçaları vermişsiniz onları nasıl tek DVD yapacağız o zaman.
    Acemilik için özür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 22 Eylül 2008; 21:06:38 >
  • quote:

iso ise harika hadi gelde hepsini indirmek için sabret.
    Verdiğin ilk mesajdaki THX ultimate bu verdiklerinin arasında yok dimi.İkinci baskı yapmıyalım.

Pardon hepsi iso ise en üste tek tek parçaları vermişsiniz onları nasıl tek DVD yapacağız o zaman.
    Acemilik için özür.

yok bilerek koymadım o arkadaşın konusu olduğu için sadece linkini verdim. biraz zahmetli indirmek ama değecektir emin ol

hepsi iso derken tek parçalar değil onlar muzik ac3 dts waw dosyası felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ninkame -- 22 Eylül 2008; 21:09:48 >
  • subwoofer için verdiğin linkdeki resonace isimli parça ne biçim birşey öyle ya z-5500 resmen eve 8 şiddetinde bir deprem uyguluyor boost 11 de açmanızı önermem kesinlikle ilk başta birşey olmuyor ama sonrada git gide yükselen bass dalgalarıyla ev yıkılıyor resmen. dehşet birşey
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.