Şimdi Ara

dst short test 2000-0146 msg hard drıve hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dell n5010 laptopumu bıostan taratırken dst short test 2000-0146 msg hard drıve hatası alıyorum. bu ne hatasıdır ve çözümü olanlar paylaşırsa sevinirim.

videodaki sorunla aynıdır.
    http://www.youtube.com/watch?v=PLg013JthoQ

bu hatadan sonra sürekli bir takılma ya da kitlenme sorunu yaşıyorum. comodo ve spybot yüklü herhangi bir virüs yok. bazen sol tık sağ tık olarak çalışıyor ve ya kendi kendine sürekli olarak sağ tuşlu tıklıyor veya öğeleri seçiyor. chrome da ve ya ıe da sekmeleri kapatmadan diğer sekmeyi göremiyorum. format ve ya disk birleştirme ile sorunu halledemedim. hd tune ile yavaş tarattığımda her hangi bir bad sector yok. daha önce 1 tane vardı ama onu da fırmware ile halletim şu an birşey gözükmüyor.bu hatayla bu sorunların ilgisi varmıdır? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arge48 -- 4 Aralık 2012; 1:51:17 >

• http://teknoprogram.com/advanced-systemcare-pro-v6-0-7-160-turkce-full/ bununla pc ni bi tarat windows sorunları varsa onlarda düzelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazotcu1844

http://teknoprogram.com/advanced-systemcare-pro-v6-0-7-160-turkce-full/ bununla pc ni bi tarat windows sorunları varsa onlarda düzelecektir

zaten yüklü bunun bi faydası olacağını sanmıyorum.
  • bu sorunun manası hdd ni değiştirmek düzeltir hdd nde sorun var arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mazotcu1844

bu sorunun manası hdd ni değiştirmek düzeltir hdd nde sorun var arkadaşım

onu anladım da bunu harddisk i eski haline getiren programları kullansak beni bir süre daha idare etmez mi. bu takılmalar da ram den mi hdd den mi onu da bilmiyorum. doğru düzgün ram test programıda bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arge48 -- 4 Aralık 2012; 20:50:26 >
  • HDD regenarator isimli programla pcyi boot ederek başlat. HDD ni tarat. Bozuk sectörleri buluyor ve mümkün olduğunca onarıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarıaslan

HDD regenarator isimli programla pcyi boot ederek başlat. HDD ni tarat. Bozuk sectörleri buluyor ve mümkün olduğunca onarıyor.

HDD regenarator biçimlendirmede yapıyor mu peki şu an bad sectör ve ya herhangi bir arıza gözükmüyor hd tune da ama denemek istiyorum.yedekleme yapmalımıyım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Astra H CD ERROR HATASI !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: arge48

quote:

HDD regenarator isimli programla pcyi boot ederek başlat. HDD ni tarat. Bozuk sectörleri buluyor ve mümkün olduğunca onarıyor.

HDD regenarator biçimlendirmede yapıyor mu peki şu an bad sectör ve ya herhangi bir arıza gözükmüyor hd tune da ama denemek istiyorum.yedekleme yapmalımıyım?

Hayır hocam biçimlendirme yapmaz. Sadece sektör taraması yapar.
  • quote:

quote:

quote:

çok sağolun son bir sorum olacak usb den boot edebiliriz değil mi? bunu windowsu boot ettiğimiz programla yapabilirmiyiz?320 gb ne kadar sürer?

• quote:

quote:

quote:

quote:

çok sağolun son bir sorum olacak usb den boot edebiliriz değil mi? bunu windowsu boot ettiğimiz programla yapabilirmiyiz?320 gb ne kadar sürer?

Kardeşim şuan hatırladığım kadarıyla hdd reg'i indirip pcye program olarak kuruyorsun. Programı çalıştırınca orda seçenek var cd'ye boot et diye. Boş cd takıp boot ediyorsun. Ben öyle yaptığımı hatırlıyorum. CD olarak var bende açılışta boot ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kardeşim şuan hatırladığım kadarıyla hdd reg'i indirip pcye program olarak kuruyorsun. Programı çalıştırınca orda seçenek var cd'ye boot et diye. Boş cd takıp boot ediyorsun. Ben öyle yaptığımı hatırlıyorum. CD olarak var bende açılışta boot ediyorum.

çok sağolun uğraştırdım sizi:D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.